Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin ophogen (1400 m2)? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin ophogen (1400 m2). Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin ophogen (1400 m2)

Opnieuw bestraten

Opdracht bestaat uit het ophogen van bestaande tuin a 59 m2 met 7m3 zand wat ik nog niet zelf in huis heb. Plus het opnieuw leggen van deze bestrating welke ik zelf eerst verwijder. 15,5m2 van 60x60 en 43,5m2 van 15x15. 70 % van de bestrating kan weer teruggelegd worden. Tegels zijn al besteld.

Tuin afgraven, afvoeren en ophogen met zand

120m2 tuin (20cm afgraven) en 46 m2 oprit (40cm uitgraven) Oprit ophogen met repak en beide aanvullen met ophoogzand en afvoeren. Mogelijk meerdere woningen. Oplevering woning oktober.

Tuin renoveren

De tuin is verzakt, graag ophogen. Daarna moet er een stuk gras vervangen worden door tegels. De tuin is ongeveer 120 m2.

Tuin bestraten

Ik wil de tuin herbestraten en ophogen: - De voortuin is 7 x 4 meter - Zijtuin 1.5 x 16 meter - Achtertuin 7 x 9 meter Deze tegels moeten eruit , daarna 20 cm ophogen en opnieuw terugleggen oude tegels. In de achtertuin, zij en ,voortuin zijn tegels aanwezig 60x40 en 60x60. Graag ontvang ik een offerte.

Tuin ophogen met cortenstaal keerwanden

Ik zou graag een deel van mijn tuin willen verhogen. De tuin is in totaal 36 m2, het deel dat verhoogd moet worden is ongeveer 25 m2. Dit deel moet ongeveer 30 cm worden opgehoogd. We willen deze verhoging realiseren met een cortenstaal keerwand of betonnen l-elementen. We staan ook open voor andere oplossingen.

Terras aanleggen

Vervanging van ca. 100 m2 tegelwerk voor 80X80 cm antrcietkleurige tegels beton-/cementlook voorzien van een beschermlaag tegen algen, mos etc. Graag onderstaande punten separaat inzichtelijk maken, 1) leveren van nieuwe tegels. 2) los halen van oud materiaal (50X 50 cm betontegels worden een op een afgewisseld met in op een oppervlak van 50x50 cm ingelegde kleine bakstenen) 3) afvoeren van het onder punt 2 genoemde. 4) Zo nodig egaliseren/ophogen/uitdiepen met zand van de te bestraten oppervlakte. 5) Aanbrengen van worteldoek of anderszins om onkruid te voorkomen. De locatie van de tuin is goed vanaf de parkeerplaats te bereiken. Er is gelegenheid voor het tijdelijk neerzetten van tegels, zand materieel etc. De bestaande bestrating ligt er al jaren en is voldoende ingeklonken. Ik verwacht dat walsen/licht aantrillen van de grond voldoende is om de nieuwe tegels aan te kunnen brengen. Afschot wordt in onderling overleg bepaald en dient uitsluiten om het hemelwater naar de gewenste locatie af te voeren. De te bestraten oppervlakte kent derhalve geen overige hoogteverschillen/reliëf en kan blokvormig aansluitend gelegd worden. Het snijden/knippen van tegels zal hooguit aan de uiteinden noodzakelijk zijn. Uitvoeringsperiode in overleg te bepalen, voorkeur gaat uit naar ergens in de huidige zomer.

Tuin laten ophogen en bestraten

De voor en achtertuin moeten opgehoogd worden. Voortuin is ca. 2 bij 5 meter. Achtertuin ca. 7 x 4 meter. Voor tuin herbestraten met oude stenen, achtertuin nieuwe tegels

Tuin opnieuw bestraten 80m2

Wij wil graag achtertuin opnieuw laten bestraten met nieuwe tegels +- 80m2. Op dit moment ligt er een bestrating, deze dient wel eerst verwijdert te worden. Ophogen met 5 cm en betegelen met nieuwe tegels. Het gaat om een hoekhuis met eigen afrit. Als u ook goed betontegels van 60 x 60 kan leveren graag meenemen in de offerte.

Achtertuin renoveren

Ik wil mijn tuin laten renoveren. Ophogen en opnieuw bestraten met bestaande tuintegels en ophogen 5/10 cm . Tuin is ca 36m2, tevens 2x vlinderboom verplaatsen CA. 2 meters hoog

Tuin renoveren

Ik wil mijn tuin laten renoveren. Ophogen en opnieuw bestraten met bestaande koppelstones. Terras van 5,5x3 met nieuwe beton tuintegels leggen. Groen verwijderen en afvoeren (struik,). Ca 35 m2, ophogen 10/15 cm