Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin egaliseren en bestraten gedeeltelijk gras? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin egaliseren en bestraten gedeeltelijk gras. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin egaliseren en bestraten gedeeltelijk gras

Gehele tuin ophogen met aarde

Wij willen een aangekocht stuk tuin van ongeveer 230 m2, 10 a 20 cm op laten ophogen en egaliseren vanwege lage ligging en veel vocht. De bestemming is gras, bomen en planten, dit planten wij zelf. Aan de zijkant is een poort aanwezig, anders zou er eventueel via het weiland binnen gekomen worden. Graag zouden wij voor het ophogen een vrijblijvende offerte ontvangen.

Tuin afgraven en egaliseren

Tuin afgraven en egaliseren. Het is een oppervlakte van 60 vierkante meter. Hierna willen we tegels gaan leggen.

Tuin leegtrekken, opknappen

Het gaat om het egaliseren / leegtrekken van mijn verwilderde tuin. De tuin is ongeveer 4 x 3 meter. Ondere andere het nkruid verwijderen, recht trekken van beplanting, de heg geknipt, en een/ander wegvoeren.

Aanleg drainage en tuin voor nieuwbouwwoning Rotterdam

Gaarne advies en egaliseren tuin van nieuwbouwwoning ter voorbereiding tuintegels aanleggen + drainage aanleggen (rondom woning). Verwachte oplevering woning maart/april 2020. Drainagebuis aansluiten op hwa afvoer aan rand kavel). Voor egaliseren kan het zijn dat er ofwel zand moet worden afgevoerd OF zand bij moet (dat kunnen wij zelf niet zo goed inschatten). Opdracht eventueel in combinatie met tuintegels, tegels oprit, grind, gras en beplanting. E.e.a. in overleg. Meer informatie met tekeningen aan te leveren.

Ophogen gehele tuin

Onze tuin moet plaatselijk wel 25 cm omhoog. Het oude gras moet er uit, egaliseren en nieuw gras zonder onkruid. Er staan 7 fruitbomen in het gras die moeten ook gesnoeid met verstand! Het gras is ongeveer 50 x 8 meter. De moestuin moet omgespit waar het kan ivm fruitbomen 5 en aalbesstruien en dan gemeste aarde erop 8 x 8 meter.

Tuin egaliseren en betegelen

Wij willen de tuin (ongeveer 65 m2) egaliseren en laten betegelen en een stukje kunstgras van ongeveer 4 m bij 5 m. Ik weet ongeveer wat ik wil en zou het graag even willen doornemen met een vakman. De huidige bomen worden weggehaald en alles wordt uitgegraven.

Tuin aanleggen

Tuin deels afgraven, egaliseren en mooi terras aanleggen. Ik wil graag een Grote van de tuin is ongeveer 10 mtr lang en 5,70 breed.

Tuin egaliseren

Ik wil graag de tuin egaliseren, onkruidvrij maken en de vloer gelijk maken. Oppervlakte is niet bekend, zie foto.

Egaliseren van mijn tuin

Voor aanvang van de werkzaamheden is de tuin leeg en de grond is gefreesd! De tuin moet geëgaliseerd worden voor het aanleggen van een nieuwe grasmat! Het te egaliseren gedeelte betreft 30 x 10 meter! Aanleg graszoden kan ik zelf. Het gaat dus alleen om het egaliseren van de tuin.

Tuin ophogen, egaliseren en betegelen

Van de achtertuin ongeveer 40 m2 ophogen, egaliseren en betegelen. Daarnaast voortuin van ongeveer 12 m2 ophogen, egaliseren en betegelen. Beiden wil ik voorzien van dezelfde beton tegels van 50 x 50 of 60 x 60. Ik zorg zelf dat beiden kaal opgeleverd worden, zodat gelijk begonnen kan worden met ophogen. Achtertuin is alleen te bereiken via het huis. Bij voorkeur contact via e-mail, telefonisch alleen in de avonduren / weekenden.

Partners

Partners van Casius