Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin leeg halen en aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin leeg halen en aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin leeg halen en aanleggen

Tuin leeghalen afvoeren

Goede dag ik wil graag mijn achtertuin leeg laten halen. Alles mag eruit. Gaat 450 m2 bomen hebben we al omgekapt. Staan nog wel stronken die we zelf. Niet weg krijgen. Helaas is onze tuin een oerwoud. Maar verwacht een kleine. En zie mijn vriend 't niet op korte termijn doen. Wat zijn de kosten bij jullie. En is 't mogelijk. Met vriendelijke groet, Lia stam

Waterpuls slaan in grote tuin

Regentonnen zijn leeg en het blijft maar droog. Tuin (1500 m2) plus boomgaardje hebben dringend water nodig. Kraan of drinkwater vind ik iets te gek.

Tuin afgraven en afvoeren

Ik wil mijn tuin leeg laten maken. De tuin is ± 5* 9m incl. Schuur van 2*3m. De tuin bestaat voor ongeveer 80% uit betontegels. De overig 20% is struiken en boompjes. Alles dient ook te worden afgevoerd Ook moet de tuin voor de 20% ong. 10cm. Worden afgegraven worden en de gehele tuin voorzien van zand.

Tuin leeg halen en aanleggen

De tuin leeghalen, struiken uitgraven en vlakken met zand. Vervolgens in het midden van de tuin een tegelpad aanleggen met tegels 60 x 40 cm. Links en rechts van het pad opvullen met 'split stenen'. Achterin de tuin moet er ook een vlak van zo'n 30 m2 gelegd worden met dezelfde tegels. De tuin heeft een gehele afmeting van 28 x 5 meter. Graag zou ik ook willen weten wanneer u zou kunnen starten.

Tuin leeghalen, egaliseren en nieuwe bestrating aanleggen

Ik wil graag de achtertuin laten leeg maken, egaliseren en nieuwe bestrating aanbrengen. Het gaat om ongeveer 100 m2. De achtertuin is bereikbaar via een achterom. Daarnaast wil ik dat de huidige bestrating en aarde wordt afgevoerd.

Tuin glad en egaal laten maken

Graag een prijsopgaaf voor het glad trekken van de tuin. Zodanig dat we deze zelf kunnen inzaaien met graszaad. De tuin is ongeveer 250 m2 en al leeg.

Achtertuin aanleggen

Halle, Heb hier een achtertuin, ongeveer 60m2, moet helemaal aangepakt worden. Het is momenteel echt een regelwoud aan het worden, half tuin is al gestript, met stenen op een stapel. Heel graag als u alles van A tot Z voor mij kan doen, dus alles leeg halen tot leggen van nieuwe stenen. Wil graag 60 x 60 cm steen erin. Voor meer info, kunt gerust contact opnemen. Met vriendelijke groet,

Waterbron of waterput laten slaan

Ik heb een grondwaterput in de tuin. Deze is echter de afgelopen jaren niet gebruikt. Ik heb er nu een nieuwe bronpomp ingehangen. De put is nu nog ongeveer 8 a 9 meter diep, maar was ooit dieper, volgens de huidige eigenaar. Na een poos pompen, 4 minuten, is de put nu leeg. Ik heb er wel een redelijke pomp ingehangen. Is het mogelijk de put schoon te maken en dat deze meer water gaat leveren. De oude pomp, hing er nog in, is vergelijkbaar en deed altijd goed dienst.

Plantenbakken realiseren

In de tuin zou ik graag 2 stenen plantenbakken willen hebben. Op dit moment oogt de tuin wat leeg en ik zou graag meer groen willen hebben. De afmetingen van de plantenbakken zijn als volgt: Links: 300 x 240 x 90 x 60 cm Rechts: 360 x 180 x 60 cm De afmetingen mogen afwijken, voorkeur kleur is antraciet en type stenen is grote blokken. Ook hiervan mag worden afgeweken, alleen dan zou ik graag een voorbeeld willen zien. Voor deze opdracht zou ik graag een complete prijs (all in) willen ontvangen, daarnaast hoor ik ook graag wanneer dit eventueel kan worden uitgevoerd.

Tuin voorzien van schuttingen en bestrating

Tuin moet leeg gehaald worden (begroeing en stenen). Houten betonschutting plaatsen en er moet herbestraat worden. Tuin is ongeveer 15 meter lang en 4 meter breed.