Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin compleet laten aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin compleet laten aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin compleet laten aanleggen

Tuin compleet renoveren

De tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 3 x 3 meter. Oude struiken moeten eruit er moet een schutting aan een kant komen, waarschijnlijk worden het 3 gaaspanelen delen waar groen tegen aan kan groeien. En ik denk dat de tuin opgehoogd moet worden.

Compleet tuinonderhoud

Voor onze tuin zoek ik iemand die de komende weken 2 a 3 dagen tijd heeft om de tuin zomer klaar te maken. Op tijdbasis en niet op resultaatbasis. Werkzaamheden: - Opruimen terrassen (blad etc.) - Schoonspuiten terrassen - Onkruid / borders netjes maken - Heg snoeien - Eventueel nieuwe plantjes planten. Het liefst regelen we een periodiek onderhoudt. Gaat om ongeveer 120 vierkante meter tuin, betreft een goed toegankelijke hoekwoning.

Tuin compleet laten aanleggen

Tuin egaliseren om vervolgens houten vlonders neer te leggen en wat graszoden. Ook 4 meter schutting moet geplaatst worden. Tuin is in totaal 24 m2. Helft vlonders en helft gras. Ik heb een achterom.

Kunstgras compleet plaatsen

Graag offerte voor het compleet plaatsen van kunstgras. Kunstgras ten behoeve van kleine kinderen. Gaat om ongeveer 20 m2 tuin met 1 schuine lange kant. Tegels zoals op foto verwijder ikzelf, ondergrond nu aarde. De tuin heeft een achterom.

Voor- en achtertuin renoveren

Ik wil de voor- en achtertuin laten renoveren: schutting achtertuin, bestrating (voor-en achtertuin: in totaal 75 m2 aan bestrating met tegels. De totale oppervlakte van de tuin inclusief de beplanting is 100 m2. We willen graag keramische tegels van 60 bij 60 cm leggen. En een houtbeton schutting compleet Douglashout (12 stuks van 180 bij 180 cm). Graag willen we ook onze huidige tuin eerst opschonen: bestaande beplanting (inclusief 2 bomen) verwijderen; bestaande beschutting en bestrating verwijderen en afvoeren (inclusief af te voeren grond).

Hekwerk plaatsen

Een klassiek hekwerk plaatsen. Bij Praxis geweest en helaas geen hekwerk gezien, wat vroeger wel aangeboden werd. Ik wil een hekwerk om anderen buiten de tuin te houden. Het moet dus voldoende hoog zijn om niet zomaar over te stappen. Er moet ook een deurtje met slot in. De tuin is vier meter breed. Kunt u dit compleet aanbieden? En een houten deurtje opnieuw vastzetten? Kunt u dat ook doen?

Tuin compleet renoveren

-Tuin ophogen -Tuintegels neerleggen. Ongeveer 65 m2. Tegels ongeveer €25 per m2 - tuinhuisje ontwerpen en plaatsen. Ongeveer 250 cm breed en 190 cm diep. Hoogte 200 cm. - kunstgras neerleggen. - Borders maken en plaatsen. - betonschutting plaatsen.

Tuin compleet renoveren

In de achtertuin wil ik graag de schutting vervangen en bestrating plaatsen. Er dient 2 delen van 3 bij 150 meter te worden afgegraven, 20 cm, zand gestort en daarna bestraat.Verder moet er 3 houten schuttingspanelen en 4 palen vervangen worden. Het oude materiaal dient te worden verwijderd en afgevoerd en het nieuwe materiaal eventueel geleverd. De achtertuin is goed bereikbaar.

Tuin volledig en compleet opknappen

We hebben een nieuwe woning gekocht en willen daar enkele veranderingen in de tuin aanbrengen. Werk 1: Aan de zijkant van het huis staan diverse hoge coniferen (zie foto). Deze willen we allemaal gerooid, inclusief verwijderen wortels. We willen hier het bestaande paadje verbreden naar circa 80 cm om met de fiets achterom te kunnen gaan (lengte vanaf weg is circa 16 m). Zo'n 30% van het pad met betonklinkers ligt er al. Daarnaast willen we naast het huis een schutting plaatsen met een poort erin. Circa 7 m breed. Werk 2: Verwijderen grind en helft bestraten met vierkanten klinkers van elders uit de tuin. Rest nieuwe graszoden aanleggen (foto) Werk 3: Ronde terras verwijderen (zie foto). Vierkanten klinkers gebruiken/recyclen voor plek waar grind lag (werk 2). Uitgraven tbv trampoline van diameter 4 m die ingegraven moet worden. Inclusief drainage aanleggen. Werk 4: grond uit uitgraven trampoline gebruiken voor ophogen van een terras van circa 4 bij 4 meter in de hoek van onze tuin . Daar moet een verhoogd terras (circa 80 cm) komen met een natuurlijk talud. Aan een kant moet het terras aangevuld worden tegen de dijk (zie foto). NB: ik kan helaas maar 1 foto bijvoegen. Overige foto's zijn dus beschikbaar.

Tuin compleet laten beplanten

Mijn tuin is nu nog leeg met enkel bestrating en zand. Ik wil graag kant en klare hedera hagen laten planten en een stuk of 8 hortensia's. Ik denk dat het overige zand wel gebruikt kan worden zodat er wat glooiing komt met wat diepte verschil. Ook eventueel wat bodembedekkers erbij of iets van een soort van snippers als opvulling. Het belangrijkste zijn de hagen en de hortensia's. Ik heb ook een plattegrond getekend die zou ik kunnen mailen. P.S. sta eventueel open voor een ander voorstel wanneer het makkelijk te onderhouden is.