Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin afgraven en nieuw zand storten voor 7 woningen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin afgraven en nieuw zand storten voor 7 woningen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin afgraven en nieuw zand storten voor 7 woningen

afgraven van tuin voor werkzaamheden

In verband met met bouw in tuin moet er 3-4 m3 aarde afgraven en afvoeren, en aanvoeren van nieuw zand.

Tuin ophogen en egaliseren

We hebben een nieuwbouw woning en hebben de tuin al laten afgraven en aanvullen. Echter is er niet genoeg aangevuld en moet het nog geëgaliseerd worden. Het is een tuintje van 5 m bij 5,8 m en denk dat er ongeveer 2 kuub erbij moet. Wat kost het ongeveer om de tuin op te hogen en egaliseren zodat wij zelf de tegels kunnen leggen?

Afgraven tuin

Ik wil graag mijn tuin laten afgraven. 5.5 x 12 achtertuin 3.5 x 5 voortuin. Afvoeren is in overleg. Graag ontvang ik een offerte.

Tuin afgraven en opvullen

Ik wil graag onze tuin laten afgraven en 20 cm en dan zand er in gooien. Tuin is ca 40 m2 en nu staan er nog geen hekken maar over 2 weken wel. Met de hekken is de tuin ook goed bereikbaar.

Afgraven tuin nieuwbouw

We willen de tuin ongeveer 25 cm laten afgraven. Het afgraven gaat om 150 m2 tuin. En dan op de plekken waar tegels komen zand terug. Het aantal m2 tegels in de tuin zal ongeveer 50 m2 zijn. Het is een hoekwoning dus makkelijk bereikbaar. Graag de grond afvoeren.

Afgraven en afvoeren kleigrond tuin van 550 m2

Het betreft een nieuwbouwwoning. Ongeveer 650 m2 kavel waarvan 100 m2 bebouwd. Kleigrond rondom woning 20-30 cm woning afgraven en afvoeren. Woning is enkel toegankelijk via een particuliere brug. Voor deze klus kan er helaas geen zware of grote machines worden ingezet. Onze voorkeur gaat uit naar medio januari om te starten.

Tuingrond afvoeren

Ik ga zelf de tuin afgraven, vervolgens is het de bedoeling dat deze grond door een partij af laten voeren. Grond ligt langs de straat en is met een vrachtwagen met knijper makkelijk bereikbaar. De hoeveelheid tuingrond is tussen de 12 en 15m3

Tuin nieuwbouwwoning afgraven en ophogen met zand

Ik wil graag de tuin van nieuwbouwwoning afgraven (15 cm) en ophogen met zand. De oppervlakte is ca. 60 m2.

Tuin opknappen

Zou graag 2 prijs opgaves hebben, 1 van opzij geschoven grind te laten verwijderen, 4cm afgraven, het worteldoek opnieuw leggen en oude grind terug met nog 1 kub erbij. Dan graag een prijsopgave van grind verwijderen, afvoeren, grond egaliseren en kunstgras plaatsen. 5.00 breed, 6.00 lang

Tuin afgraven voor fundering van een schuur

Ik wil op korte termijn een schuur bouwen van ongeveer 20 m2. Hiervoor moet ongeveer 20 cm worden afgegraven. Eventueel een geul van ongeveer 20 cm diep voor een fundering. Opvullen met nieuw zand is niet nodig. Ik zal helpen bij het geheel. De locatie bevindt zich in mijn achtertuin en is goed toegankelijk via een voetgangerspad van 1.5 meter.

Partners

Partners van Casius