Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin onderhoud? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin onderhoud. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin onderhoud

Vast tuinonderhoud minimaal 2 keer per jaar

2x per jaar of vaker indien nodig onderhoud tuin en terras. Zie foto's.

Tuin onderhoud en egaliseren bestrating

Wij hebben onlangs een nieuw huis gekocht in de Eilandbuurt in Almere. Graag zouden wij in contact komen voor het laten opstellen van een offerte voor het volgende: • 2 jaarlijkse onderhoud (mogelijk vaker, afhankelijk van de prijs) • Vernieuwen van gras • Overige ideeën zijn altijd welkom Toelichting Het betreft vrijstaande woning op een perceeloppervlakte van ca. 680m2. De tuin is overwegend bestrating en gras. Daarnaast een aantal bomen en heggen. Werkzaamheden welke in ieder geval in het onderhoudscontract opgenomen moeten worden: • Snoeien heggen • Snoeien bomen • Huidige bestrating opnieuw bestraten (egaliseren)

Voor verhuur klaarmaken van tuin

Ik wil de klinkers bij de achterdeur egaliseren. (ongeveer 33 m2) snoeiwerk, mos tussen klinkers verwijderen. Voor de 2 borders onderhoud vriendelijke struiken. Daarnaast een seizoens- contract afsluiten.

Tuin 660m2 renoveren

We willen graag de bestaande tuin onderhoudsvrij maken. Wat wij hier zien is dat het niet meer bij te houden is om een hoveniersbedrijf periodisch onderhoud te laten uitvoeren. Dat zal betekenen dat er toch veel meer tegelwerk zal moeten terugkomen. Het gaat om een tuin van 660m2. Graag laat ik een hovenier langskomen om te kijken wat hierin de mogelijkheden zijn

Complete tuin aanleggen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor de aanleg van een nieuwe tuin. De werkzaamheden zullen bestaan uit verwijderen van het huidige gazon, bestrating en andere planten. Daarna willen wij een tuin met kunstgras gecombineerd met bestrating. In de bijlage vind u een offerte van een concurrent. De prijzen zijn zwart gemaakt maar ik geloof dat u uit de offerte een beter idee krijgt van hetgeen er gedaan moet worden. Het totaal oppervlakte is te vinden in de bijlage. 1. Verwijderen en afvoeren grond 2. Leveren en plaatsen betonbanden 3. Leveren en aanbrengen menggranulaat 4. Leveren en leggen 60 x 60 tegels antraciet 5. Aantrillen/verdichten van de ondergrond 6. Egaliseren van de ondergrond 7. Druk verdelend doek leveren en plaatsen 8. Kunstgras leveren en plaatsen 9. Indien nodig verlijmen of plakken van de naden 10. Kwarts zand leveren en invegen 11. Schoon opleveren van de werkplek 12. Opleveren van de werkzaamheden met de klant 13. Juiste onderhoud tips voor jarenlang plezier 14. Overhandigen garantiecertificaat voor 10 jaar garantie op kleurechtheid en het niet loslaten van de vezels

Onderhoud tuin

Ik heb mijn tuin vorig jaar aangelegd. Het is een onderhoudsvriendelijke tuin.Ik heb 4 leibomen, 1 appelboomje en een meerstemmig boompje. Daarnaast heb ik wat struiken die moeten worden gesnoeid. Ik heb ook 4 rozen die gepland moeten worden en wat plantjes gereed maken voor het voorjaar. Zie foto. Ik zou graag een offerte willen.

Onderhoud achtertuin

Onze achtertuin ca. 12 m bij 10 m. is toe aan een flinke opknapbeurt. Er groeit voor een deel een plantje in ipv gras; er groeit in de borders zevenblad en ander onkruid; er moet gesnoeid. Graag in het vroege voorjaar ca feb/maart enkele uren besteden met deskundigheid mbt tuin aub.

Tuin renoveren

Wij zoeken een creatief iemand die met ons wil meedenken over een serieuze complete tuinrenovatie en dit vervolgens ook kan uitvoeren. Ik heb het dus niet over onderhoud of het weghalen van onkruid. De huidige tuin gaat compleet op de schop en dat wordt het uitgangspunt voor onze nieuwe tuin. We hebben een aantal wensen en ideeën en houden niet van 'standaard recht toe recht aan tuinen'. Graag alleen offertes met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De tuin is 70 m2. De achtertuin heeft een achterom.

Maandelijks onderhoud van zeer grote tuin

Ik zoek een geschikte hovenier die maandelijks onze tuin kan onderhouden, en kan snoeien in het voor- en najaar. Het volledige perceel heeft een oppervlakte van 367 m2.

Tuin aanleg

Ik ben opzoek naar een ontwerp en uitvoerder van onze nieuwe tuin (10 m2). Ik wil iets makkelijk in onderhoud omdat ik geen groene vingers heb, we moeten iets dat water weg kan, strak maar toch met sfeer, beetje de sfeer die jullie op de foto hebben met die trap, kunnen jullie op locatie een afspraak maken en een offerte met idee?