Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin geheel opnieuw aanleggen met terrassen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin geheel opnieuw aanleggen met terrassen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin geheel opnieuw aanleggen met terrassen

Omgewaaide schutting repareren/vervangen

Ik heb een tuin van 4,5 x 12 meter en nu is er aan 1 kant de hek omgewaaid en gebroken en mijn tuindeur geheel gebroken, ook zijn er van de 7 palen 4 doormidden die vervangen moeten worden. Ik wil 7 schuttingdelen van 180 bij 180 vervangen, 1 deurdeel van 90 bij 180 vervangen en 4 palen van normale lengte hebben. Vervolgens wil ik alle palen in beton gegoten hebben en zou hier een prijsindicatie voor willen.

Bestaande vijver vervangen

Het opnieuw aanbrengen van een vijver van circa 4,00 x 6,00 meter. De huidige vijver is lek en al enkele malen is de folie vervangen door nieuw. Wij hebben veel last van riet dat door de bodem groeit vandaar dat het ons beter lijkt om een stevige bak op de bodem te plaatsen die tegen het riet kan of de vijver in zijn geheel te vervangen. Daarom zoeken wij iemand die ons hierin kan adviseren. De tuin en vijver zijn goed bereikbaar.

Achtertuin renoveren

De achter tuin is in zijn geheel ongeveer 63 m2. Wij willen een grote terras en een stuk tuin overhouden. Ook moeten er nieuwe schuttingen geplaatst worden. Er moet ook een poort in komen van ongeveer 110 cm breed.

Gehele tuin af laten graven

Het betreft het afgraven van een geheel nieuwe tuin. Hierna dient het te worden afgevoerd en nieuwe zand voor het ophogen gestort. Dit zal ongeveer 20 cm hoogte moeten krijgen. De tuin rondom is ongeveer 41 m2 groot.

Tuin uitgraven, afvoeren en opvullen met zand

Graag ontvang ik een offerte voor het uitgraven van de zijtuin en een stukje voortuin. Hierna dient het geheel opgevuld te worden met zand. De tuin is ongeveer 1 meter breed en 18 meter lang. De oude grond dient te worden afgevoerd door de vakman.

Houten schutting vervangen

Vandaag donderdag in de tuin storm schade ontstaan. Waardoor de schutting los is gekomen door de storm. Woningbouw en clarence inboedelverzekering geven aan. Ik moet eerst een offerte op laten stellen informeren wat het gaat kosten, om de gehele schutting te laten vervangen. Daarna kan pas de schadeafdeling hier verder mee aan de gang en het geheel afhandelen

Tuinschutting op betonnen rand plaatsen

Het gaat om een compleet nieuwe tuinschutting. 16 meter hardhouten schutting, die geheel afsluit voor het zicht van anderen en geplaatst wordt in een betonrand. Daarnaast een 9 meter lange betonnen schutting. Het betreft een hoekwoning. Tevens het plaatsen van een nieuwe poort met stalen frame en slot. Gaarne wil ik deze zo spoedig mogelijk geplaatst hebben, i.v.m. stormschade. De tuin is makkelijk bereikbaar. Huidige schutting moet afgebroken en afgevoerd worden.

Boom rooien

Graag ontvang ik een offerte voor het weghalen van een boom in onze achtertuin, inclusief weghalen van de stronk en het afvoeren van het geheel. De stam is tussen de 40 en 60 cm dik, qua hoogte gok ik een meter of 6. Wij hebben geen achterom en de boom staat net voor de schutting die wij delen met de achterburen. Wel is de tuin bereikbaar via een garage, die doorloopt in onze schuur. Ik ben ook erg benieuwd of jullie een plek in de agenda hebben op een maandag of woensdag voor april 2018.

Drainage in de gehele tuin aanleggen

Geheel de tuin word bestraat(doen ik zelf). Uitgraven en Drainage aanleggen in de achtertuin ongeveer 45 m2. En weer aanvullen met straatzand.

Tuin compleet en volledig aanleggen

We hebben al een ontwerp klaar. De klus bestaat uit een complete tuin aanleg. De huidige tuin moet in het geheel vervangen worden. Wij zorgen zelf ervoor dat de tuin leeg is. Wij weten ook al aardig welke materialen we willen, hoewel we ons hiervoor graag laten informeren. Het betreft een schutting links van 8 meter, een schutting rechts van 10,5 meter en een schutting/deur van 2 meter achter. Materiaal lariks/douglas of hardhout. Voor de bestrating willen wij keramische tegels plaatsen. Wij willen een overkapping a 2,5 x 3,5 meter aansluitend op de bestaande schuur. Onder de overkapping willen we een vlonder. Eventueel een vaste bank plaatsen onder de overkapping. Verder willen wij 3/4 verhoogde borders. Tot slot moet het geheel goed verlicht worden.