Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin geheel opnieuw aanleggen met terrassen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin geheel opnieuw aanleggen met terrassen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin geheel opnieuw aanleggen met terrassen

Tuin geheel opnieuw aanleggen met twee terrassen

Er wordt een stuk aan mijn huis gebouwd en als dat klaar is, wil ik in januari of februari de tuin laten vernieuwen. De tuin meet nu ongeveer 10 x 12 meter en daar gaat een stukje aanbouw vanaf. De tuin moet worden leeggehaald en geëgaliseerd. Daarna wil ik er een terras laten aanleggen van 5 x 5 meter en een tegelpad. Ik heb nog geen tegelmaat uitgezocht. Ook wil ik een gazon en een paar perken laten aanleggen. Ik wil een afspraak maken om de tuin even te bekijken. Ik kan dan mijn wensen bespreken en ontvang daarna graag uw offerte. Ik wil de klus omstreeks februari laten verzorgen.

Onkruid verwijderen elke vier tot zes weken

Ik ben op zoek naar een hovenier die elke 4-6 onze voortuin kan schoonmaken en het onkruid kan verwijderen. De tuin is een relatief klein oppervlakte (ongeveer 25 m2) in Amsterdam Centrum en het oppervlakte bestaat geheel uit bakstenen. Het onkruid groeit tussen de bakstenen. Hier zijn foto's van de tuin: Op de eerste en tweede foto ziet u het onkruid tussen de tegels. Op de laatste foto (van boven) is te zien hoe de tuin er schoon uit zien (zo moet het worden). De opdracht bestaat uit: 1) onkruid wieden (met de hand of met onkruidverdelger) 2) terras vegen Graag e-mailen, niet bellen! Groetjes.

Heraanleg van de tuin

Wij willen graag de achtertuin van 6 meter breed en 10 meter diep laten leeghalen. Hierna dient er een schutting geplaatst te worden met betonnen onderplaten en palen. Aan de achterzijde van de tuin wil ik graag over de gehele breedte, 6 meter, een combinatie laten maken van schutting, tuinhuis en overkapping. Verder zal de geheel tuin betegeld moeten worden.

Tuin afgraven en zand leggen bij nieuwbouw

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het afvoeren van bouwgrond en inleggen van zand in de tuin. Het betreft 4 nieuwbouw woningen met tuin afmetingen van ongeveer 7. 5 bij 5.5. In totaal dus ongeveer 30 bij 22 meter (660m2). Er staan nog geen schuttingen dus het is nog één geheel. Ik hoor graag van u wat een prijsindicatie zou zijn. Met vriendelijke groeten, Zoë Geneste

Bouwgrond afgraven, afvoeren en zand leggen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het afvoeren van bouwgrond en inleggen van zand in de tuin. Het betreft 4 nieuwbouw woningen met tuin afmetingen van ongeveer 7.50 bij 5.50 meter. In totaal dus ongeveer 30 bij 22 meter, 660 m2. Er staan nog geen schuttingen dus het is nog één geheel. Ik hoor graag van u wat een prijsindicatie zou zijn.

Bestaande tuin en nieuw stuk grond samenvoegen

Onze bestaande tuin en 36 m2 nieuwe grond moeten worden afgegraven, totaal ongeveer 130 m2, boompjes verplaatsen, geheel betegelen, gevoegd, en verhoogde borders maken. In het midden een stukje gras. Nieuwe schutting. Achterin de tuin een overkapping (veranda) maken. Foto is van de bestaande tuin, het nieuwe stuk is gemeentegrond.

Schutting met palen plaatsen

Graag wil ik een nieuwe schutting laten plaatsen inclusief palen tussen mijn tuin en de tuin van de buren. De schutting die er staat is omgewaaid, graag verwijderen. Het gaat om 8 meter schutting waarbij de eerste 4 meter hoog is (1.80 meter) en de schutting daarna in 2 trappen afloopt. Is dat mogelijk? Kan ik ook hulp krijgen met de aanschaf van de juiste materialen? Als ik voor de Jumbo schuttingen kies, wat zou het geheel dan ongeveer gaan kosten?

Tuin opnieuw aanleggen

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte ontvangen voor het opnieuw inrichten van de gezamenlijke tuin. De tuin is ongeveer 20 m2 en er staat een boom in welke gekapt dient te worden. Zelf zaten we te denken aan het volgende: 1. Kappen van de boom + afvoeren (stronk mag blijven staan) 2. Werkzaamheden border voorzijde opknappen - Beplanting / onkruid verwijderen - geheel doorvrezen - Tuinaarde aanbrengen (zanderig) - Beplanting aanplanten (70x Helmgras / 200x lavendel / 5x vlinderstruik, 25x wilde tijm) 3. Aanbrengen van een buis met punten, zodat het muurtje niet wordt gebruikt om op te zitten Is het mogelijk dat we op basis van bovenstaande gegevens een offerte krijgen?

Huidige tuin leegtrekken en opnieuw aanleggen

De huidige voortuin bestaat uit 37 m2 tegels en 23m2 beplante tuin De werkzaamheden zijn: • Het geheel leeghalen van deze tuin en alles (inclusief huidige tegels), m.u.v. een deel van de beplanting, afvoeren. • Extra zand storten op de oude zandlaag en zand storten op de andere plekken waar betegeld wordt en waar de linia palissade gelegd worden voor een border • 50m2 betegelen met betontegels 30x20x 8 cm (inclusief al het voor- en nawerk wat daar bij hoort en inveegzand met onkruidbestrijding) • Op de andere 10 m2 van de tuin een border maken, waarvan de buitenkant gemaakt wordt met linia palissaden (15x15x60 cm) die gelegd worden op de aan te brengen opsluitbanden (5x15x100 cm). Inclusief al het voor- en nawerk wat daar bij hoort. Deze border heeft een omtrek van ca 18 m. Ca 1/3 deel wordt 3 linia palissaden hoog. De rest wordt 2 palissaden hoog (details border bijlage) • De border vullen met tuinaarde tot circa 30 cm hoog In de totaal prijs van de offerte moeten alle kosten van bovenstaande taken worden opgenomen inclusief benodigde materialen (o.a. zand, tegellijm, aarde enz. ) m.u.v. de beton tegels, palissaden en opsluitbanden die ik zelf verzorg. Uitvoerdatum in september/begin oktober 2017. Exacte datum wordt in overleg bepaald Alleen reageren indien ruime ervaring in dit soort klussen en indien referenties Graag op kort termijn een gespecificeerde scherp geprijsde offerte toesturen.

Geheel nieuwe tuin aanleggen

Wij willen graag een offerte aanvragen voor het aanleggen van een geheel nieuwe tuin bij een nieuwbouwproject wat volgend jaar van start gaat. We willen graag de gehele tuin laten ontwerpen naar onze smaak. Kort samengevat: Veel bestrating, stukje gras en eventueel een overkapping. De tuin gaat ongeveer 125 m2 worden.

Partners

Partners van Casius