Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin afgraven ophogen en aanpassen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin afgraven ophogen en aanpassen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin afgraven ophogen en aanpassen

Afgraven tuin + afvoeren

Op 28 april wordt er een nieuwe schutting met overkapping geplaatst. Nu moet de pachysandra verwijderd worden. Het gaat om twee stukken de eerste is 2 bij 4 meter. En die andere is meter bij een meter. De tuin begrenst aan de weg, hierdoor makkelijk bereikbaar.

Tuin aanleggen

76 vierkante meter grond afgraven, grond afvoeren, verzanden en bestraten.

Afgraven, afvoeren en zand erop

Ik heb een tuin 60m2 die afgegraven moet worden.. 10/15cm.. En zand erop Op welke termijn zou dit kunnen? En wat zijn de totaal kosten hiervan? Mvg

Tuin afgraven en ophogen

Dit gaat om het afgraven van 60m2 nieuwbouw.. er kan een kleine graafmachine in van breed 105cm.. afvoer bak staat klaar en ik zal erbij zijn. Oor hulp Is 1 dag werk

Tuin afgraven en grond leveren

Wij willen onze voortuin laten uitgraven en opnieuw met tuinaarde laten vullen. Er staat nu nog beplanting in. Dit moet gedeeltelijk afgevoerd worden en een klein gedeelte mag blijven staan en opnieuw geplant worden. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 45m2.

Tuin afgraven, zand en tuinaarde storten

Wij zouden graag een offerte krijgen voor het afgraven van 15 cm aarde om vervolgens conform een tuinplan zand en liefst ook direct grond voor planten te storten. Als alleen zand mogelijk is, dan graag daarvoor een offerte. Het gaat om een nieuwbouwtuin die vooralsnog nog kaal is van 40 m2, zie foto. Het is verplicht een telefoonnummer in te vullen, maar ik ben overdag niet goed bereiken. Een e-mail heeft de voorkeur. De tuin is goed toegankelijk.

Zwarte grond afgraven

De vijver is eind vorig jaar vol gestort met zwart zand. Echter er ligt nu teveel zwart zand en dat willen wij eruit. Afmeting is 2 bij 3 meter. Werkzaamheden zijn uitgraven van de vijver, zand afvoeren, egaliseren en vervolgens wit zand storten. Tuin is middels een kruiwagen toegankelijk.

Tuin afgraven aan de voor- en achterkant

Mijn voor- en achter tuin afgraven en afvoeren en optioneel ophogen met zand. Het betreft een tussenwoning. De voortuin is 5,70 x 2 meter en goed bereikbaar vanaf de weg. De achtertuin is 12 x 5,70 meter en bereikbaar via een gang en een poort van 1 meter breed. Achter in de hoek van de tuin staat een berging van 2,50 x 2 meter, deze blijft gewoon staan. Graag ontvang ik een offerte voor het afgraven en afvoeren van 15 cm grond. Tevens ontvang ik graag een meerprijs voor het ophogen met zand rekening houdend dat ik voor het ophogen nog grondkabels in de grond wil plaatsen.

Tuin afgraven en ophogen

Wij willen een gedeelte van onze tuin 15 cm laten afgraven, afvoeren en ophogen. Het stuk tuin bedraagt circa 35 m2. Op een aantal plaatsen is er meer aarde aanwezig waardoor het stuk verder afgegraven zou moeten worden. Tuin is redelijk bereikbaar.

Afgraven en afvoeren grond

Ik wil de tuin uitgraven ter behoeve van een uitbouw. De maten zijn 5 bij 3 bij 0,5 meter.