Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin opnieuw inrichten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin opnieuw inrichten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin opnieuw inrichten

Drainagesysteem aanleggen in de achtertuin

Wij wonen in Amsterdam en hebben een grote achtertuin (rond de 100 m2). Echter loopt deze na een fikse regenbui voor de helft onder water en loopt het niet meer weg. Zie foto in de bijlage. Dit schijnt al sinds jaren zo te zijn. We hebben bovenburen die hier al 40 jaar wonen en zeggen dat ze niet anders te kennen. Er blijkt vroeger een sloot te hebben gelegen. De tuin is daardoor altijd zeer drassig en groeit er nauwelijks wat. Wij zouden graag een drainage systeem willen laten aanleggen om het probleem te verhelpen. We ontvangen hier graag een offerte van. Ook zouden we na dien de grasmat weer willen aanleggen en de borders inrichten met planten.

Tuin opnieuw inrichten

Tuin is door de vorige bewoners erg verwaarloosd waardoor een herinrichting noodzakelijk is. Hierbij gaat het vooral om borders en beplanting. Graag reactie via de mail!

Voortuin inrichten

Ik wil een vakman vragen om mijn voortuin in te richten. Ik heb hiervoor mijn idee op papier gezet: zie bijlage. Als toegangspad tot de voordeur heb ik gekozen voor grote grijze tegels van 100 x 100 cm met verankerde zuilen aan beide zijden. Aan de straatkant een tuinhek die vanzelf dicht valt. Aansluitend aan de grijze tegels wil ik lichte tegels van 50 x 50 cm. Aan de buitenkant denk ik om dit op te vullen met cacaodoppen. Ik heb begrepen dat dit goed werkt tegen onkruid en ongedierte, maar goed is voor de bodem van de bestaande beukenhaag. Graag wil ik de voortuin voor 1 mei ingericht hebben. Goed toegankelijke tuin. Vakman mag het materiaal halen bij de Gamma.

Tuin omgraven en een geul voor tuinverlichting maken

Het laatste gedeelte van onze tuin willen we anders inrichten en een gedeelte van het grasveld moet border worden. Hiervoor moet de tuin omgegooid worden en tuinverlichting verplaatst

Tuin leegruimen, bestraten en inrichten

Onze voortuin graag leegruimen inclusief het verwijderen van een boomstronk en het afvoeren daarvan. Ook de tuin laten egaliseren en bestraten. Rondom de tuin een heg laten plaatsen van ongeveer 1.60 cm - 1.70 cm.

Tuin leeghalen en opnieuw inrichten

Tuin leeghalen, ophogen, terras aanleggen met grote tegels en een schutting plaatsen.

Tuinontwerp en -aanleg

Wij hebben een bestaande tuin, 160 m2, voor + achtertuin, die wij volledig opnieuw willen laten inrichten. De schutting mag blijven maar de rest mag afgevoerd worden. Het afvoeren van de oude tuin zouden wij zelf willen verzorgen. Ik wil graag een kind vriendelijke tuin, een doorrij naar de garage achterin de tuin een een zithoek / terras. Verder mag het een moderne maar wel bloemrijke tuin worden. De zijtuin langs de woning willen wij laten bestraten met Amsterdams waaltjes. Hier ligt nu grind. De voortuin is nu leeg. Hier willen wij een deel gras en een groene omheining laten plaatsen.

Tuin opnieuw inrichten

Ik wil graag een nieuw ontwerp laten maken van de tuin. Waarbij in ieder geval de bomen verwijderd worden (Apenboom 12 meter, grote berk 5 meter, eik 12 meter en 2 kleine boompjes van ongeveer 2 meter hoog). Verder wil ik een groot grasveld aanleggen van 12 meter x 4.5 meter. En het terras opnieuw gelegd te worden.

Kindvriendelijke tuin ontwerpen en aanleggen

Graag willen wij onze kleine stadstuin gezellig en kindvriendelijk laten ontwerpen en inrichten.

Tuin opnieuw inrichten

Ik heb een tuin van zo'n 60 vierkante meter. Die wil ik opnieuw inrichten. Ik wil onder andere de schuur verwijderen (inclusief afvoeren), overkapping maken achterin de tuin, terras moet worden uitgebreid, nieuwe planten en de borders moeten verhoogt woorden. Dit is een indicatie van wat ik wil. Graag iemand langskomen om er samen even naar te kijken. Er is geen achterom, alles moet door het huis.

Partners

Partners van Casius