Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin egaliseren en bestraten optioneel schutting vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin egaliseren en bestraten optioneel schutting vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin egaliseren en bestraten optioneel schutting vervangen

Leemgrind/stol pad (afmeting atletiekbaan)

Wij zijn opzoek naar iemand voor het egaliseren en aanvullen met leemgrind van bestaande paden op een kleine volkstuincomplex. Het heeft de vorm en afmeting (400 meter lang en 2-2,5 meter breed) van een atletiek-baan met middenpad (200 meter). We willen graag advies. We hebben nu leemgrind liggen, het lakt een beetje en het wordt ook stol genoemd. De paden hebben in het midden een hoge bult, wij willen dit laten afschrapen. Met een hark en schoffel hebben we het al geprobeerd, maar dat is niet te doen. Onder de paden ligt drainage. Wij halen zelf onkruid weg. Een deel van het materiaal kan hergebruikt worden, een deel zal bijgevuld moeten worden. Riolering en elektra ligt er ook onder, ik heb een plattegrond waarop staat waar alles ligt. Het is vrij makkelijk bereikbaar, vanaf de straatkant loopt een fietspad naar ons terrein, maar dit is ook toegankelijk voor grote auto's. We zouden het liefst voor april dit laten uitvoeren, want dan start het seizoen, maar mocht het niet lukken zou het later ook kunnen. Bezichtiging vooraf mogelijk, graag zelfs. Ik woon vlakbij de tuin.

Tuin uitgraven, nieuw zand, egaliseren

Ik ben opzoek naar een partij die onze tuin/gras kan omploegen, uitgraven (circa 20 cm diep), nieuw zand kan leveren en kan egaliseren. Het gebied waar het om gaat is circa 500 m2 groot. (eventueel) de tuin is goed toegankelijk voor grotere machines. Ik ben benieuwd of jullie hierin iets kunnen beteken en hoe wij dan eventueel tot een opdracht kunnen komen. Hierbij een foto van de tuin. Het gaat ook nog om een stuk voor en achter het huis. Er ligt nu met name oud gras, de bestrating haal ik er zelf al uit. Bij voorkeur het omploegen, egaliseren binnen nu en 4 weken. Qua tijden/dagen is alles mogelijk, ik ben hierin erg flexibel. Als het handig is wil ik zelf ook wel meehelpen.

Tuin renovatie

Tuin ophogen egaliseren, damwand ophogen, schutting plaatsen. De tuin is 9,5 lang en 5,5 breed. Is 1 schutting van 9,5 meter. Verder liggen er een aantal tegels van 25 m2 die moeten worden verwijderd en een paar vlonders.

Tuin met riet en puin uitgraven, afvoeren en egaliseren

Mijn tuin moet uitgegraven worden. Het staat vol met riet en ik denk puin onder de grond. Het zal mogelijk minstens dan 20 cm moeten worden afgegraven en afgevoerd, inclusief egaliseren. Mijn tuin is ongeveer 12 bij 8.5. meter. De locatie is goed toegankelijk.

Tuin herinrichten

Ik wil mijn voortuin van 22 m2 laten aanpakken. De oude grasmat moet eruit en worden afgevoerd. Aanvoeren van zand, aantrillen en egaliseren. De voortuin is bereikbaar via de straatkant.

Tuin stukje bestraat en graszoden

Onze tuin willen wij opnieuw laten bestraten en laten egaliseren, de totale tuin is 6 x 10, met de huidige tegels zal dit moeten worden bestraat, het resterende deel met graszoden.

Tuin onderhoud en egaliseren bestrating

Wij hebben onlangs een nieuw huis gekocht in de Eilandbuurt in Almere. Graag zouden wij in contact komen voor het laten opstellen van een offerte voor het volgende: • 2 jaarlijkse onderhoud (mogelijk vaker, afhankelijk van de prijs) • Vernieuwen van gras • Overige ideeën zijn altijd welkom Toelichting Het betreft vrijstaande woning op een perceeloppervlakte van ca. 680m2. De tuin is overwegend bestrating en gras. Daarnaast een aantal bomen en heggen. Werkzaamheden welke in ieder geval in het onderhoudscontract opgenomen moeten worden: • Snoeien heggen • Snoeien bomen • Huidige bestrating opnieuw bestraten (egaliseren)

Tuin afgraven en vrijgekomen materiaal afvoeren

Tuin afgraven, afvoeren van aarde en wat stronken. Hierna egaliseren zodat er kunstgras op kan de tuin is ongeveer 40m2 Bijgaand een foto waarop te zien is dat je er makkelijk bij komt de achterste schuttingen zijn verwijderd

Tuin egaliseren en opnieuw inrichten

Oud houten schuurtje van 2x3 m slopen en verwijderen. Drie bloembakken gemaakt met houten paaltjes, inhoud afvoeren en bakken slopen en verwijderen. Grindtegels 50x50 cm (oppervlakte ca 35 m2) verwijderen. Vervolgens nieuwe tegels (oppervlakte 25m2) aanleggen en vanaf dit terrasjeeen pad van 2 meter breed en 5 meter lang aanleggen richting plek oude schuurtje. Op deze plek een nieuw schuurtje van 2x3 meter met ernaast een overkapping van 3x3 meter. Naast het pad naar de schuur met overkapping, vlak na het terrasje aan weerszijden van het pad een vierkante houten bloembak aanleggen van minstens 80 cm hoog. Graag ook een offerte van de gewenste materialen en een folder voor het maken van we en goede keuze Totale oppervlakte is ongeveer 13 x 5 m

Tuin afgraven en egaliseren

Ik wil een deel van de tuin laten afgraven en egaliseren. Oppervlakte is ongeveer 5 x 4 meter. Ik zorg ervoor dat de vakman zo aan de slag kan. De locatie is goed toegankelijk.

Partners

Partners van Casius