Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin mooi laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin mooi laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin mooi laten maken

Tuin opknappen en deels opnieuw aanleggen

In de tuin staat een fontein wat afgewerkt moet worden, gras opnieuw aanleggen of tips voor om het weer mooi te krijgen, alle onkruid moet weg, snoeiwerk

Coniferen vervangen door schutting

Ik heb een 10 meter diepe tuin waar een schutting moet komen met een deur en een slot. Er staat momenteel echter een coniferenhaag op die plaats en die moet er eerst uit. Eerst dacht ik gewoon aan 180 x 180 cm delen te willen maar ik vond de korte delen op een stenen muur ook mooi in de folder, graag zou ik daar advies over willen krijgen. Kunt u als optie vermelden hoeveel het kost om de haag achteraf af te laten voeren?

Damwand aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en monteren van een hardhouten damwand. De damwand moet geplaatst worden aan de rand van een sloot aan het einde van onze tuin. Op dit moment is er een zitkuil en talud aanwezig waardoor de damwand gemakkelijk geplaatst kan worden zonder dat er grondwerk nodig is. Als de damwand klaar is wordt het talud en de huidige zitkuil aangevuld met grond/zand zodat de totale tuin een stuk dieper wordt op éénzelfde niveau. Het hoogteverschil is ongeveer 110 cm. De totale breedte van de tuin is ruim 12 meter. In de damwand moet op 1/3 van de breedte van de tuin een hardhouten trap worden gemaakt zodat je vanuit de tuin ook naar het water kunt. Onderaan de trap een plateau van 1 x 1 meter d.m.v. hardhouten vlonderplanken. De foto die ik heb bijgevoegd is van een referentie die wij mooi vinden. Bovenop de damwand afgewerkt met een hardhouten plank. De tekening is een gemaatvoerde tekening waarop de werkzaamheden staan.

Kunstgras in de tuin aan laten brengen

In onze tuin hebben we nu een stuk gras van ongeveer 4 bij 9 meter. Dit willen we graag veranderen. We krijgen het niet mooi. Daarom willen we graag mooi kunstgras. We hebben een dochtertje die graag buiten speelt dus lekker speelgras is belangrijk. Wat gaat ons dat kosten? Graag reactie per mail.

Vlonder in de tuin laten bouwen

Wij zouden graag een vlonder in de tuin geplaatst hebben van Douglas houten planken. De maat is 4.67 x 3.50 meter. We vinden het mooi als hij wat hoger ligt, ongeveer 15 cm,dan de rest van de tuin. Er ligt nu zwart zand met wat gras. Verder staat er in de hoek een boompje waar de vlonder rondom heen moet komen. We horen graag wat +- de kosten zijn voor materiaal en maken van de vlonder. De tuin heeft een achterom.

Kunstgras in tuin aanleggen

Ik ben op zoek naar mooi kunstgras wat ook gelegd wordt, voor in de achtertuin. Het gaat om ongeveer 1,5 m2 x 4m2. Ik zal graag willen weten hoeveel het ongeveer in totaal zal gaan kosten. Gelieve een offerte per mail, zodat ik het thuis rustig kan bespreken.

Tuin ontwerpen, aanleggen en onderhouden

We zijn al een tijdje bezig om een mooi ontwerp te krijgen voor onze tuin, maar tot op heden heeft nog niemand iets kunnen ontwerpen wat bij ons een “wow-reactie” tot gevolg heeft. Nu hebben we van u een flyer in de bus gehad en vragen ons dus af of u ons kunt helpen en adviseren. Voor de volledigheid hebben we 2 foto’s bijgevoegd (‘s avonds gemaakt dus een beetje onduidelijk, maar het geeft een idee). Ons doel is dat we in de zomer lekker buiten kunnen zitten in een tuin met ook een beetje kleur door diverse planten. We willen graag 2 of 3 offertes krijgen waarin er eentje is met een beperkt budget, eentje met wat meer budget en dus wat meer veranderingen en eentje waarin u zelf een compleet plan aangeeft. Onze wensen waaraan de ontwerpen moeten voldoen willen we graag in een mondeling gesprek bij ons thuis met u doornemen zodat we de tuin kunnen laten zien en bespreken. Na de aanleg willen we graag een contract afsluiten voor bijvoordbeeld 3 bezoeken per jaar (in de lente zomerklaar maken, in de zomer tussentijds onderhoud en in de herfst winterklaar maken van de tuin). Wij horen graag van u wat de mogelijkheden zijn. Alvast bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groet,

Kunstgras aanleggen

We willen graag een offerte van het aanleggen van kunstgras. Het betreft een tuin van een rijtjeshuis. Ook graag advies over welk type gras u adviseert. Het oppervlakte van het gras is 17 m2 en bestaat uit 2 veldjes: een vlak van 3 x 4 meter , 12 m2, en een vlak van 5 x 1 meter, 5 m2. De ondergrond wordt naar wens/advies door ons voorbereid. Ons idee is als ondergrond 20 cm verdicht zand. Naast het gras komen tegels van 6 cm dikte. Om het gras mooi uit te laten komen hoor ik graag of er meer zand geplaatst moet worden als het gras minder hoogte nodig heeft dan deze 6 cm.

Gazon afgraven en vullen met witzand

Om ons gazon te vervangen door kunstgras moet er 16 m2 afgegraven worden. In het ontstane gat moet witzand komen dat tot net onder de betonbandjes aangetrild moet worden zodat het kunstgras mooi aansluit met de bovenkant van die betonbandjes. De tuin is bereikbaar voor een kleine graafmachine. Er staat 1 poot van een pergola en twee klimplanten in het gazon.

Egaliseren en aanleggen tuin

Egaliseren en mooi maken van de tuin. De tuin is 16 meter diep en 5,5 meter breed. Mijn het tuinhuis van 20 vierkante meter gaat daar dan vanaf. Tegels haal ik er zelf uit, hoeft waarschijnlijk niet afgegraven te worden. Er is een achterom. Er moeten twee bloembakken en tegels in maar dat kan ik allemaal zelf.