Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin leeghalen en opnieuw aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin leeghalen en opnieuw aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin leeghalen en opnieuw aanleggen

Tuin betegelen + tuin leeghalen en nieuwe schuttingdelen plaatsen

Graag laat ik mijn tuin van ongeveer 40 m2 betegelen. De oude tegels moeten eruit, struiken aan de zijkanten moeten weg en nieuwe tegels erin. Daarnaast laat ik graag 2 panelen en de deur van mijn schutting vernieuwen.

Achtertuin vernieuwen: leeg halen, ontwerp tuin maken, schutting plaatsen

Ik wil graag mijn achtertuin vernieuwen, het gaat om: - leeghalen huidige tuin, incl schutting - ontwerp maken nieuwe tuin - nieuwe schutting plaatsen (Douglas) - drainage al aanwezig, alleen opnieuw aansluiten - opnieuw bestraten op basis ontwerp - Beplanting doen we zelf. - Elektriciteit aanleggen doen we zelf. oppervlakte? De schutting aan de linkerkant is 9 m. De schutting aan de achterzijde is 8,5 m. Rechter stuk vanuit het huis is rond 3.80 m. Voor de totale oppervlakte moet er links nog 2 m bij gerekend worden voor de garage. Breedte huis is 6 m. Er zijn geen poorten. Locatie toegankelijk? Er is een garage, materiaal kan hier doorheen naar de tuin worden gebracht.

Tuinrenovatie: tuin leeghalen en vlonders leggen + bestrating

Gehele achtertuin 'eruit'. Houten vlonders en bestrating ervoor terug. Simpel ontwerp, advies is welkom. Mocht de offerte aantrekkelijk zijn willen we ook graag de voortuin laten doen. Beide zo'n 45 m2 per tuin. Zie foto.

Heg plus betonnen schutting weghalen en tegels weghalen

Voor en achter tuin leeghalen plus het uitvlakken van de tuinen. 67m2 en 25m2 voortuin. Er moet ook een betonnen schutting weg laten halen, dit gaat ter plekke bekeken moeten worden.

Bestaande tuin renoveren

Beste hovenier, Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor mijn tuin van 58 m2. Ik wil mijn tuin laten leeghalen en daarna laten voorzien van een hout beton-schutting en laten betegelen. Momenteel staan er in mijn tuin enkele struiken, een boom, klimopplanten en een schutting die elk moment kan omvallen. Ik hoor graag of dit mogelijk is en wat eventueel de kosten zijn. Offerte inclusief afvoeren en leveren schutting. Locatie is goed toegankelijk.

Tuin renovatie

Leeghalen tuin ( bestrating, beplanting, Bomen en kleine fontein) 80 m3 bestrating en ophogen terras gedeelte. 4 x 5 meter, van ongeveer 40-50cm Hout / betonschutingen plaatsen a 29 meter inclusief poort.

Tuin afgraven, egaliseren en tegelen

We hebben een stuk grond aan onze tuin van de gemeente kunnen kopen en willen dat nu in het geheel laten leeghalen zodat we de tuin helemaal opnieuw kunnen aanleggen. Het gaat om circa 50 m2 tuin waarin nu planten staan en een afgezaagde boomstam. Graag oud materiaal afvoeren. Daarnaast zou ik een offerte willen om het terras van 23 m2 opnieuw te laten egaliseren (het water loopt nu naar het huis toe) en de tegels opnieuw neer te leggen. Daarvoor wil ik de oude tegels gebruiken. Zie ook foto's, de boom met klimop hoort niet meer bij de tuin. In maart moet deze klus uiterlijk klaar zijn. Graag ontvang ik 2 offertes: 1 voor de tuin leeghalen en 1 voor het egaliseren en tegelen.

Tuin opnieuw inrichten

Wij willen onze tuin opnieuw laten inrichten, ongeveer in de sfeer van de foto's op uw homepage*. De tuin is 10 x 7 meter groot. Is het mogelijk dat wij een offerte ontvangen voor ontwerp en aanleg? Maar ook voor het leeghalen en afvoeren van de huidige tuin (zie bijlage).

Tuin leeghalen en afgraven en schuttingen met poort zetten

Graag zou ik een tweetal offertes ontvangen voor het leveren en plaatsen van schuttingen met poort voor een 6 tal nieuwbouwhuizen in Zuidland, Bernissepark fase 4. We hebben grofweg de aantal meters uitgerekend. De lengte van de tuinen variëren van 10 tot 12 meter. En ongeveer 5,5 meter breed. Graag zouden we een offerte willen waarin het leveren en plaatsen van douglas/lariks schuttingen en poort met antraciet betonpalen ertussen en betonrand onder zijn verwerkt. en een aparte offerte waarin het leveren en plaatsen van grenenhouten schuttingen met poort met antraciet betonpalen ertussen en beton rand eronder is verwerkt. In beide offertes mag het uitgraven voor de 6 aangrenzende tuinen meegenomen worden. Bij het uitgraven gaat het grofweg uitgerekend om 450 m2.

Tuin leeghalen

Ik wil graag dat de volgende werkzaamheden worden uitgevoerd: - verwijderen houten schutting, - compleet leeghalen tuin, - aanbrengen schone grond, - aanbrengen bestrating, - afvoeren afval. Afmeting tuin: +/- 50m2. Bijzonderheden: geen permanente toegang achterom, maar wel realiseerbaar door verwijderen metalen schuttingdelen (gaas). links en rechts schutting moet tijdelijk weg worden gehaald voor de werkzaamheden. Achter het huis ligt een dijk, dus er kan niet met al te groot materiaal worden gewerkt, kleine graafmachine is zeker mogelijk. huidige situatie nu is dat er gras, grind en stoeptegels en een paar borders in de tuin liggen, dit zal allemaal verwijderd moeten worden.

Partners

Partners van Casius