Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin afgraven en nieuw zand aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin afgraven en nieuw zand aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin afgraven en nieuw zand aanbrengen

Tuin afgraven vanwege zevenblad

Ik wil de voortuin van 9,5 bij 9,5 meter wordt afgegraven en dat het deel dat bestraat was weer bestraat wordt. Tuin is makkelijk te bereiken en er zijn geen obstakels.

Afgraven, afvoeren en aanvoeren zand

Tuin nieuwbouwwoning afgraven, afvoeren van aarde en nieuw zand aanvoeren. Tuin ongeveer 300 m2

Tuin afgraven en ophogen met zand

Graag offerte voor afgraven van tuin en weer ophogen met zand. Tevens paar kleine stronken van struiken wegfrezen. Inclusief afvoeren van materialen. De tuin is bereikbaar.

Tuin afgraven en kering plaatsen

Tuin afgraven en kering plaatsen. Er dienen 4 vlakken afgegraven te worden: 2,60 x 2,32 x 1,57 1,15 x 1,65 x 1,57 4,05 x 4,00 x 1,85 1,18 x 0,70 x 0,83 In totaal 43,11 m3. Er dient ook een ander gedeelte geëgaliseerd te worden. 8x5 meter met een hoogte verschil van ongeveer 20 cm. Grind voeren we zelf af. Kering die er nu staat moet in overleg afgebroken worden.

Tuin afgraven en nieuw zand aanbrengen

Onze voortuin dient 20cm afgegraven te worden, de grond afgevoerd en opgevuld met zand. Voortuin is goed bereikbaar voor kleine graafmachine

Tuin afgraven en weer ophogen

Ik graag wil mijn tuin leeg laten scheppen, daarbij nieuw zand, worteldoek en grint er op. Ik heb een tuin van 9 meter lang 5 meter breed er staat in de hoek een boom die moet wel blijven, daar wil ik bamboe takken tegen zetten voor de stevigheid. De werkplek is goed bereikbaar.

Tuin afgraven, afvoeren en ophogen

Afgraven van 30cm voortuin 4m x 4m Contact via mail

Tuin afgraven en wit zand storten

Ik wil samen met mijn buurman de tuin uitgraven en wit zand storten. Het gaat om in totaal ong 70 m2.

Tuin renoveren

Graag willen wij de volgende werkzaamheden in de tuin laten uitvoeren: - De grote boom rooien, huis hoogte verwijderen en houtzagen voor eigen gebruik. - Slopen tuinhuisje. - Tegels verwijderen, ongeveer 60 m2 - Beplanting verwijderen, ongeveer 5 m2 struiken, heggen - Tuin afgraven - Terras bestraten, 60 m2 - Tuin egaliseren en grasmatten aanleggen, ongeveer 110 m2 - Ingraven trampoline. De tuin is bereikbaar via een poortdeur van 1.20 bij 2 meter.

Afgraven en afvoeren van grond

De tuin dient te worden afgegraven. Er is een gedeelte van ongeveer 4 m2 waar ongeveer 20 cm afgegraven moet worden. In dit gedeelte dient er ook nog een wortel van een conifeer en een klimop verwijderd te worden. In een gedeelte van 8 m2 dient er 10 cm afgegraven te worden. De grond dient ook door de vakman afgevoerd te worden.

Partners

Partners van Casius