Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin herbestraten met nieuwe tegels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin herbestraten met nieuwe tegels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin herbestraten met nieuwe tegels

Voortuin herbestraten

We willen onze voortuin graag opnieuw laten bestraten. De oude tegels moeten eruit en er mag een randje langs de voorkant open blijven waar we wat planten willen doen. Er is 80 m2 te bestraten. De huidige tegels zijn kleine vierkante klinkers. Er is nu nog een randje gras / planten wat nog moet worden afgegraven en deels dichtgetegeld. Ik heb er even een foto bij gedaan die niet meer helemaal actueel is. Naast de auto ligt nu al een paadje en het hek naast het gras is weg. Het gerekende oppervlakte is samen met de buren maar daar heb ik niet een goede foto van bij de hand. Met vriendelijke groet, De huidige stenen dienen afgevoerd te worden. De tuin(en) zijn zeer goed bereikbaar.

Tuin afgraven en ophogen met zand

De tuin moet afgegraven worden. In het midden van de tuin ligt een bult deze dient te worden geëgaliseerd en alle tegels en bakken kunnen weg. Er zal zo'n 20 centimeter diep afgegraven moeten worden. De oppervlakte van de tuin is 20 m2. Herbestraten is niet nodig, wel graag afvoeren van alle restanten.

Tuin ophogen en herbestraten

De tuin in de polder met 5 tot 10 cm verzakking moet worden opgehoogd. Verschillende borders met boomschors, stukken moestuin, stuk gras en verder bestrating/terras met daaronder zand. Tuin wordt zelf leeggehaald. Vervolgens wil ik het volgende gedaan hebben: +/- 10 m2 tuinaarde (10 cm) +/- 50 m2 zand (10 cm) Daarna: Nieuw worteldoek in borders +/- 15 m2 boomschors (5 cm) +/- 15 m2 coconut snippers Tenslotte bestrating (trommel) van 30 m2 terugleggen.

Tuin herbestraten met nieuwe tegels

Betreft bestrating met 2 soorten tegels (deze bepalen en regelen in overleg met de vakman). Leggen en egaliseren van het terras en de rest van de tuin (circa 50 m2). En het leggen van een klein stukje kunstgras (2 m2). Ik wil geen onkruid meer. Momenteel liggen er grote betontegels van circa 60 x 60 cm.

Achtertuin ophogen en renoveren

Wij wonen in een jaren '30 tussenwoning met een achtertuin op het zuiden van 20 meter diep. Die tuin is alleen via de woning te bereiken, er is geen achterom. De tuin is verzakt en er zijn delen die af en toe onder water staan. Er is hier veengrond. We hebben een plan gemaakt voor de aanpak van deze tuin en in bijgevoegd document uitvoerig beschreven. We willen de tuin ophogen, een nieuwe tuinafscheiding, bomen rooien, het gazon vervangen, een terras laten ophogen en herbestraten en nog diverse zaken. We laten de tuin hier graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte. Ik stel mij voor dat wij samen met de buren een erfafscheiding kiezen en kopen en dat uw bedrijf de overige materialen levert. We zien graag dat de tuin voor de volgende zomer gereed is.

Tuin opnieuw laten aanleggen en voortuin herstraten

De voortuin willen wij graag laten herbestraten. De oude tegels moeten er uit gehaald worden, de tuin opgehoogd en daarna moeten de tegels terug geplaatst. De oppervlakte is 5 bij 3 meter. De achtertuin is 11 bij 5.40 meter. Hier dienen tegels van 1 bij 1 meter gelegd te worden. De tuin is bereikbaar via een achterom.

Tuin verlagen, herbestraten en schutting plaatsen

Een deel van de tuin ligt, waarschijnlijk, te hoog, en moet verlaagd worden. Ook willen we nieuwe bestrating en een nieuwe schutting laten plaatsen. De tuin is ongeveer 20 meter lang en de breedte is wisselend tussen den 3 en 5.50 meter. Er zal ongeveer 40 m2 bestraat moeten worden en hiervoor dienen de oude tegel en nieuwe tegels gebruik te worden. Verder willen wij een houten schutting laten plaatsen met betonnen palen en onderplaten. Er zal een deel 10 meter lang zijn en een deel 20 meter. De hoogte is 1.80 meter. Aan de achterzijde staat er een schuur. De tuin is ook niet via een achterom bereikbaar. De materialen zullen via de woning naar achter worden gebracht.

Tuinonderhoud in de tuin

Tuinonderhoud: Snoeien van bomen en struiken, onkruid wieden/bestrijden, hoog gras aan de zijkant sloot maaien met bosmaaier. Gaat om een stuk grond van 2500 m2. (Tuin is 5000 m2). Tevens straatwerk op de dijk herstellen/herbestraten (uitvlakken en trottoirbanden). Klant heeft geen idee hoe groot, nu even een stuk aanpassen. Volgend jaar moet alles opnieuw. Over 4 weken gaat de klant op vakantie, hopelijk lukt het voor die tijd. Klant is om de week op woensdag of vrijdag thuis of in het weekend. Het is de bedoeling dat er blijvend onderhoud gepleegd gaat worden!

Voortuin ophogen en herbestraten

In verband met de ophoging van de straat door de gemeente willen wij de voortuin ongeveer 10 cm ophogen. Daarna een herbestrating met de bestaande stenen (omdraaien) en aantrillen. De stenen zijn 15 bij 15 cm. De tuin is 17 m2 en ongeveer 16 m2 moet bestaat worden. Wij ontvangen graag een offerte inclusief de levering van het zand.

Blokhut vervangen en stukje bestrating vernieuwen

Ik wil een aantal klussen in mijn tuin laten uitvoeren. Het betreft ten eerste het afbreken en afvoeren van mijn huidige blokhut en daarna het plaatsen van een nieuwe blokhut. Daarvoor koop ik bij Praxis de blokhut Linda van 315 x 2469 cm Het vloeroppervlak van de huidige blokhut is gelijk aan de nieuwe. Daarnaast wil ik een deel van 2,5 m² van mijn tuin laten herbestraten en de oude bestrating laten afvoeren. Dat gaat om een perkje met bestrating eromheen. Ik laat dat hier graag even bekijken zodat duidelijk is hoe de tuin erbij ligt. Ik wil de klus graag in juni laten uitvoeren en ontvang daarvoor graag uw offerte.