Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin opnieuw ontwerpen en renovatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin opnieuw ontwerpen en renovatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin opnieuw ontwerpen en renovatie

Nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen

We krijgen een nieuwbouw huis aan het water met een tuin van 20 mtr lang bij 5.50 breed, afhankelijk van de kosten willen we ook een redelijke grote vlonder (5 bij 5 mtr) aan de waterkant laten plaatsen en terras tegen achtergevel aan dit alles is het in grote lijnen maar met wel stukje gras erin. Een pad naar vlonder van hout of composiet evenals de vlonder

Ontwerpen en aanleggen van een tuin

Ik heb een nieuw chalet laten plaatsen en wil mijn tuin aan laten leggen. Er mag alleen gewerkt worden met inheemse planten en er moet een tuinafscheiding komen van heg of hekwerk met klimop (het moet een groene afscheiding zijn). Er zijn nog meerdere eisen waar het aan moet voldoen, dat bespreek ik graag met u door. De afmetingen durf ik echt niet te zeggen, ik hoop dat iemand langs zou kunnen komen. Ik zou een deel met terras willen, voor de deuren van de chalet, denk aan composiet tegels, een oprit voor de auto, een pad naar een schuur die in maart komt. Verder denk ik aan een prieel. Ideeën zijn zeer welkom.

Tuin ontwerpen en aanleggen met Yellow Saliq flagstones

Wij willen graag onze voortaan aan laten leggen. Deze is ongeveer 5.10m bij 5.75m. Nu ligt er een paadje naar de voordeur en voor het raam. Deze steentjes moeten eruit gehaald worden. De rest is zand, op een paar plantjes na. We willen graag flagstone (yellow saliq) laten leggen in bijna de gehele tuin. Afscheiding aan de straatkant en aan de kant van de buren door natuursteenmuurtje, eventueel als een soort plantenbakje. We hebben geen professioneel ontwerp, maar weten wel wat we willen. Belangrijkste insteek is een onderhoudsvrije tuin. Graag mailen. Dankjewel!

Ontwerpen en aanleggen tuin

Wij hebben een optie op een nieuwbouw woning in en hebben hier een tuin. Deze dient ontworpen en aangelegd te worden. Het gaat om een tuin van ca. 30 m2 met een strook langs de zijkant van 10 m lang en 1,75 breed en een klein stukje aan de voorzijde. De officiële afmetingen zijn nog niet bekend. We willen in ieder geval gras aan laten leggen, een nieuw terras met stenen, en het pad aan de zijkant en voorkant bestraten. Graag ontvang ik een offerte.

Tuin ontwerpen en aanleggen

Ik wil mijn tuin laten verbouwen, ik wil de huidige stenen die er nu liggen uit halen. Vervolgens wil ik alles goed laten egaliseren op afschot leggen. in de nieuwe situatie is de bedoeling dat de tuin niet meer volledig bestraat is, dit wordt gedeeltelijk kunst of echt gras. Wie de tegels regelt ben ik nog niet helemaal over uit.

Ontwerpen en aanleggen tuin

Voor ons nieuw aangekocht huis zouden we graag een offerte willen ontvangen voor het renoveren/opnieuw ontwerpen van onze tuin (60 m2) Hieronder onze tuinwensen. Bijgevoegd de plattegrond en foto's van de tuin in huidige staat. - tuin moet kindvriendelijk /modern zijn - gazon van +/- 25/30 m2 - terras aan het huis kant - eventueel overkapping of pergola/veranda aan de achterkant bij het tuinhuis (hoor graag jullie ideeën wat leuk in die hoek zou passen ook qua bezonning) - terrassen van grote stenen tegels of vlonders - schuttingen aan beide zijde beplant met klimop, verder beplanting aan de zijkanten mogelijk -tuin is te bereiken via een balkon van 6m2 (1 x 6m), heb je daar nog ideeën voor om dit op te leuken? - eventueel lichtplan, niks te geks, maar als de tuin toch opnieuw aangelegd wordt misschien handig om op enkele punten lampen te plaatsen. -tuin is gelegen op het westen (zon in zomer van 12 tot 19). Betreft stadstuin zonder achterom, echter gaan we verbouwen dus er kan prima door het huis materialen worden vervoerd.

Ontwerpen en aanleggen tuin

We willen graag onze tuin opknappen, een schutting die veel wind doorlaat rondom, verder betegeld met een paar grote bakken voor boompjes etc, verder ook tegels rondom het huis. de tuin heeft een oppervlakte van ongv 50 m2

Voor lege tuin nieuwe tuin ontwerpen en realiseren

We hebben een nieuw huis gekocht met een nieuwe maar lege tuin. We zouden graag advies voor een mooie inrichting willen hebben. De tuin is , en u kunt gebruik maken van een achterom. Graag ontvang ik een offerte.

Ontwerpen en aanleggen van de tuin

In ons nieuwe huis willen we de 60 m2 tuin opnieuw laten ontwerpen en aanleggen. Tuin is 60 m2 en ligt op het westen met zon in de zomer van 11:00 uur tot 19:00 uur. Tuin moet kindvriendelijk zijn met een stuk gras, een terras en eventueel een overkapping bij het tuinhuis. Verder zou ik graag beplanting bij de schutting hebben. We staan open voor ideeën. Op de foto is de huidige situatie te zien. Graag alles laten afvoeren door de vakman. Het tuinhuisje en de schutting blijft staan. Er is geen achterom aanwezig, maar via de woonkamer is het goed bereikbaar. We willen graag in de 1ste/2de week van mei beginnen.

Tuin ontwerpen en inrichten

Het ontwerpen en inrichten van voor- en achtertuin van respectievelijk 50 en 120 m2. Het idee is een veranda, stukje gras, terras(sen) en verhoogde borders in de achtertuin. In de voortuin een zitje, parkeerplaats en ook wat beplanting.