Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin afgraven en grond afvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin afgraven en grond afvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin afgraven en grond afvoeren

Tuin gedeeltelijk afgraven en ophogen

Gedeeltelijk de tuin uitgraven 24m2 / 20cm en aanvullen met gele zand.

Afgraven geel zand en aanvullen zwart zand

Stuk van ca 35 m2 geel zand 15 cm afgraven en afvoeren. Dan weer aanvullen met zwart zand voor de aanleg van een gazon. Tuin is goed bereikbaar.

Tuin afgraven en opvullen

Twee onder 1 kap woning. Oppervlakte om af te graven rondom huis is 188m2. Diepte afgraven 30cm. En daarna opvullen met zand. Totaalprijs: Dus afgraven opvullen en afvoeren.

Tuin afgraven, bestraten en verbreden

Wij wonen in een nieuwbouwhuis en willen graag onze voortuin, achtertuin en zij tuin laten afgraven en bestraten. Daarnaast willen wij over lengte van ongeveer 25 meter de tuin laten verbreden (dit ligt langs een klein slootje). Het totale tuinoppervlak bedraagt ongeveer 140 m2 en is goed bereikbaar. Wij staan open voor advies hierin.

Tuin afgraven en plaatsen schuttingen

Ik ben samen met mijn buren op zoek naar een vakman die onze tuinen wil afgraven en startklaar wil maken. Het gaat daarbij om een totale oppervlakte van 304 m2.

Tuin afgraven

De tuin van mij en van de buren moeten 20 cm worden afgegraven en rond de fundering 70 cm. Het gaat hier om om 140 m2. Circa 30 m3 afgraving.

Tuin afgraven, keerwanden plaatsen en ophogen

Het gaat om 2 percelen. De eerste dient afgegraven te worden (60 m2). Leeg halen van de tuin met gemeente beplanting en daarna egaliseren en ophogen, 25 m keerwanden plaatsen om hoogte verschil op te vangen. En het tweede perceel (40 m2) dient enkel leeg gehaald te worden. Graag advies voor de oplossingen/ toepassingen voor het verhelpen van het hoogte verschil en of er een afwateringssysteem nodig is.

Tuin afgraven en weer ophogen

Bamboewortels door de hele achter en voortuin, afgraven en eventueel ophogen. Achtertuin is 6 x 13 meter. Voortuin is ongeveer 2 x 4 meter. Eventueel samen met de buren, deze tuin is ongeveer even groot maar hier staat wel iets minder bamboe. De schutting kan eruit voor de toegankelijkheid. Het is allemaal niet heel groot maar het moet lukken.

Tuin afgraven, betegelen en trap maken

Onze tuin willen wij afgraven, circa 40 cm. Vaste bakken moeten eruit, tuin moet betegeld en er moet een trapje geplaatst worden. Hoogte van het trapje wordt circa 1 meter. Tuin is bereikbaar via een steeg. Afmeting van de tuin is circa 7 meter diep bij 4,70 breed.

Tuin uit laten graven

Wij willen de tuin voor een gedeelte af laten graven. Groot gedeelte van de aarde kan op een andere plek in de tuin worden neergelegd. Tuin is via de zijkant goed te bereiken. In totaal wil ik 30 m2 laten afgraven. Diepte waarop alles afgegraven moet worden is ongeveer 30 cm.