Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin beregenen met grondwater? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin beregenen met grondwater. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin beregenen met grondwater

Tuin beregenen met grondwater

Ik zou graag onze achtertuin beregenen met grondwater. Is het verstandig een waterput te laten pulsen? Leveren jullie dan ook een kleine pomp en sluiten jullie alles aan?

Waterbron boren

Wij willen voor het beregenen van onze bos/struik/bloemen tuin van bijna 1800 vierkante meter een waterbron laten boren. Het is een perceel met een grindpad oprijlaan van 3 meter breed. Waar geboord moet worden is er een pad van anderhalve meter breed. Wie heeft ervaring (referenties) voor bedrijven in de buurt van Epe? Hoe diep moet er in deze omgeving geboord worden?

Waterput slaan voor beregening tuin

Mijn tuin van ongeveer 350 m2 wil ik graag beregenen met grondwater. Graag een offerte voor het slaan van een waterput. Het zal ongeveer 10 meter diep moeten. De tuin is goed te bereiken, afhankelijk van de grootte van de machines. Er wordt eind van deze maand bekeken waar en of er wateraders lopen. In overleg moet er ook een pomp geleverd worden.

Waterput of waterbron in de tuin maken

Ik zou graag een waterput in de achtertuin laten slaan/boren en aangesloten pomp. De achtertuin is niet bereikbaar met een auto. Het is voor particulier gebruik om de tuin te beregenen.

Waterbron in de tuin slaan

Ik wil een bron laten slaan in mijn achtertuin (10 a 11 meter diep). Exclusief pomp. Capaciteit moet voldoende zijn voor het beregenen van 250 m2 tuin met behulp van een aanwezig zijnde beregeningssysteem. Tuin is goed bereikbaar.

Waterput of waterbron in de tuin maken

Ik zou graag een waterput in de achtertuin laten slaan/boren en daarbij een centrifugaalpomp laten aansluiten. De achtertuin is goed te bereikbaar met een fiets/lopend, maar met een auto niet helemaal. Het is voor particulier gebruik om de tuin te beregenen. Ik ben op zoek naar een goede prijs/kwaliteit verhouding. Telefonisch contact is mogelijk om het e.e.a. uit te leggen.

Waterput in de tuin laten boren

Ik wil een mijn tuin een waterput laten boren voor het beregenen van mijn tuin. Ik weet niet hoe diep er geslagen moet worden. Aan de achterzijde van de woning, niet bereikbaar met een grote machine. Aan de achterkant is wel een sloot, daar overheen kan misschien gewerkt worden.

Waterbron in de tuin aanleggen

Om mijn tuin te beregenen, wil ik graag een waterbron laten aanboren in de tuin. De tuin is niet te betreden met groot materiaal in verband met een doorgang van maximaal 1 meter breed. Onze tuin ligt op zandgrond.

Waterpunt boren in de tuin

Ik zou graag achter mijn garage (goed bereikbaar) een waterput willen laten boren zodat ik deze kan gebruiken voor het beregenen van de tuin. Wat ik nodig heb is een volledig opgeleverd waterpunt, de voorziening hierna pomp/leidingen enzovoort zal ik zelf verzorgen. De woning is boven een oude mijn. Ik heb geen idee op welke diepte het water te vinden is.

Waterput in de tuin voor beregening

Wij willen graag een waterput laten slaan voor het beregenen van onze tuin (ongeveer 600 m2). Het is een huis waar we nog niet wonen, maar we zijn bezig met de aankoop hiervan. De ruimte is zeer makkelijk toegankelijk. Ons huis staat aan het rand van de duinen in Santpoort. Kunt u aangeven wat de geschatte kosten zijn?