Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin afgraven en opvullen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin afgraven en opvullen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin afgraven en opvullen

Tuin afgraven, zwarte grond aanbrengen en graszoden leggen

Wij willen graag 17 m² van onze tuin van gras voorzien zodat onze dochter lekker buiten kan spelen. Nu liggen er tegels welke weg moeten, met daaronder wit zand. Ik heb begrepen dat dit weg moet om er vervolgens minimaal 15 cm zwarte grond te storten? Daarna moeten de graszoden gelegd worden. Op de meegestuurde foto gaat het om het middelste stuk bestrating.

Tuin afgraven

De voortuin ligt vol bergen zand vanuit de achtertuin. Ik wil het graag geegaliseerd hebben. De tuin is ongeveer 40 m2, de hekken moeten er uit dus het is goed bereikbaar.

Zand afgraven en ophogen met bemeste tuinaarde

In onze tuin moet in totaal ongeveer 40 m2 30 cm zand afgegraven worden, zowel voor als achter het huis, en opgevuld worden met bemeste tuinaarde. Op 1 plek moet er iets dieper (50 cm) worden uitgegraven (ongeveer 1 m2) vanwege het planten van een boom. We wonen in een buitenwijk van Rotterdam, de tuin is via een achterom te bereiken.

Tuin afgraven

Wij zijn een blok van 7 nieuwbouwwoningen die een offerte aanvragen voor het afgraven van de tuinen en het leveren van nieuw zand willen. De tuinen zijn verschillend van grootte. Indien wij een korting kunnen bedingen omdat we met meerdere huizen zijn dan dit graag per woning in de offerte opnemen. Wij zijn onderdeel van een project van 36 huizen. Uw offerte zal ook met de andere 4 blokken gedeeld worden. Woningen staan in Naaldwijk. Oplevering oktober 2019. Ik voeg de tekening bij.

Afgraven zwart zand, wit zand aanbrengen en bestraten van een tuin

Ik wil mijn tuin laten afgraven, wit zand aanbrengen en bestraten. Aan het einde van de tuin bij de poort een kleine plantenbak van stapelblokken. De tuin is 34 m2. Er zit een schuurtje, schutting en poort in. Tegels hebben we al 50 bij 50 cm. De vakman mag het oude materiaal afvoeren.

Een tuin afgraven en ophogen met zand en aarde

Ik zoek een hovenier die een deel van onze achtertuin kan afgraven en ophogen met zand en aarde. Het betreft 20 m2 wat ongeveer 15 cm moet worden afgegraven. De tuin is bereikbaar via de woning. Het gaat ongeveer om 5 m2 aarde en 15 m2 zand. Eventueel gaat het ook om het egaliseren hiervan.

Tuin aanleg nieuwbouw woning

Vriendelijk zou ik u willen vragen mij te helpen. Recent hebben wij een nieuwbouw woning in Haarlem gekocht met oplevering zomer 2020. Plannen voor indeling van de tuin zijn er nog niet, maar volgende hebben we wel al voor ogen: - Tuin afgraven, ophogen, egaliseren en bestraten. De tuin is ongeveer 35 m2. Wat is uw advies erin? Sommige vrienden zeggen dit niet te moeten doen en anderen zeggen dat dit juist heel verstandig is. Ik hoor graag van u.

Afgraven, zand aanbrengen en bestraten van een tuin

Ik zoek iemand voor het afgraven 20cm in 158m2 tuin, het is goed bereikbaar. Graag aanbrengen en leveren van straatzand, drainzand en menggranulaat (oprit a 30m2). Ook graag kunstgras 50 m2, tegels en klinkers 95m2 aanleveren en aanbrengen. Bouwgrond moet worden afgevoerd

Tuin afgraven

Ik wil mijn tuin uit laten graven. Er moet ongeveer 1,5 meter diep gegraven worden en alles moet afgevoerd worden. De breedte van de doorgang tot de tuin is ongeveer 2 meter. Er zit een drainage onder de voormalige paarden bak. Geschatte oppervlakte 250 m2

Tuin afgraven

Ongeveer 75 m2 afgraven en met zand en tuin grond opvullen. We willen ongeveer de helft laten bestraten gedeeltelijk met klinkers en grotere steen ertussen. Gaat om nieuwbouw project in hief en haag nabij Vianen. Graag aparte prijsopgave voor grond afgraven en betegelen. Er zijn nog zes huizen in rijtje die kostenplaatje willen van afgraven. Wat zijn voordelen als we gelijktijdig afgraven? Ik hoor het graag.