Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin leeghalen en maken voor beplanting? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin leeghalen en maken voor beplanting. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin leeghalen en maken voor beplanting

Tuin leeghalen en egaliseren

In mijn tuin moet ca. 900 m2 onkruid worden verwijderd en geegaliseerd om (zelf) gras in te zaaien. Door de boven laag klei is zand gespit.

Tuin opnieuw inrichten

Tuin leeghalen en opnieuw aanleggen, met terras en gazon, evt. Trampoline ingraven.

Tuin leeghalen, egaliseren en tuinafval afvoeren

Achtertuin van ongeveer 12 x 6 meter, en voortuin van ongeveer 4 x 3 meter zijn jarenlang niet onderhouden. Wij willen graag de tuin leeghalen, egaliseren en alle tuinafval/struiken afvoeren. Tuin heeft een achterom, maar dit is een soort brandgang. Moet netjes ogen voor de verkoop.

Achtertuin aanleggen

Wij gaan de achtertuin zelf leeghalen. Hierna moet er eventueel opgehoogd worden. Er zal een deel van 5 bij 6 meter bestraat moeten worden met grote tegels, een deel van 4 bij 6 kunstgras met daar tussen een looppad van stenen naar achter. Als laatste zal er een deel van 2 bij 6 meter houten vlonder gelegd moeten worden. De tuin is alleen te bereiken via de woning. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Tuin leeghalen en opnieuw bestraten

Ik wil graag dat mijn tuin, 74 m², 13,50 meter diep en 5,5 meter breed, wordt leeggehaald, de ode bestrating en grind eruit, 1 struik waarvan de wortels er nog uit moeten, tuinafval en stenen mogen allemaal weg. Daarna wil ik 2 stukken van de tuin weer bestraat hebben en 1 stuk met gras, of zover klaargemaakt dat er gras gezaaid kan worden. De achtertuin is goed bereikbaar en ik denk dat er niet opgehoogd hoeft te worden. De tegels zullen wij bij de Gamma bestellen.

Tuin leeghalen, egaliseren en tuinafval afvoeren

In eerste instantie moet onze voor- en zijtuin leeggehaald en geëgaliseerd worden. Daar staan nu nog diverse planten, struiken en grassen in. Deze moeten afgevoerd worden. De zijtuin is circa 200 m2 en de voortuin 70 m2. Graag ontvang ik een offerte voor de kosten.

Sierbestrating aanleggen en schuttingen plaatsen

Ik wil graag sierbestrating laten aanleggen ong, 75 m2 en shuttingen laten plaatsen ong. 18 meter. Houten schutting met betonpalen en onderkant. Ik denk ook zand ophogen. Tegels of stenen maakt niet veel uit, wil wel graag iets lichtgrijs. Kan de tuin evt. Zelf leeghalen, liggen nu tegels in en klimop aan/om de schutting en og tuinhuisje. Ik wil graag weten wat het ongeveer kost om ook de tuin leeg te laten halen. Met vriendelijke groet, R Engelhart

Voortuin leeghalen en afvoeren

We hebben beuken heg, kiezelstenen en siergras in onze voortuin, maar hier willen we allemaal vanaf. Alleen voetpad naar voordeur en voor het huis mag blijven. Bijgevoegd zijn foto's van hoe het er nu uit ziet. Oude materialen moeten ook afgevoerd worden. De tuin is ongeveer 4.5 x 4 meter.

Stadstuintje herinrichten

Zie hierboven stadstuintje is 7 x 7 meter Tuin leeghalen egaliseren stronk weghalen en opnieuw inrichten en kleine afscheiding plaatsen

Tuin leeghalen en eventueel opbouwen

Vijver verwijderen. Planten, terras, gras verwijderen en eventueel nieuwe plaatsen.