Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin egaliseren en bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin egaliseren en bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin egaliseren en bestraten

Tuin voor achter verbouwen

Graag zou ik offerte krijgen voor het ombouwen van onze voor en achtertuin: Voortuin is ongeveer 120 m2, nog een strook langs het huis van ca 20 m2 en achter is het totaal 160 m2. Leeghalen en egaliseren/afgraven Laurierhaag van 24 meter en 180-200 cm hoog. Ingraven en opzetten trampoline 200 m2 graszoden leggen terras en paden 50 m2 grijze betontegel 60x60 aanvullen met bestaande koppelstenen. Totaal straatwerk 72 m2. Verhoogde border met aan de zichtkant 20 meter stapelstenen x3 hoog. Pop up sproeiers. Planten groter formaat steeneik. Ik ben benieuwd naar jullie offerte. Graag zou ik de posten met losse prijzen zijn. Alvast bedankt. Groeten,

Tuin egaliseren en inzaaien

Wij zijn onlangs verhuisd naar een nieuw opgeleverd huurhuis in Meppel. Na de gehele tuin te hebben ontdaan van onkruid en de grond te hebben omgespit, zouden wij graag gras zaaien nu het nog mogelijk is, zodat we komende zomer al kunnen genieten van onze tuin. Onze tuin is ongeveer 130 m², de grond is goed omgespit, en is (voor zover ik heb begrepen) dus klaar om geëgaliseerd en ingezaaid te worden. Daarnaast zijn onze buren aan weerskanten eventueel geïnteresseerd om dit samen te laten doen, waarbij het zou gaan om ongeveer 390 m². Er is nog geen erfscheiding dus het is gemakkelijk bereikbaar. Graag vragen wij aldus een offerte aan voor het egaliseren en inzaaien van 1 tuin én een offerte voor 3 tuinen.

Uitgraven, onkruid en puin verwijderen

De tuin van 40 m2 dient te worden afgegraven en het puin te worden afgevoerd. Ik denk dat er ongeveer 20 cm afgegraven dient te worden. Het egaliseren hierna zal ik zelf verzorgen.

Tuin egaliseren en bestraten

Ik wil het grasgedeelte en een deel van het terras opnieuw bestraten met Schellevis tegels van 60 bij 60 bij 5 cm. De totale tuin is 12 bij 5,90 meter. Het deel dat bestraat moet worden is 4 bij 3 meter, 1,80 bij 6 meter en 2,40 bij 1,80 meter. Aarde en gras moet dus verwijderd worden, er is geen achterom dus er moet van binnen naar de tuin toe gelopen worden.

Tuin renoveren

Graag willen wij de volgende werkzaamheden in de tuin laten uitvoeren: - De grote boom rooien, huis hoogte verwijderen en houtzagen voor eigen gebruik. - Slopen tuinhuisje. - Tegels verwijderen, ongeveer 60 m2 - Beplanting verwijderen, ongeveer 5 m2 struiken, heggen - Tuin afgraven - Terras bestraten, 60 m2 - Tuin egaliseren en grasmatten aanleggen, ongeveer 110 m2 - Ingraven trampoline. De tuin is bereikbaar via een poortdeur van 1.20 bij 2 meter.

Tuin leeghalen en egaliseren

Achtertuin en voortuin dienen ge-egaliseerd te worden voor bestrating en gras. Achtertuin is 14 x 5 meter, voortuin is 5 x 6 meter (daar gaat de schuur nog vanaf).

Tuin afgraven, afvoeren en egaliseren

Onze nieuwbouw tuin moet worden afgegraven en geëgaliseerd. Het paadje voor de garage moet opgehoogd worden. Het gaat om 100 m2 en dat 4 keer. Niet alle vier de tuinen moeten op dezelfde manier, sommigen moeten namelijk niet opgehoogd worden aan beide kanten. Elke bewoner zal zelf bepalen wat wel of niet afgegraven moet worden bijvoorbeeld.

Tuin egaliseren en gras leggen

Wij willen graag de tuin laten egaliseren en graszoden laten leggen. De tuin is grotendeels al vrij van gras en wortels op enkele plekken na, wel is het erg oneven door uitgevoerde graafwerkzaamheden. Het totale oppervlak voor de werkzaamheden betreft 90 m2, waarvan er ongeveer 85 m2 geëgaliseerd dient te worden en iets minder dan 75 m2 met graszoden gelegd moet worden.

Tuin laten egaliseren

Wij willen graag het grasveld laten egaliseren. De oppervlakte is ongeveer 100 x 200 meter.

Oprit bestraten, egaliseren tuin en terrassen leggen

Bestraten oprit, achtertuin egaliseren+ 2 x terras aanleggen.