Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin ontgraven en aanvullen met zand? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin ontgraven en aanvullen met zand. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin ontgraven en aanvullen met zand

Tuin aanleggen

Het gaat om het volgende: - 75 m2 tuin ontgraven (gras verwijderen en afvoeren). - 25 m2 straatwerk Kayrak 60x60x4 cm Taurus Antraciet - 25 m2 bebetrating - 20 m2 grind carara wit 30x60 mm Met vriendelijke groeten,

Tuin ontgraven en aanvullen met zand

Ik wil de tuin graag laten afgraven en verhogen met zand. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 60 m2 in Rotterdam. Graag ontvangen we een offerte. Hier gaat om een nieuwbouwwoning.

Tuin ontgraven en zand terug storten

Het gaat om 3 huizen naast elkaar, aan het water, hier graag de achtertuin uitgraven: Let op: geen achterom alleen door huis mogelijk!! A. Uitgraven van een stuk van 5.50 x 7.50 x 0.15 meter en opvullen zand (5.50 x 4 x 0.15 meter); B. Zit kuil aan het water: 4.50 x 2 x 1 meter.

Composiet of Douglas schutting plaatsen

In een nieuwbouwwijk gelegen in Zaandam dienen er voor 4 tuinen schuttingen geplaatst te worden. Graag ontvangen wij een offerte voor 46 schuttingsdelen van Douglas hout met betonnen palen en onderborden met 4 Douglas poorten (90 cm breed). Offerte inclusief plaatsen van de schutting. Ook ontvangen wij graag een offerte voor 46 schuttingsdelen van Composiet met bijhorende palen met 4 poorten in Composiet om zo tot een keus te komen uit Douglas of Composiet schutting. Wij ontvangen ook graag een offerte voor het aanbrengen van een zandbed voor 3 tuinen (totaal ongeveer 365 m2). Aanbrengen zandbed van circa 30 cm op teelaarde in gehele tuin, exclusief berging. Inclusief ontgraven en afvoeren van bestaande teelaarde en leveren en aanbrengen zand. Tekening in bijlage is voor de beeldvorming ( bergingen lopen in de punt door ) in tegenstelling tot de tekening.

Deels leeghalen tuin, egaliseren en tegels plaatsen

Wij hebben een uitbouw gerealiseerd en daarbij nu nog een tuin zonder terras. Dit moet aangelegd worden. We willen stenen kopen (Killimanjaro) en er ligt nog een deel stenen. Het huis ligt iets lager dan tuin. De grond egaliseren en voor afwatering zorgen. Werkzaamheden: - opnemen en afvoeren aanwezige bestrating (wordt deels door ons gedaan). - opnemen en afvoeren aanwezige beplanting (wordt deels door ons gedaan). Grondwerken: ontgraven en afvoeren van ca. 20 m3 grond leveren en verwerken van ca. 10 m3 zand Rioleringswerkzaamheden: aanbrengen afwatering Sierbestratingswerkzaamheden: - leveren en aanbrengen van ca. 55 m2 Smartton Wave 6 cm Kilimanjaro Groot Wildverband - aanbrengen van ca. 11 m2 aanwezige gebakken Stenen 20 x 8,5 x 7 cm - zagen van ca. 5 m1 tegels - afvoeren van afkomend straatpuin (zaagwerk) Voegwerkzaamheden; om te voorkomen dat er veel onkruid tussen komt willen wij voegen Grond prepareren zodat er graszoden door ons geplaatst kunnen worden nadat de tegels zijn gelegd. De achtertuin is 15 x 14 meter. De zijkant is 2 x 4 meter. Materialen in overleg ook te leveren. Achterlangs loopt een pad en naar de tuin toe een hekje van 1 meter breed. Een smal kraantje moet er kunnen komen. Eventueel een deel van het hek weghalen en dan via het pad van de buren de tuin benaderen. De achtertuin is 15 x 14 meter. De zijkant is 2 x 4 meter. Indien mogelijk z.s.m. beginnen zodat wij ook nog een deel van de zomer van een goede tuin kunnen genieten. Degene die het beste voelt en ook binnen ons budget ligt zal de opdracht krijgen. Om kosten te besparen zullen we zelf zoveel mogelijk doen wat binnen ons kunnen ligt.

Kunstgras aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor de aanleg van kuntsgras. Aanleveren alle benodigde materialen en afvoer bestaande grond waarbij u werkzaamheden uitvoert. Ik wil graag een specificatie van de kosten van de materialen die gebruikt worden en separaat het arbeidsloon. Hierbij de gegevens van de tuin: Tuin: 14 meter lang. (waarvan 9 meter 5,50 breed en 5 meter 3,50 breed) Soort kunstgras: voor voetbal De tuin is toegankelijk via pad van max 1,25 meter breed. Grond ontgraven (er ligt nu natuurgras dat afgelopen juni is gelegd) en afvoeren Zand aanvoeren en aanbrengen Sporttechnische laag aanvoeren en aanleggen Over 18 meter houten balk aanbrengen Kunstgras aanleggen en instrooien

Opnieuw aanleggen tuin

Verwijderen bestaande tegels, beplanting, tuinhuisje, gras, boomstronk, boom (92 m2). Huidig cunet ontgraven en afvoeren. Nieuw cunet aanbrengen. 80 m2 bestraten. Plantenbak maken met stapelblokken (ca. 2x5 meter). Poortdeur leveren en plaatsen. Bestaand sierhekwerk aanpassen: doorgang 2 meter verplaatsen. Leveren en plaatsen Hedera hekwerk + hedera planten (ca. 10 meter lengte 150 cm hoog) Overkapping maken (ca. 2 x 3 meter) staanders hout zijn al aanwezig. Bemeste tuinaarde leveren + aanbrengen Beuken haag: Fagus Sylvatica aanleveren + planten (ca. 8 meter 100/120 hoog). Aanleggen tuinverlichting: 4 lichtpunten over een totale afstand van 18 meter.

De tuin bestaat deels uit gras en deels ...

De tuin bestaat deels uit gras en deels uit borders. De tuin ligt laag en hier komt al het water van de buren naar toe. Ik wil het verticaal draineren (anders is niet mogelijk). Moet opgehoogd worden. Het gras moet uitgebreid en borders verkleind. Vooraf frezen, daarna nieuw gazon. Terras vernieuwen en vergroten. Ontgraven en afvoeren. Zand aanvoeren voor het terras.

Graag zou ik een offerte ontvangen voor ...

Graag zou ik een offerte ontvangen voor de hieronder omschreven werkzaamheden. Het ontgraven van ca. 150 m² tuin a 40 cm. Het afvoeren van de ontgraven grond. Het aanvullen van de ontgraven oppervlakte met zand / aarde. Het betreft een eengezinswoning (hoekwoning) met voor, zij en achtertuin. De tuin is rondom goed bereikbaar.