Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin afgraven en nieuw zand storten voor 7 woningen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin afgraven en nieuw zand storten voor 7 woningen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin afgraven en nieuw zand storten voor 7 woningen

Tuin afgraven, afvoeren en ophogen met zand

120m2 tuin (20cm afgraven) en 46 m2 oprit (40cm uitgraven) Oprit ophogen met repak en beide aanvullen met ophoogzand en afvoeren. Mogelijk meerdere woningen. Oplevering woning oktober.

Complete tuin opnieuw aanleggen

De oprit afgraven en bestraten carport plaatsen, schuur slopen , schutting vervangen terras aanleggen .blokhut plaatsen plantenbak metselen . en nog wat andere klussen.

Tuin afgraven en laten egaliseren

Wij hadden graag onze tuin afgegraven, de grond mag afgevoerd worden. Het gaat ongeveer om 10 tot 13 m3.

Tuin renovatie

De tuin betreft ca 60 m2. Ik wil graag een offerte voor het afgraven, met 20 cm verhogen en het gereed maken voor leggen van ca 30 m2 tegels (u mag het ook betegelen).

Tuin afgraven, grond afvoeren en nieuwe tuin aanleggen

Ik wil graag mijn achtertuin laten afgraven de ruimte is ongeveer 6 bij 7 meter en een stuk van 3 bij 1, hier zitten nog een aantal wortels en stronken in, dit moet ongeveer 50 cm afgegraven worden. Waarna een deel van de tuin aangelegd moet worden De achtertuin is bereikbaar via een pad van iets meer van een meter breed waar een poort in zit, de huidige schutting mag er uit waardoor de tuin goed en makkelijk bereikbaar is vanaf het pad er achter.

Tuin egaliseren en betegelen

Mijn tuin is dichtgegroeid en voor mij met rollator/scootmobiel niet meer overal toegankelijk. Ik ben opzoek naar een hovenier die de tuin met zijn beplanting kan leeghalen, iets kan afgraven en vervolgens een goede maar budget- maar ook rollatorvriendelijke bestrating kan leerleggen. Het gaat om een tuin van ongeveer 9.5 x 8 meter, waar een tuinhuis van 2 x 2 afgaat. Het zou leuk zijn als er kleine boarders met planten kunnen komen.

Tuin afgraven

Lege voortuin, aan de straat, ca 40cm afgraven. Tevens de grond (wit en zwart zand) afvoeren. 3x3,50 meter, daarna evt weer volgooien met zwarte zand/tuinaarde.

Tuin afgraven en grond afvoeren

Ca 15 kuub zwarte grond afgraven en afvoeren. Ik heb geen materialen, doorgang is nu nog 3 meter maar is binnenkort 1.30 ivm nieuw hekwerk. Tevens de wens om 19 kuub zand, moet nog worden besteld, in te rijden.

Tuin afgraven 20 cm en zand storten

Ik zoek een specialist die de tuin van mijn nieuwbouwwoning kan afgraven en ophogen met zand.

Tuin uitgraven en herbestraten

Tegels eruit. Afgraven en tegels weer erin. Het zou moet ongeveer 30cm moeten worden afgegraven omdat de bestrating nu te hoog ligt. Liefst ook onder het schuurtje, deze zal verplaatst moeten worden. Als het teveel kost mbt verplaatsen. Dan alleen de rest vd tuin en schuurtje laten staan Totaal oppervlakte is ongeveer10 x 5 meter.