Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin uit laten graven? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin uit laten graven. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin uit laten graven

Tuindeel uit en af laten graven

Een deel van de tuin, zie foto, 15 cm diep uitgraven en grond en onkruid afvoeren ongeveer 8 a 9 m2 2e offerte: dit deel betegelen met 30 x 30 tegels per mail bereikbaar

Bouwgrond afvoeren en tuin aanleggen

Ik heb een voortuin van ongeveer 40 m2 met bouwgrond waarvan een terras van 9 m2 met tegels en bandjes. Ik zoek een partij die mijn voortuin, exclusief het terras, ongeveer 15-20 cm af kan graven. De voortuin is zeer goed bereikbaar.

Tuin af laten graven en op laten hogen

Heer/mevrouw, wij willen de tuin van onze nieuwbouwwoning 15 cm laten afgraven en hier dan weer zand op laten storten. Het is een vrij grote oppervlakte van 250 m2. Wat kost dit bij jullie met een dergelijke oppervlakte pm? En is 15 cm voldoende?

Tuin afgraven en opvullen

Ik wil mijn tuin af laten graven. De tuin is 30 vierkante meter. Er moet wat aarde en puin worden afgevoerd maar niet over deze volledige vierkante meter opgevuld met aarde. De tuin is goed te bereiken. De woning is een huurwoning.

Trampoline in laten graven

Ik wil graag een trampoline van doorsnee 330 cm in laten graven, dit moet ongeveer 75 cm diep worden. De tuin is met graafmachine bereikbaar en ook met kruiwagens. Dit alles inclusief het afvoeren van de aarde. Daarnaast dienen er ook steunwanden geplaatst te worden ten behoeve van het inzakken van de aarde.

Tuin uit laten graven

50 m2 tuin 15cm uitgraven. Tuin is goed te bereiken vanuit de openbare weg. Geen schutting dus een graafmachine heeft vrijbaan.

Boomstronken verwijderen, tuin afgraven en ophogen

Ik zou graag 18 kleine boomstronkjes laten verwijderen. Deze zijn al tot de grond afgezaagd ongeveer doorsnee van 20 cm of kleiner. Ook moet er een stuk aarde van 15m2 20cm afgegraven worden en de aarde hiervan verdeeld worden over het gat wat ik eerder al heb uit laten graven. Verder moet er over het afgegraven stuk nog ophoogzand heen dit is ongeveer 70m2 totaal en ik denk iets van 10cm hoog zand wat er bij moet om te kunnen tegelen. Wat zouden deze drie dingen mij gaan kosten. Het liefst apart van elkaar zodat wij goed de kosten in kunnen schatten. De tuin is goed bereikbaar met machines er is geboeg ruimte voor.

Tuin en oprit afgraven en voorzien van vulzand

Ik krijg 15 juni de sleutel van mijn nieuwbouw woning. Tuin en oprit wordt netjes geegaliseerd bij oplevering. Echter ik wil mijn oprit en mijn hele tuin laten bestraten. Tuin is circa 9x7 meter en oprit voor de garage, de breedte van een garage en een meter of 6-7 lang. Wat kost het om zwart zand af te laten graven en te vullen met vulzand ong 25 cm. Gaat dus om oprit en de achtertuin

Tuin afgraven en materiaal afvoeren

Wij willen onze tuin graag laten afgraven. De tuin heeft een breedte van 7 meter en het af te graven stuk is 5,5 meter lang. In het midden zit een stenen cirkel met een oppervlakte van 7,5 m2. Het onkruid e.d. verwijderen we zelf, de struiken blijven staan. Graag ontvangen wij van u een offerte en een indicatie op welke termijn dit gerealiseerd zou kunnen worden. De achtertuin heeft geen achterom. De klus moet door het huis heen gebeuren.

Herstelwerk in een tuin met stormschade

Ik Op mijn volkstuin is door de storm van 18 januari jongstleden een grote boom zo scheef gaan staan, dat hij gekapt moest worden. Dit is inmiddels gebeurd en het hout is afgevoerd. Het bij het huisje behorende schuurtje en een deel van het terras is vernield door het wortelstelsel van de boom dat naar boven is gekomen. Klus: slopen en afvoeren oude schuur, ondergrond schuur herstellen, deel terras en talud herstellen door wortels af te zagen of uit te graven, nieuwe schuur opbouwen. Oppervlakte van het te bewerken terrein is 24 m2, waarvan de oppervlakte van de schuur 180 bij 180 cm is. Het puin mag worden afgevoerd door de vakman. De auto mag op het terrein komen.