Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin afgraven egaliseren en ophogen met tuinaarde? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin afgraven egaliseren en ophogen met tuinaarde. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin afgraven egaliseren en ophogen met tuinaarde

Tuin afgraven

De tuin van mij en van me buren moeten 20 cm worden afgegraven en rond de fundering 70 cm. Het gaat hierom om 140 m2.

Tuin afgraven, keerwanden plaatsen en ophogen

Afgraven 60m2 (leeg halen tuin), 25m keerwanden plaatsen om hoogte verschil op te vangen en ophogen tuin. Optioneel

Tuin afgraven en weer ophogen

Bamboe wortels door de hele achter en voortuin, afgraven en eventueel ophogen. Achtertuin is 6 x 13 meter. Voortuin is 2 x 3 ongeveer. Eventueel samen met buren

Tuin afgraven, betegelen en trap maken

Onze tuin willen wij afgraven, circa 40 cm. Vaste bakken moeten eruit, tuin moet betegeld en er moet een trapje geplaatst worden. Hoogte van het trapje word ca 1 meter. Tuin is bereikbaar via een steeg. Afmeting van de tuin is ca 7 meter diep bij 4,70 breed.

Tuin uit laten graven

Wij willen de tuin voor een gedeelte af laten graven. Groot gedeelte van de aarde kan op een andere plek in de tuin worden neergelegd. Tuin is via de zijkant goed te bereiken. In totaal wil ik 30 m2 laten afgraven. Diepte waarop alles afgegraven moet worden is ongeveer 30 cm.

Tuin bij een nieuwbouwhuis afgraven en ophogen

Wij zouden graag de tuin van ons nieuwbouwhuis 15 cm willen laten afgraven en vervolgens willen laten ophogen met zand. Er ligt momenteel kleigrond in (zie foto). De totale oppervlakte is ongeveer 35 m2. Bij één van de buren is geprobeerd met een karretje met rupsbanden te gaan afgraven maar die zakte weg. Graag zouden wij een prijsindicatie willen ontvangen en willen weten hoe snel het gedaan zou kunnen worden. De tuin heeft een achterom.

Nieuwbouwtuin afgraven, ophogen en egaliseren

Voor onze nieuwbouw woning moet onze oprit. Steeg en voortuin gereed gemaakt worden voor bestrating en aanleg. Het gaat om: 40 m2 oprit 30 m2 tuin 10 m2 steeg

Tuin bij de nieuwbouwwoning aanpakken

In juni wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. We hebben een tuin van circa 12 meter diep en 6 meter breed. We begrepen dat voor het gras en de plantenvakken de grond 50 cm moet worden afgegraven en gevuld met tuinaarde. We willen graag een offerte ontvangen voor het afgraven en vullen van een stuk tuin van 6 x 8 m2.

Renovatie van de tuin

Ik wil de tuin van ongeveer 20 m2 laten afgraven. Er moet namelijk kweek en grassen worden verwijderd en de tuin moet weer voorzien worden van planten en dergelijken. Er is een vrije opgang en genoeg parkeerruimte.

Tuin afgraven en grond afvoeren

Ik wil de tuin afgraven en afvoeren in verband met de storting van beton voor een aanbouw. Het gaat om 18 m2. Moet tussen de 15 en 20 cm diep.