Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin mooi laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin mooi laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin mooi laten maken

Kunstgras opnieuw leggen

Ik heb vorig jaar zelf kunstgras van ongeveer 10 x 4 meter in de tuin gelegd. Dit moet opnieuw gebeuren aangezien het niet mooi vlak is. Dit moet gedaan worden: - Egaliseren - Trillen - Leggen - Vastzetten Eventueel met anti-val matten

Beplanting aanpassen in plantenvakken en -bakken

De beplanting in onze 2 grote (gefabriceerde)bakken en kleine stukje tuin kan wel de nodige aanpassing gebruiken. We willen er (winter) vaste planten, het liefst alles bedekt, want we hebben veel last van katten en het liefst groen, gemixt met bloemen. Niet al te veel kleur, maar wit en aardetinten vinden we wel mooi. De tuin ligt op het noorden en we hebben hoogzomer tot halverwege de tuin maar zon. Het achterste gedeelte ligt in de zon. In deze bak hadden we allemaal kruiden en dat houden we ook het liefste zo. De perenboom willen we houden, over het appelboompje valt te twisten.

Deel achtertuin vernieuwen

We zouden graag willen weten wat ongeveer de kosten zijn, om in het achterste deel van de tuin (25m2), gras te leggen met daaromheen planten. Ook is er een trappetje in de tuin van het terras naar lager gelegen gedeelte, wat we zouden willen aanpassen naar een mooi afgewerkt (kindvriendelijk) trappetje.

Tuin afgraven, egaliseren en graszoden leggen

Wij hebben een nieuwbouwhuis, waarbij het gedeelte tuin nu hoger ligt als het terras. Daarom willen wij een stuk van het grons af laten graven, dit mooi laten egaliseren en hier graszaad of graszoden op leggen. De tuin is ongeveer 9 x 11 meter.

Tuin opknappen en deels opnieuw aanleggen

In de tuin staat een fontein wat afgewerkt moet worden, gras opnieuw aanleggen of tips voor om het weer mooi te krijgen, alle onkruid moet weg, snoeiwerk

Coniferen vervangen door schutting

Ik heb een 10 meter diepe tuin waar een schutting moet komen met een deur en een slot. Er staat momenteel echter een coniferenhaag op die plaats en die moet er eerst uit. Eerst dacht ik gewoon aan 180 x 180 cm delen te willen maar ik vond de korte delen op een stenen muur ook mooi in de folder, graag zou ik daar advies over willen krijgen. Kunt u als optie vermelden hoeveel het kost om de haag achteraf af te laten voeren?

Damwand aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en monteren van een hardhouten damwand. De damwand moet geplaatst worden aan de rand van een sloot aan het einde van onze tuin. Op dit moment is er een zitkuil en talud aanwezig waardoor de damwand gemakkelijk geplaatst kan worden zonder dat er grondwerk nodig is. Als de damwand klaar is wordt het talud en de huidige zitkuil aangevuld met grond/zand zodat de totale tuin een stuk dieper wordt op éénzelfde niveau. Het hoogteverschil is ongeveer 110 cm. De totale breedte van de tuin is ruim 12 meter. In de damwand moet op 1/3 van de breedte van de tuin een hardhouten trap worden gemaakt zodat je vanuit de tuin ook naar het water kunt. Onderaan de trap een plateau van 1 x 1 meter d.m.v. hardhouten vlonderplanken. De foto die ik heb bijgevoegd is van een referentie die wij mooi vinden. Bovenop de damwand afgewerkt met een hardhouten plank. De tekening is een gemaatvoerde tekening waarop de werkzaamheden staan.

Kunstgras in de tuin aan laten brengen

In onze tuin hebben we nu een stuk gras van ongeveer 4 bij 9 meter. Dit willen we graag veranderen. We krijgen het niet mooi. Daarom willen we graag mooi kunstgras. We hebben een dochtertje die graag buiten speelt dus lekker speelgras is belangrijk. Wat gaat ons dat kosten? Graag reactie per mail.

Vlonder in de tuin laten bouwen

Wij zouden graag een vlonder in de tuin geplaatst hebben van Douglas houten planken. De maat is 4.67 x 3.50 meter. We vinden het mooi als hij wat hoger ligt, ongeveer 15 cm,dan de rest van de tuin. Er ligt nu zwart zand met wat gras. Verder staat er in de hoek een boompje waar de vlonder rondom heen moet komen. We horen graag wat +- de kosten zijn voor materiaal en maken van de vlonder. De tuin heeft een achterom.

Kunstgras in tuin aanleggen

Ik ben op zoek naar mooi kunstgras wat ook gelegd wordt, voor in de achtertuin. Het gaat om ongeveer 1,5 m2 x 4m2. Ik zal graag willen weten hoeveel het ongeveer in totaal zal gaan kosten. Gelieve een offerte per mail, zodat ik het thuis rustig kan bespreken.