Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin egaliseren en bestraten gedeeltelijk gras? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin egaliseren en bestraten gedeeltelijk gras. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin egaliseren en bestraten gedeeltelijk gras

Gazon in achtertuin renoveren

Ik wil gazon achtertuin renoveren. Werkzaamheden omvatten frezen en egaliseren. Als optie tevens levering & plaatsing grasmatten. Tuin is 27m diep en 7.5m breed.

4 terassen realiseren in onze tuin

Wij willen 3 kleine terrassen realiseren in de achtertuin en 1 in de voortuin. Op dit moment is de huidige bestrating weggehaald en kan het na het egaliseren direct worden gelegd. In de achtertuin willen wij cirkelvormige trasseren realiseren met kinderkoppen. In totaal gaat het om ongeveer 40m2. We would like to have terras area in our front- and back garden in total it is approximately 40-45 m2. This weekend we are going to order kinderkoppen (it will be either ‘kandla mix color’ or ‘courtstones’. We need expert who can lay down (aanleggen) these stones as soon as we have them.

Verwijderen vijver uit de tuin en egaliseren grond

in onze achtertuin ligt een vijver van 4x5 m, gemiddeld 1-1,5 meter diep, die we willen laten verwijderen. de vijver is trechtervormig gegraven. Er is een enkelvoudige laag folie gebruikt, dat op de randen rondom op bielzen is gelegd. Daar overheen is een brede en dikke houten rand getimmerd. misschien dat een rand langs het grindpad en een die aansluit aan de border mag blijven liggen. Graag een offerte voor het verwijderen van de vijver en egaliseren van de grond. Zandgrond onderin en een toplaag van tuinaarde. in de vijver groeit een grote waterlelie en er zit veel leven in de vijver. Vissen, kikkers, salamanders en een schildpad. Wij zullen waarschijnlijk zelf proberen zoveel mogelijk te vangen en de vijver leegpompen. Er is een grindpad van circa 20 meter en ca. 75 cm breed naar de vijver vanuit de voorkant van het huis.

Tuin leeghalen de boel afvoeren en egaliseren

Ik wil mijn achtertuin leeg laten halen, alles afvoeren en het daarna laten egaliseren. De tuin is ongeveer 150 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Tuin renovatie

Ik zou graag mijn voor en achtertuin laten egaliseren en betegelen. De voortuin is ong 15 m2 en de achtertuin is ong 30 m2. Verder moet er eerst nog onkruid weggehaald worden. De tuin moet waarschijnlijk nog opgehoogd worden met zand.

Voortuin egaliseren en bestraten

Ik wil mijn voortuin van circa 18 m2 laten betegelen met grote grijs chinees hardstenen tegels en een rand van betonnen bielzen. De tuin heeft beplanting gehad en moet geëgaliseerd worden. Tevens is het trottoir rond the tuin verzakt en dit dient tevens hersteld te worden. Een schets van de gewenste situatie en foto's van de huidige situatie zijn bijgesloten.

Terras aanleggen

Vervanging van ca. 100 m2 tegelwerk voor 80X80 cm antrcietkleurige tegels beton-/cementlook voorzien van een beschermlaag tegen algen, mos etc. Graag onderstaande punten separaat inzichtelijk maken, 1) leveren van nieuwe tegels. 2) los halen van oud materiaal (50X 50 cm betontegels worden een op een afgewisseld met in op een oppervlak van 50x50 cm ingelegde kleine bakstenen) 3) afvoeren van het onder punt 2 genoemde. 4) Zo nodig egaliseren/ophogen/uitdiepen met zand van de te bestraten oppervlakte. 5) Aanbrengen van worteldoek of anderszins om onkruid te voorkomen. De locatie van de tuin is goed vanaf de parkeerplaats te bereiken. Er is gelegenheid voor het tijdelijk neerzetten van tegels, zand materieel etc. De bestaande bestrating ligt er al jaren en is voldoende ingeklonken. Ik verwacht dat walsen/licht aantrillen van de grond voldoende is om de nieuwe tegels aan te kunnen brengen. Afschot wordt in onderling overleg bepaald en dient uitsluiten om het hemelwater naar de gewenste locatie af te voeren. De te bestraten oppervlakte kent derhalve geen overige hoogteverschillen/reliëf en kan blokvormig aansluitend gelegd worden. Het snijden/knippen van tegels zal hooguit aan de uiteinden noodzakelijk zijn. Uitvoeringsperiode in overleg te bepalen, voorkeur gaat uit naar ergens in de huidige zomer.

Tuin afgraven en laten egaliseren

Wij hadden graag onze tuin afgegraven, de grond mag afgevoerd worden. Het gaat ongeveer om 10 tot 13 m3.

Tuin egaliseren en betegelen

Mijn tuin is dichtgegroeid en voor mij met rollator/scootmobiel niet meer overal toegankelijk. Ik ben opzoek naar een hovenier die de tuin met zijn beplanting kan leeghalen, iets kan afgraven en vervolgens een goede maar budget- maar ook rollatorvriendelijke bestrating kan leerleggen. Het gaat om een tuin van ongeveer 9.5 x 8 meter, waar een tuinhuis van 2 x 2 afgaat. Het zou leuk zijn als er kleine boarders met planten kunnen komen.

Een achtertuin renoveren

Ik zoek een specialist die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van de houten vlonder, het betegelen van de tuin à 35 m2 (waarschijnlijk ophogen en egaliseren). Daarnaast de schutting vervangen en een (klein) tuinhuisje neer zetten. De tuin is niet bereikbaar per achterom.

Partners

Partners van Casius