Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin afgraven en aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin afgraven en aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin afgraven en aanleggen

Tuin afgraven en zand storten. Deze week nog 60m2

Ik wil graag mijn voor en achtertuin uit laten graven (ongeveer 20cm) en daarna laten opvullen met schoon zand. Vanwege een afzegging is het op korte termijn nodig (deze week nog).

Achtertuin afgraven en keerwal plaatsen

Onze achtertuin dient afgegraven te worden, dan wel moet er een keerwal komen voor de opgehoogde tuin. Indien u deze werkzaamheden denkt te kunnen uitvoeren, is het mogelijk vrijblijvend langs te komen op , Amsterdam, en een offerte op te stellen? U kunt mij mailen () of bellen:

Zwarte grond afgraven en afvoeren zand storten

Ik wil mijn zijtuin laten renoveren. De tuin is 12 bij 5 meter groot. Er moet zo'n 10-12 kuub worden afgegraven aan schone grond en daarna zand worden terug gestort bij een deel van 4 x 3 meter om te bestraten. Een deel van de grond dat wordt afgegraven moet gebeuren voor de trampoline dus daar mag op een specifieke plek een gat komen om de trampoline in te graven. Het is vrij lastig naast het huis te komen. Er kan een container voor het huis worden geplaatst, en een kraantje kan er wel achter komen maar het is niet heel eenvoudig elke keer langs het huis naar voren te rijden.

Tuin afgraven en vullen met zand

Op zeer korte termijn tuin afgraven tot 15 cm diep en aanvullen met 5 cm zand. Grond moet ook afgevoerd worden. Betreft voor en achtertuin. Totale oppervlakte 45m2

Tuin afgraven, zand aanbrengen en eventueel bestraten

Tuin afgraven, afvoeren, nieuw zand en eventueel bestraten

Tuin afgraven en grond afvoeren

Een gedeelte van de tuin afgraven en het afvoeren van de grond. Het betreft een stuk tuin van 9 m2, de bult op de foto is op z’n hoogst 40 centimeter. De tuin is goed bereikbaar voor de vakman.

Tuin afgraven en egaliseren

De achtertuin dient te worden afgegraven en de grond afgevoerd. Hierna zal de tuin geëgaliseerd moeten worden om daarna kunstgras er op te leggen. Het gaat om 16 m2 en de tuin is goed bereikbaar. Ik zou graag separaat de kosten voor het leggen van het kunstgras willen weten.

Achtertuin af laten graven

Ik wil graag een indicatie ontvangen voor het afgraven van mijn nieuwe achtertuin, grond afvoeren en verhogen. De tuin is goed te bereiken en is 45 m2 groot.

Tuin afgraven en ophogen

In de achtertuin dient er een stuk van ongeveer 25 m2 afgegraven te worden. De grond moet ook worden afgevoerd en zand gestort. Het bestraten gaan wij zelf doen. De tuin heeft een achterom.

Tuin afgraven

De voortuin dient 30 cm uitgegraven hebben. Het deel van de voortuin dat gedaan moet worden is ongeveer 4 x 3 meter. Ik wil graag 2 prijzen weten: 1) Voor alleen afgraven en afvoer 2) Voor afgraven en afvoer en vullen met tuinaarde.