Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin ophogen (1400 m2)? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin ophogen (1400 m2). Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin ophogen (1400 m2)

Tuin egaliseren, bestraten en borders aanleggen

Tuin egaliseren en ophogen om bestrating aan te leggen van ca 30 m2. De tuin is zelf 50 m2. Op dit moment is de tuin bezaaid met gras en verzakt. Verder willen we aan beide kanten van de tuin borders met ruimte voor bomen en planten. Een deel van de tuin is bestraat met klinkers. Mogelijk kunnen deze worden hergebruikt voor de borders. We hebben zelf al een ontwerp en plattegrond en zijn benieuwd wat jullie voor ons kunnen betekenen.

Tuin ophogen en egaliseren

We hebben een nieuwbouw woning en hebben de tuin al laten afgraven en aanvullen. Echter is er niet genoeg aangevuld en moet het nog geëgaliseerd worden. Het is een tuintje van 5 m bij 5,8 m en denk dat er ongeveer 2 kuub erbij moet. Wat kost het ongeveer om de tuin op te hogen en egaliseren zodat wij zelf de tegels kunnen leggen?

Grond ophogen en beschermen tegen verzakking

Ik wil graag onze tuin ophogen. Het grenst aan het water en daarom wil ik ook graag een bescherming tegen het verzakken. we gebruiken de tuin om onze auto's op te parkeren. het oppervlak dat opgehoogd moet worden is ongeveer 2x4. het gehele oppervlak (10x4)dient daarna bestraat te worden met antracieten klinkers.

Tuin nieuwbouwwoning afgraven en ophogen met zand

Ik wil graag de tuin van nieuwbouwwoning afgraven (15 cm) en ophogen met zand. De oppervlakte is ca. 60 m2.

Renovatie bestaande tuin

Ik wil de linkerzijde van de muur ophogen, zodanig dat katten er niet overheen kunnen. Terras doortrekken over hele breedte. Simpele overkapping met zijkanten tussen poort en schuur realiseren. Met daaronder nieuwe bestrating. De oppervlakte van deze tuin bedraagt ongeveer 7 x 5 meter. Ik schaf zelf nieuwe tegels aan. Uitvoerintentie is heden t/m voorjaar 2020.

Talud ophogen en betegelen

Ik wil een talud laten ophogen. De tuin is vorig jaar aangelegd. De breedte van de tuin is 12 meter. Ongeveer de helft van de breedte is nu aangelegd als steiger met een keerwand aan de zijkant van de steiger die schuin afloopt richting het water. Naast de steiger hebben we het talud beplant. Dit gaat om een oppervlakte van circa 4,5 meter breed en 3 meter diep. Dit gedeelte zouden we graag laten ophogen. Dit betekent ook dat de keerwand 'recht getrokken' moet worden aan de zijde van de steiger. We zouden graag alles uit handen geven. Van ophogen tot het betegelen (tegels schaffen we hierbij zelf aan) en de beplanting verwijderen we zelf.

Kleigrond afgraven en aarde en straatzand aanbrengen

Wij hebben een nieuwbouwwoning in Nijmegen. In de tuin ligt kleigrond waar we graag vanaf willen. Het gaat om de achtertuin van ongeveer 80 m². In de offerte wil ik graag een compleet plaatje. Dus afgraven/afvoeren/ophogen verwerkt zien.

Tuin egaliseren, ophogen en bestraten

Ik wil de achtertuin laten egaliseren en ik denk ook ophogen en daarna bestraten. Het gaat om ongeveer 40 m2. Ik zorg zelf voor de tegels, de vakman voor het zand. Er liggen nu houten vlonders, dus daarom denk ik dat het ophogen nodig is, ivm loze ruimte die er onder zit. De locatie is redelijk toegankelijk via een smalle doorgang van ongeveer een meter breed. Vóór maart 2020 moet deze klus zijn gedaan. Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte. Alvast bedankt!

Tuin ophogen

Graag laat ik zand storten in mijn achtertuin. Het gaat om 44 m2 x 15 cm en aanstampen. Er ligt nu alleen aarde, het zand moet daar bovenop komen. Er is aan de zijkant een tuinpoort aanwezig.

Tuin uitgraven, afvoeren en met zand ophogen

Ik wil graag mijn tuin van 50 m2 uitgraven, afvoeren (15 cm) en met zand ophogen. Indien prijs aantrekkelijk dan mogelijk een blok van 5 tuinen.

Partners

Partners van Casius