Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin uit laten graven? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin uit laten graven. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin uit laten graven

Tuin uit laten graven

Ik wil mijn 35 m2 tuin 20 cm diep laten uitgraven. Stort bak ligt klaar. Alleen het graaf werk is nodig.

Tuin afgraven bij nieuwbouw

Wat kost het om onze tuin af te graven. Gaat om ongeveer 40 m2 er kan op dit moment een kraantje komen en aanvullen met zand. Graag de grond ook afvoeren.

Tuin afgraven, egaliseren en graszoden leggen

Wij hebben een nieuwbouwhuis, waarbij het gedeelte tuin nu hoger ligt als het terras. Daarom willen wij een stuk van het grons af laten graven, dit mooi laten egaliseren en hier graszaad of graszoden op leggen. De tuin is ongeveer 9 x 11 meter.

Tuin afgraven

Wij willen onze achtertuin zelf opnieuw gaan aanleggen maar hij moet eerst afgegraven worden en de grond moet worden afgevoerd. Er ligt bovenop de grond worteldoek met daarop klein grind. Graag zou ik willen weten wat het kost om dit door jullie te laten doen. Wij denken dat het af te graven deel tussen de 20/30 m2 is.

Tuin afgraven en ophogen met zand

Ik wil graag onze oprit, ongeveer 9 x 3 meter, en 2 plantvakken, ongeveer 2 x 2 meter, afgegraven hebben en opgehoogd met zand. Bestraten wil ik hierna zelf doen. Van de oprit is het losse grind al verwijderd, maar er ligt nog wat grind in de ondergrond gedrukt. Door de plantvakken loopt een sproei installatie, die mogelijk behouden moet blijven. Wij hadden zelf bedacht in het hemelvaartsweekend (10 t/m 14 mei) de tuin uit te graven. Zou dit u schikken?

Trampoline laten ingraven

Ik wil graag een trampoline in laten graven in de tuin. De afmeting is 332 x 254 cm. De aarde hoeft niet afgevoerd te worden. Deze kan gebruikt worden om op te hogen. Op de plek waar de trampoline moet komen staat nu een vierkante heg van 1 m2, die op leeftijd is en mogelijk flinke wortels heeft. Het betreft een hoektuin. Er is een achterom maar ik weet niet of die breed genoeg is voor een graafmachine. Maar omheining is niet hoger dan een meter.

Kunstgras laten leggen

In de achtertuin zullen wij zelf de graszoden verwijderen. Hierna dient de vakman de tuin verder uit te graven en klaar te maken voor het leggen van het kunstgras. De oppervlakte is 9 bij 6.40 bij 10 bij 3.40 meter.

Schutting plaatsen, tuin uitgraven en bestraten

Wij willen graag een offerte voor onze tuin. Wij willen sowieso een schutting laten plaatsen, en gelijk een opgaaf erbij wat het kost om de rest van de tuin ook af te laten graven en bestrating en gras terug te plaatsen. Kijken of dat ook gelijk haalbaar is. Het gaat om in totaal 85 m2 tuin, waarvan iets minder dan 18 meter schutting ( 2 zijden).

Trampoline in de tuin in laten graven

Wij hebben het plan om eind mei een trampoline te kopen. Het gaat om de Exit InTerra Ground Level 244 x 427 cm. Wij zouden een offerte willen hebben voor het ingraven van deze trampoline. De grond hoeft niet te worden afgevoerd in verband met het ophogen van een ander deel van de tuin. De tuin is met een graafmachine van 80 cm breedte bereikbaar.

Tuin voor vijver uitgraven

Ik wil graag een gat van 4 x 2 x 1.2 meter diep uit laten graven. Graag een offerte inclusief het afvoeren van de grond. Het is kleigrond. De tuin bereikbaar via een steeg. De steeg is circa 90 cm breed.