Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin afgraven en wit zand storten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin afgraven en wit zand storten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin afgraven en wit zand storten

Grond uit de tuin afvoeren

Om een kelder te realiseren onder onze tuin ga ik onze tuin afgraven. Wij hebben een hoekwoning waarbij de tuin te bereiken is via een steeg van ruim 2 meter breed. Ik overweeg om zelf een graafmachine te huren en de grond af te laten voeren. We willen een betonnen kelderbak laten plaatsen van ongeveer 25 m2. Kunt u me een indicatie geven wat het zal gaan kosten de grond die hieruit komt af te laten voeren? En eventueel ook een prijsindicatie als ik dat door u laat afgraven? Ik zie uw reactie graag tegemoet!

Tuin afgraven, ophogen en aanpassen

Onze tuin moet een stukje afgegraven worden en nieuw zand er weer op plaatsen. Onze tuin ligt lager dan de rest. Rondom de straat zijn wadi's, echter blijft onze tuin te nat. Ook willen wij terrassen verplaatsen en een verdiepte plek voor een trampoline. Het betreft een achter- en zij tuin van 150 m2 ongeveer. Er is een achterom.

Tuinaanleg aan de voor- en achterkant

Ik wil mijn voor-, achter- en zijtuin laten aanleggen. De tuin is nog vanuit de bouw dus; klei+ onkruid. Dit betekend grond afgraven aanvullen en de verdere aanleg van de tuin. De achtertuin is zo ongeveer 50 m2, 8 x 7 meter met schuur. De zijtuin is ongeveer 10 meter lang en 3-4 meter breed. De voortuin in ongeveer 7 x 4 meter. Omdat het om een huurwoning gaat willen we het zo goedkoop en simpel mogelijk houden. Denk aan zij- en voortuin grind plus pad van stenen. De achtertuin mag wat sierlijker. Hier mag er grotendeels betegeld worden met eventueel een deel gras of kunstgras.

Tuin afgraven, afvoeren en zand aanvoeren

Ruim 300 vierkante meter tuin afgraven en afvoeren. Graag zand nieuw aanvoeren.

Tuin afgraven, opvullen en afvoeren

Wij hebben om ons nieuwe huis een tuin, maar die hebben wij helemaal leeg getrokken. Nu willen wij deze laten egaliseren om graszones en grindpaden aan te leggen. Ik wil graag weten wat ongeveer de kosten zullen zijn om de tuin te egaliseren. Mijn kennis gaat niet zover dat ik kan zeggen of er ook afgegraven moet worden en aangevuld met zand. Ik hoor graag uw advies en richtprijs.

Voortuin afgraven en uitvullen met straatzand

Ik wil de voortuin graag 20 cm laten uitgraven. Deze grond dient te worden afgevoerd en daarna weer opgevuld met straatzand. De tuin is ongeveer 20 m2 groot en goed bereikbaar.

Tuin afgraven en zand storten

Ik wil graag onze nieuwe tuin laten afgraven en zand laten storten. De tuin is ongeveer 300 m2 bij een nieuwbouwwoning. Via de voor- en achterkant is de tuin bereikbaar. Graag een offerte.

Tuin afgraven en opvullen

Voor het plaatsen van een nieuwe blokhut (4,5 m x 3 m) in de achtertuin dient er een vierkantige oppervlakte van 4,8 bij 3,3 meter aan tuinoppervlakte afgegraven te worden tot 15 cm en op de plek waar de wand komt tot 25 cm. Houd rekening met het feit dat de tuin alleen bereikbaar is via de woning zelf. Ergens in februari kan met het afgraven begonnen worden. Waarschijnlijk zijn er 130 zakken van 25 kilo nodig.

Tuin afgraven, opvullen en gazon leggen

Aanleg (speel) gazon 37 m2. Verwijderen en afvoeren van oud gazon 22 m2. Verwijderen en afvoeren geel zand 15 m2. Aanleg van zwart zand 15 m2. Medio maart/april 2018. Wat zijn de kosten? Zit er nog verschil in het gras dat gelegd kan worden? Hoe lang zijn jullie bezig?

Tuin afgraven en ophogen

Ik zou graag de prijs willen weten voor het afgraven (en eventueel ophogen) van de tuin bij mijn nieuwbouw woning. Mijn vragen: - het betreft een tuin van 5,8 meter diep en 5,4 meter breed - is het handig om in januari de tuin te laten afgraven als ik pas in het voorjaar de tuin wil laten aanleggen? - is het handig om in januari na het afgraven meteen te laten ophogen als ik pas in het voorjaar de tuin wil laten aanleggen? - er is een hek achterom, maar wat als de graafmachine hier niet door kan? Ik heb nog geen idee wat voor een tuin ik wil. Graag uw advies en prijsopgave.