Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin leeghalen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin leeghalen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin leeghalen

Tuinrenovatie

Wij willen graag nieuwe tuin aanleggen van 40 m2. Alles wat er nu ligt, mogen jullie leeghalen. Ik wil graag stenen laten leggen, dus eventueel moet er ook nog egalisatie komen en zand. Stenen wil ik graag in overleg doen, maar wel geregeld door de vakman.

Tuin leeghalen

Wij willen onze achtertuin graag leeghalen en vlakmaken om te kijken hoe we met de tuin vrever willen. Er is al een stobbenfress doorheen geweest, maar er liggen hier en daar wat hopen zand / grond / graszoden. De doorgang op de foto's is ca. 1.20 m, het hek willen we voor nu laten staan.

Tuin vernieuwen

Onze tuin is al een tijd door ons verwaarloosd dus nu moet er iets gebeuren. Idee is er, maar we hebben hulp nodig bij: Tuin leeghalen, afgraven en afvoer groenafval, betreft ca 59 m2 , ( borders,gras en wat tegels) ernaast willen wij graag sierbestrating, ca 39 m2 en creëren BBQ plek 3 m2 met aanwezige boerengeeltjes

Tuin uitruimen

Ik wil graag het grind en de tegels uit mijn tuin, zodat ik graszoden en twee fruitbomen kan plaatsen en klein deel opnieuw tegelen. Er is geen achteruitgang in de tuin. Alleen ingang door fietsenstallingen. Zie foto Graag opgave voor leeghalen.

Tuin leeghalen en afgraven

Ik wil mijn achtertuin (nieuwbouwhuis) graag laten uitgegraven. Grond is vrij hard en bevat ook wat bouwafval dus wellicht ook wat nieuw zand erin. Tuin is ongeveer 51 vierkante meter (5,4 breed en 9,45 diep) en grenst aan een binnenpleintje (parkeerplaatsen). Bereikbaarheid is daardoor goed. De 51 vierkante meter is inclusief een schuurtje van ongeveer 9 vierkante meter.

Onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin

Ik wil graag een onderhoudsvrije tuin laten aanmaken waarbij ik meer privacy krijg. Tuin moet worden leeggemaakt, opgehoogd en verder alleen betegelen en een schutting. Indien mogelijk huidige schutting laten staan met waarbij een deur ingemaakt wordt

Leeghalen+afvoeren voortuin

Het volledig leeghalen van de voortuin exclusief het looppad naar voordeur inclusief het afvoeren van tuin afval.

Tuinrenovatie

Wij willen onze tuin, voor en achter het huis (circa 200 m2) renoveren. Het gaat hierbij vooral om het 'grote werk': – Voor en achter alles afgraven/leeghalen en egaliseren met zand. – Voor en achter bestraten, voor het grootste gedeelte op zelfde plaats als waar verharding nu ligt, bestaande verharding hergebruiken. – (Nieuw): Smalle strook verharding in voortuin grenzend aan berm tbv uitstappen uit auto aan straat

Tuin leeghalen

Wij willen graag de voortuin helemaal leeg laten halen, ongeveer 80 m2 met zowel stenen als een reeds gekapte boom en enkele planten en wat grind.

Spoed klus: Tuin ontruimen/leeghalen

Spoed klus - binnen 2 weken van start Tuin leeg halen +/- 70 m2