Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin frezen en ophogen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin frezen en ophogen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin frezen en ophogen

Gras vernieuwen

Ik wil graag bestaand gras doodt spuiten toplaag om frezen en inzaaien grote tuin +'- 2200 m2 zo goed als vierkant met een kleine hoek er aan super vlak niet aan de orde.

boomstronk weg frezen

Ik heb een magnolia boom omgedaan. Mu heb ik nog een rest staan wat ik graag weg zou willen hebben. Er staat ongeveer nog 50 tot 80 cm boven de grond. De tuin is alleen via een klein paadje van 90 cm breed bereikbaar, dus al te grote apparatuur is hier niet mogelijk.

Boomstronken verwijderen

Wij zijn opzoek naar iemand die boomstronken in onze tuin kan frezen. Er zijn ongeveer 10 wortels. Er zijn dunne en dikke wortels. We hebben het zelf geprobeerd, maar het lukt helaas niet. Afvoeren is niet nodig. Graag ontvangen we een offerte.

Tuin frezen en ophogen

Graag ontvang ik een offerte voor het frezen en ophogen van een stuk grond. Het gaat om 80 m2 en het moet met 10 cm opgehoogd worden. Ik heb zelf al zand.

Boom kappen en afval afvoeren

Wij willen in de achtertuin een boom laten kappen en alles afvoeren, wortels er uit frezen. De tuin is bereikbaar via de poort van ongeveer 1.20 meter.

Gras frezen, egaliseren, bemesten en opnieuw inzaaien

IK heb mijn achtertuin geploegd - ben nu compost aan het verspreiden maar zoek nog iemand die kan frezen, egaliseren en opnieuw kan inzaaien. Bemesten in overleg. De tuin is 40 x 15 meter en goed bereikbaar voor kleine tractoren.

4 Boomstronken verwijderen

Ik zoek een hovenier die een aantal stronken uit mijn tuin kan frezen. Ik heb in de achtertuin 4 boomstronken van 45, 50, 40 en 70 (diameter) cm die er uit moeten. De achtertuin is bereikbaar per achterom.

Leegruimen, afgraven en ophogen achtertuin

Ik zoek een hovenier voor een aantal werkzaamheden. - Leegruimen en afvoeren tuin - Frezen van stammen - spitten grond (ca. 250 m2) - Leveren en aanbrengen grond (ca 40 m3) - Leveren en aanbrengen zand (ca. 30 m3) - Leveren en aanbrengen drainage (ca. 200 m2) - Aanbrengen van betongaas schutting in de achtertuin. - Snoeien en rooien van bestaande beplanting. - Materialen worden zelf aangeschaft en geleverd. De tuin is achterom of via de zijkant bereikbaar.

Een boomstronk verwijderen uit een achtertuin

Ik zoek een hovenier die een boomstronk uit mijn achtertuin kan frezen. De tuin is bereikbaar via een doorgang van 160 cm breed. De stronk dient tot onder het maaiveld verwijderd te worden in verband met een nieuw te plaatsen schutting op de plek van de stronk.

Frezen kleigrond en mengen met zand

Graag zou ik op korte termijn mijn tuin willen laten frezen. De grond bestaat uit kleigrond. We zouden graag de grond willen laten frezen en mengen met zand om de grond wat doorlaatbaarder te maken en de grote brokken klein te maken. Graag zouden we hiervoor een offerte willen ontvangen. De oppervlakte is circa 25 m2. De tuin is via een poortdeur te bereiken.