Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin ontruimen bestraten leveren en plaatsen schutting en tuinhuis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin ontruimen bestraten leveren en plaatsen schutting en tuinhuis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin ontruimen bestraten leveren en plaatsen schutting en tuinhuis

Tuin ontruimen en laten afgraven en aanhelen erfscheiding

Als curator beheer ik een woning met een achterliggende tuin. De tuin beslaat ca. 100 m2. De hele tuin is overwoekerd met o.a. braamstruiken. Er staan twee coniferen die net de kwalificatie boom zouden kunnen halen. Ik wil graag na bezichtiging een offerte voor het afgraven van de tuin, afvoeren van de oude grond, aanhelen van de bestaande erfafscheiding. Vanwege juridische noodzaak zal ik meerdere offertes opvragen en moeten voorleggen aan de rechter voor toestemming van de uitgave. Graag zo spoedig mogelijk contact voor het maken van een afspraak. Met vriendelijke groet,

Tuin ontruimen, bestraten, leveren en plaatsen schutting en tuinhuis

Ik wil onze tuin aanpakken door het volgende uit te besteden: Onze achtertuin (20 m2) leeghalen en afvoeren (verwijderen/rooien bomen, bestrating, klimop), voor het opnieuw betegelen. Leveren en plaatsen van standaard tegels, standaard schutting inclusief fundering, prefab tuinschuur.

Tuin opnieuw aanleggen

Onze tuin van ongeveer 45 m2 willen we graag opnieuw aan laten leggen. Daarvoor moet het volgende gebeuren: Tuin ontruimen: - ongeveer 40 m2 betontegels verwijderen - 5-6 strekkende meter gemetseld muurtje verwijderen + inhoud wegbrengen Tuin aanleggen: - Leggen van ongeveer 32 m2 kunstnatuurstenen tegels - Leggen van grasmat van ongeveer 4 m2 - Metselen van bak van oneveer 4 meter lang, 30 cm breed en 20 cm hoog - Beplanten van de bak met o.a. hortensia's - Plaatsen van 2 leibomen achter in de tuin die hele jaar begroeid zijn - Maken van afdakje, bitumen, 5 meter lang, 1 meter breed, schuin aflopend. Daarnaast willen we nog een houten schutting met betonnen palen plaatsen van ongeveer 14 strekkende meter + 5 strekkende meter, maar dit moeten we nog met de buren overleggen. Daarom graag als stelpost opnemen.

Tuin laten ontruimen

Gehele tuin leeg halen, verwijderen bestrating. Oppervlakte ongeveer 65 m². Vanaf achterkant bereikbaar via pad van 1 1/2 tot 2 m.breed.

Verwaarloosde tuin ontruimen

Het gaat om het ontruimen van een (volks)tuin in Amerongen. Het gaat om 150 m². Deze is, door omstandigheden, nogal verwaarloosd. Deze tuin dient (volgens de regels) vrij van onkruid, bekisting en dergelijke opgeleverd te worden.

Tuin volledig ontruimen

Ik wil graag mijn tuin helemaal laten schonen, de oppervlakte is 60 vierkante meter. De tuin is voornamelijk beplant, een deel is bestraat. Er staat 1 grote boom in en de rest zijn boomstronken. De tuin heeft een achterom en is goed bereikbaar.

Tuin ontruimen

Wij willen graag dat de planten en struiken uit de tuin worden verwijderd. Het betreft een kleine tuin, maximaal 90 m2. Het is de achtertuin en is goed bereikbaar. Vervolgens de grond egaliseren en nieuwe bestrating leggen.

Complete tuin aanleggen

- tuin 30 m2 ontruimen van oude tegels, de rest is de tuin leeg; - tuin deel met waaltjes bestraten, sierlijk gelegd, ongeveer 15 m2; - tuin deel met gras, iets van 10 a 15 m2; - tuin langs de randen beplanten.

Tuin ontruimen, geheel bestraten en schuttingen plaatsen

Achtertuin van circa 80 m2 geheel ontruimen en bestraten. Ook de voortuin van circa 15 m2 ontruimen en bestraten. En het plaatsen van schuttingen alom.

Tuin leeghalen en kunstgras plaatsen

Ik heb een tuin van ongeveer 22 m2 en hij staat vol planten. Deze ontruimen en alles afvoeren. Terras iets verbreden, ongeveer 4 tegels diep en 3,5-4 meter breed. Ik heb 3 stukken kunstgras van 1.10 x 2.65 meter. Delen graag aan elkaar maken. Ik heb al worteldoek, zit er al aan. Betonbandjes of iets anders rondom kunstgras. Border rondom overhouden om wat planten uit onze oude tuin te plaatsen. Begin augustus starten.