Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin leeghalen enigszins afgravenbepanting en zand afvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin leeghalen enigszins afgravenbepanting en zand afvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin leeghalen enigszins afgravenbepanting en zand afvoeren

Tuin leeghalen/aanleggen

Graag een offerte voor het afgraven van een achtertuin met gras, opvullen met zand en bestraten met tegels. Oppervlakte 75m2. Ik verwijder zelf de huidige tegels en zorg voor de nieuwe tegels.

Offerte aanleg tuin

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor de aanleg van onze tuin. Wij willen een terras voor en achter met een looppad hiertussen. Alles met dezelfde tegels. Langs de kanten borders met planten die goed voor de biodiversiteit zijn. En dus een stuk gras. Tevens willen wij graag nieuwe houten schuttingen. De tuin is 5 meter breed en 10 meter diep. Wij zullen zelf de tuin leeghalen.

Tuin leeghalen en opnieuw aanleggen

Mijn achtertuin is ongeveer 14.5 meter lang en 5.5 meter breed. Graag zou ik mijn tuin in 3-en willen verdelen, terras, borders met wat groen en een plek voor kliko's en fietsen. Nu sta er heel veel onkruid dus hij moet leeggehaald worden. Ook staat er een coniferenhaag, die mag tot de stam afgezaagd worden en daar een nieuwe schutting voor geplaatst worden. Kunt u mij vertellen wat dit mij ongeveer gaat kosten?

Tuin leegtrekken, egaliseren en bestraten

Ik wil de achtertuin van 6x4 meter laten leeghalen en de tegels, struiken en enkele graszoden laten afvoeren. Daarna moet het opnieuw betegeld worden, met tegels van de vakman.

Tuinrenovatie

Ik wil mijn bestaande tuin laten leeghalen, egaliseren, opnieuw bestraten en vervolgens borders aanleggen voor planten. In overleg wil ik ook weten hoeveel het kost om mijn schutting te vervangen. De tuin is 525 bij 840 cm.

Tuin leeghalen en afgraven

Onze achtertuin moet voor een klein deel worden afgegraven (circa 10-15 m2), daarnaast moet een tegelpad worden weggehaald (circa 4 m2) en moet de helft van de tuin worden opgehoogd. Mogelijk moet het daarna worden bestraat.

Tuin leeghalen en helemaal opnieuw bestraten

De achtertuin dient leeggehaald te worden en de tegels afgevoerd. Hierna dient er te worden geëgaliseerd en ophogen is niet nodig. Graag wil ik de tuin dan laten bestraten met tegels van 1 bij 1 meter. De totale oppervlakte is ongeveer 80 m2.

Tuin leeghalen

De tuin dient compleet leeg gehaald te worden. De tegels, aarde, boomstronken en stronken van de struiken moeten worden verwijderd en afgevoerd. De tuin is ongeveer 60 m2 groot.

Tuin leeghalen en ophogen

Onze tuin dient te worden leeggehaald. De struiken en de tegels dienen te worden afgevoerd en zand en aarde gestort. De tuin zal 15 cm opgehoogd te worden. De oude houtoven en de beukenhaag dient ook verwijderd en afgevoerd te worden, de grote laurier en de bomen mogen blijven. De oppervlakte van de tuin ligt tussen de 180 en 200 m2.

Leeghalen tuin en aanleg terrasjes

De achtertuin, bereikbaar via een brandgang, dient te worden leeggehaald. Het gras, bloembakken en de 2 hagen van coniferen dien te worden verwijderd en afgevoerd. Hier wil ik de tuin laten egaliseren en vanuit daar zullen er 3 terrassen aangelegd moeten worden. Hoe de tuin verder ingedeeld dient te worden weten wij nog niet. De tuin is 20 bij 4.50 meter groot.