Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin nieuwbouw afgraven en ophogen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin nieuwbouw afgraven en ophogen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin nieuwbouw afgraven en ophogen

Schutting plaatsen in nieuwbouw tuin

Wij zouden graag een offerte voor plaatsen van een schutting van douglas-hout 23 planks met afdeklat en zwart betonnen palen. Geen onder afdichting. En we zouden enkele delen met betongaas willen hebben voor een klimop. Een schutting deur. De totale schuttinglengte is circa 60 m. Het gaat om een nieuwbouwwoning, dus er staat nog niets.

Nieuwbouw tuin inrichten

Ons huis is net opgeleverd, deze is rond de 60 vierkante meter. Wij hebben een mini voortuin (10 m2 en achtertuin 50 vierkante meter), en zijkant 9 meter land en 1 meter breed gedeeld met de buren. Wij zouden graag de tuinen laten inrichten. We hebben het redelijk basic in ons hoofd, omdat wij in de toekomst een serre willen bouwen. Aan de zijkant moet een paadje komen, paadje doen wij eventueel samen met de buren. Voorin kijkt uit op het water, dit willen wij zichtbaar houden. Achter denken wij vooral aan gras met een tegelpaadje van het huis naar de berging en poort. Aan zijkanten bij de schuttingen die wij nog moeten plaatsen, willen wij nog plaatst overhouden voor een paar bomen zodat de buren er geen last van krijgen. Mogelijk tegen achterkant een ruimte waar extra fietsen geparkeerd kunnen worden. Wij kijken of we de grond kunnen afgraven en dan willen wij zand storten. Dan willen wij met jou aan de slag. De schutting plaatsen wij waarschijnlijk collectief.

Tuin ontwerp maken

Tuin ontwerp maken voor nieuwbouw woning. Voortuin van 4 meter lang en 8 meter breed. Huis is 6 meter breed en 2 meter zijpad. Achterkant 10 meter lengte van de tuin en 7,5 meter breed (zijpad loopt iets taps toe). Er staat een tuinhuisje rechts achterin in de tuin. Wij hebben al een 60x60 steen gekozen (licht antraciet) maar weten niet goed hoe we het indelen

Nieuwbouw tuin inrichten

Ik wil graag een offerte voor wat tuinwerk in een mijn nieuwbouwhuis in Almere Poort. Op dit moment is het alleen maar grond met bouwpuin. Ik denk dat ik meestal het volgende nodig heb: Verwijdering van grond. Misschien het planten van een boom of twee. Ik heb een ruwe schets bijgevoegd van wat ik denk dat we moeten doen en enkele foto's van de tuin zoals die vandaag is. We zullen waarschijnlijk ook een uur of drie overleg nodig hebben om deze plannen te bespreken en onze ideeën te verfijnen. Laat me weten met welke van deze dingen je me kunt helpen. Ik heb nog geen idee van de kosten, omdat ik pas op zoek ga naar offertes. Vriendelijke groeten

Tuin afgraven en vullen met zand

Voor mijn nieuwbouw woning wil ik graag de omliggende tuin geheel can 20cm af laten graven en daarna vullen met zand. Totale oppervlakte ca 180m2

Ontwerpen en aanleggen tuin

Wij hebben een optie op een nieuwbouw woning in en hebben hier een tuin. Deze dient ontworpen en aangelegd te worden. Het gaat om een tuin van ca. 30 m2 met een strook langs de zijkant van 10 m lang en 1,75 breed en een klein stukje aan de voorzijde. De officiële afmetingen zijn nog niet bekend. We willen in ieder geval gras aan laten leggen, een nieuw terras met stenen, en het pad aan de zijkant en voorkant bestraten. Graag ontvang ik een offerte.

Uitgraven, afvoeren en zand erin

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn om mijn tuin (nieuwbouw) Ongeveer 15 cm uit te graven en +- 10 cm tegelzand er terug in te doen. Mijn tuin is volledig leeg er staan alleen schuttingen aan weerszijde. Tuin is 9 meter lang en 5 meter breed. Bereikbaar via een normale poort vanaf de parkeerplaats. Zou graag een richtprijs hebben voor de kosten en wanneer het evt mogelijk is. Het is een rijtje nieuwe huizen en als het interessant is kan ik mijn toekomstige buren ook inlicbten over u tarief.

Afgraven en opvullen tuin

Ik wil mijn tuin laten afgraven en opvullen (15 cm). En de afgegraven grond af laten voeren. Betreft een tuin van een nieuwbouw huis. Er is nog niks in gebeurd. De lengte van de tuin is 7,8 m en 5,4 m breed. Wat betreft de indeling wil ik aan de zijdes van de schutting een strook waar planten komen, ergens in de tuin wil ik een grasveld van ongeveer 3.5 m2. De exacte indeling weet ik nog niet. Graag ontvang ik van u een offerte hoeveel het ongeveer gaat kosten.

Egaliseren en bestraten nieuwbouw tuin

Wij zouden onze tuin willen laten egaliseren en er volgens een terras willen laten aanleggen. Langs de rand van de tuin willen wij over een afstand van ongeveer 4 meter bloembakken laten bouwen. De oppervlakte van de tuin ongeveer 32 m2. De tuin is afgegraven en er is wit zand gestort en de schuttingen staan, voor de rest is het nog een kale vlakte. We hebben een tuinpoort en achter een grote parkeerplaats. Graag het terras van iets grotere tegels.

Nieuwbouw tuin afgraven, opvullen met zand, plaatsen schutting en inrichten tuin met overkapping

Nieuwbouw tuin afgraven 20cm, opvullen met zand, plaatsen schutting en inrichten tuin met overkapping. De totale tuin oppervlakte is ongeveer 90m2, de onderhoudsvrije schutting zal ongeveer 30 meter. Graag afspraak maken en een passende offerte maken. Indien het een scherp aanbod is dan willen de overige 7 buren ook gebruik maken van uw diensten.

Partners

Partners van Casius