Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin egaliseren en bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin egaliseren en bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin egaliseren en bestraten

Oude tuin leeghalen en nieuwe tuin aanleggen + klimop gevel voorkant verwijderen

Wij zouden graag onze tuin van circa 50m2 aanpakken. Oude situatie: - grote borders - vijver - bestrating Dit moet allemaal worden verwijderd. Nieuwe situatie: - kleine lage borders - gehele tuin egaliseren en opnieuw bestraten Tevens moet de klimop/hedera van de gevel aan de voorkant worden verwijderd (zonder schade aan voegen)

Tuin afgraven en zand storten

Graag een offerte voor ca 80 m2 planten en struiken verwijderen, afvoeren, egaliseren in Hellevoetsluis.

Binnentuin ophogen

Wij overwegen om onze tuin te laten ophogen. Het betreft een binnentuin in Amsterdam van ongeveer 45 m2. De tuin staat bij heftige regen gedeeltelijk onder water. We hebben laatst geconstateerd dat de tuin van de buren ook wel een stukje hoger ligt, dus dat zou de verklaring kunnen zijn. Na ophogen (en egaliseren?) willen we gras en een paar planten plaatsen. Gras en planten kunnen we zelf doen, dus we zijn op dit moment alleen geïnteresseerd in de kosten van ophogen. Verder vroegen we ons af wat een geschikt moment in het jaar zou zijn op dat te laten doen. Tuin is toegankelijk via een normale deur.

Tuin egaliseren en straatwerk aanbrengen

De achtertuin van 47 m2 wil ik graag aanpakken. Het gras moet worden verwijderd en daarna alles geëgaliseerd. Er zal een deel van 30 m2 bestraat moeten worden en 17 m2 wordt gras. De tuin is goed te bereiken via een achterom.

Tuin uitgraven en egaliseren

Bij een gedeelte van 40 m2 dient er een klein laagje uitgegraven te worden, geëgaliseerd en gras gezaaid. Daarnaast hebben wij een deel van 28 m2 waar ongeveer 20 cm afgegraven moeten worden en zand gestort om hier later een terras te maken. De vakman die de grond af te voeren en de tuin is goed bereikbaar.

Tuin voorzien van tegels en schutting

De tuin egaliseren en tegels zetten 50 m2. Tevens ook schutting van 5.50 meter inclusief een deur.

Tuin leeghalen en egaliseren, bestraten en graszoden leggen

Tuin egaliseren, bestraten met nieuwe keramische tegels 90 x 90 cm oppervlakte 95 m2. Oude klinkers er uit halen en opnieuw bestraten ongeveer 70 m2. Aanleg graszoden 75 m2.

Tuin ontwerpen, egaliseren en bestraten

Ik wil de voortuin laten egaliseren en bestraten met door u te leveren tegels. Ik vraag om advies om nog wel wat groen te hebben. Zij tuin egaliseren en pad aanleggen van reeds aanwezige straattegels. Het gaat om een oppervlak van 105 m2.

Nieuwe tuin aanleggen

Onze tuin de oude beplanting weghalen, schuttingen verwijderen en twee terrassen aanleggen, eventueel nieuwe schutting plaatsen met een schuifdeur erin, de tuin egaliseren en gras aanleggen. Ik zal hier zelf fulltime bij helpen.

Tuin omploegen en egaliseren

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn als jullie mijn tuin omploegen en egaliseren. Het gaat om een tuin van 20 meter lang en 9 meter breed.