Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin egaliseren en bestraten met grind? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin egaliseren en bestraten met grind. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin egaliseren en bestraten met grind

Een achtertuin renoveren

Ik zoek een specialist die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van de houten vlonder, het betegelen van de tuin à 35 m2 (waarschijnlijk ophogen en egaliseren). Daarnaast de schutting vervangen en een (klein) tuinhuisje neer zetten. De tuin is niet bereikbaar per achterom.

Tuin ophogen / egaliseren / bestraten

Ivm ophogen van de straat dien ik de tuin (deels iig) op te hogen, achter schutting vervangen/verhogen.Tevens dient een tuinhuis gedemonteerd en een nieuwe gemonteerd te worden en svp ook bestrating. Hele tuin is 6x 10 m. Hoogstnodige deel mbt ophoging en bestrating is ongeveer 6x5 m. Daarnaast moet het ook geagaliseert worden

Terras aanleggen

Ik wil achter in de tuin een terras laten aanleggen , grond moet gelijk worden gemaakt egaliseren, teras 8 x 2, Tegels leggen. De tegels mogen meegenomen worden in de offerte

Tuin afgraven egaliseren en graszoden leggen

Goedendag, ik vraag graag een offerte op voor het afgraven en plaatsen van graszoden in mijn nieuwbouwtuin. Ook wil ik graag dat de afgegraven grond wordt afgevoerd en de tuin na afgraven wordt opgehoogd tot het normale niveau. Het gaat om zo'n 40 vierkante meter. Mogelijk willen onze buren meedoen, dus ontvang ik ook graag de prijs van de quantum korting. ** IAA: Double check postcode **

Tuinrenovatie

Wij willen onze tuin, voor en achter het huis (circa 200 m2) renoveren. Het gaat hierbij vooral om het 'grote werk': – Voor en achter alles afgraven/leeghalen en egaliseren met zand. – Voor en achter bestraten, voor het grootste gedeelte op zelfde plaats als waar verharding nu ligt, bestaande verharding hergebruiken. – (Nieuw): Smalle strook verharding in voortuin grenzend aan berm tbv uitstappen uit auto aan straat

De tuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een specialist die mijn achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om het verwijderen van de oude bestrating; het ophogen; egaliseren en weer bestraten van 100 m2 met keramische tegels (60 bij 60 cm). De nieuwe tegels zijn nog niet aanwezig.

Tuin aanleg en schutting plaatsen

wij willen graag onze tuin opnieuw laten inrichten. Hiervoor willen wij graag de volgende werkzaamheden laten plaatsvinden. Een schutting (één lange zijde 9,3 meter) leveren en plaatsen. Daarnaast een schutting (korte zijde 3,2 meter) met deur leveren en plaatsen. De schutting graag van hout beton materiaal, hoogte hebben we nog geen voorkeur voor. Daarnaast graag tuin ophogen en egaliseren. Het betreft een tuin van 50 m2. Graag willen we ook een terras opnieuw laten aanleggen met herbruikten tegels (11cmx11cm). Terras is ong 15 m2. Kan eventueel zelf ook zelf oude tegels verwijderen. daarnaast graag gazon aanleggen van ong 35 m2. Tuin is goed bereikbaar.

Een tuin afgraven, ophogen en egaliseren

Wij hebben in Dronten een achtertuin van 35 m2. De tegels willen we bewaren. Na het verwijderen van de tegels dient de tuin te worden afgegraven, opgehoogd en geëgaliseerd te worden.

Tuin laten egaliseren

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren. De gehele oppervlakte moet volledig geëgaliseerd worden. De tuin heeft een oppervlakte van circa 85 vierkante meter. In de tuin moeten meerdere houten schuttingen komen, 1 van circa 3 meter, en 2 van circa 8 meter en daarbij 2 poorten, een tuinhuis met overkapping van circa 5 bij 2 meter. volledig nieuwe betegeling circa 33 vierkante meter. Zelf is er vrijwel geen materiaal aanwezig, dus ik hoop dat dit ook door de hovenier te leveren valt. zelf heb ik ook een uitwerking gemaakt over hoe dit er uit zou moeten zien, in het programma SketchUp dat helaas niet hieraan kan worden toegevoegd.

Tuin omspitten en egaliseren en eventueel een schuurtje verwijderen

Ik wil mijn achtertuin egaliseren zodat er kunstgras op de gehele vlakte gelegd kan worden. Het stuk dat geëgaliseerd moet worden is ongeveer 45m2. Er is een achterpoort. Eventueel ook geïnteresseerd om te weten te komen wat de kosten zijn voor het weghalen van een klein schuurtje. Deze is van een soort aluminium, het is bijgebouwd en kan makkelijk weggehaald worden, deze is ongeveer 2 bij 3 m. Het liefste zou ik voor de zomer deze klus hebben afgerond.