Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin egaliseren

Tuinontwerp, egaliseren en bestraten, klein tuin opnieuw aanleggen

Mijn oude achtertuin zou ik graag leeg maken, egaliseren en bestraten. Daarna nieuwe tuin ontwerpen, bestraten en aanleggen. Tuin 5 x 9 met schuur. Ook mogelijk voortuin leeg maken en nieuw ontwerp of nieuwe planten. Foto van tuinen beschikbaar.

Tuin egaliseren en afgraven

We willen onze achtertuin (50 m2) laten egaliseren. 30 m2 willen we egaliseren om een terras te bouwen. Het terras maken we zelf. Het wordt een houten terras, mocht dar nog ophoog materiaal (zand of iets anders) voor nodig zijn laten we dit graag door de vakman regelen. 20 m2 moet worden uitgegraven en gevuld met tuinaarde. Tot en met 30 oktober zijn de achtertuin bereikbaar met een grafmachine. Daarna komt er schuttingen in de weg.

Tuin afgraven en egaliseren

In mijn nieuwe huis heb ik een tuin die vol staat met onkruid. En nog een paar losse tegels. Ik wil deze tuin helemaal laten afgraven, en voorbereiden op een terras. Tuin is ongeveer 35m2.

Tuin egaliseren en bestraten

Ik wil graag mijn tuin egaliseren en bestraten. Er zijn al tegels en zand gekocht. Verder moet alles gedaan worden om het zand en de tegels er mooi uit te laten zien in onze 40 m2 achtertuin.

Ophogen en egaliseren van de tuin

Achtertuin is verzakt en we willen dit graag laten ophogen en egaliseren, materiaal wordt dan hergebruikt het koppelstones. Gaat om 20 m2 .

Tuin egaliseren

ik wil graag de stenen in tuin egaliseren, bestaande stenen gebruiken, zelfde indeling. Betreft ca 25 m2.

tuin ophogen egaliseren en betegelen

Wij krijgen op 6 november de sleutel van een nieuwe woning. Hier willen wij onze tuin ophogen, laten egaliseren en betegelen + een plantenbak maken van 2x2 meter en 5cm breed. Eventueel een overkapping en schuttingen plaatsen. De tuin 6 meter breed 6.9 meter lang. Er staat een schuur in van 2 bij 4 meter. betreft een nieuwbouw woning

Egaliseren van onze achtertuin

Het gaat om het egaliseren van onze tuin van 40 m2. Er is een poort van ongeveer een meter. Hier moeten alle stenen door, wij gaan de stenen zelf afvoeren.

Tuin van 300m2 ophogen / egaliseren

Bij onze nieuwbouwwoning dient de grond allereerst ongeveer 25 cm opgehoogd te worden, en geëgaliseerd. Het gaat om ongeveer 300 m2. De woning is goed bereikbaar, ook voor het grootste gereedschap

Tuin bestraten en houten terrasje aanleggen

Ik wil graag de tuin egaliseren een en mooi houten terrasje aanleggen van circa 40 m2. De andere helft van de tuin wil ik misschien met nieuwe tegels laten leggen, maar dat durf ik nog niet te zeggen. De oude tegels graag afvoeren. Er is een achterom aanwezig.

Partners

Partners van Casius