Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin afgraven boomstronken en heg verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin afgraven boomstronken en heg verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin afgraven boomstronken en heg verwijderen

Tuinaanleggen

Een klei tuin afgraven en dan nieuw zandbad en tuinaarde daarna ook het liefst nog betegelen maar ook eventueel mee denken ober tuinontwerp

Afgraven en afvoeren van tuingrond

Onze voortuin van ongeveer 35 vierkante meter moet tussen de 15 en 20 cm afgegraven worden. Verder ligt er ongeveer nog 4 kuub grond van een ander gedeelte van de tuin op. Kunt u hier een offerte voor mailen?

Tuin afgraven

Een deel van de tuin is verhoogd, deze zouden wij graag op gelijke diepte met het voorste gedeelte van de tuin hebben. Het gaat om een oppervlakte van ~22m2 en de hoogte is 60cm. Er is een achterom maar deze is niet heel ruim. Wat zouden de afgraaf kosten inclusief afvoerkosten hiervoor zijn?

15 cm afgraven en afvoeren

Tuin moet 15 cm afgegraven worden tuin is 60 m2

Tuin afgraven en grond afvoeren

Ik wil graag de tuin ongeveer 20cm laten afgraven en de grond laten afvoeren. Het oppervlak is ongeveer 35m2 en bevat veel wortels plus een aantal boomstronken.

Tuin afgraven en vullen

Wij hebben een nieuwbouw woning en een tuin wat nog helemaal gedaan moet worden. Wij willen graag dat het zand wat er nu ligt gegraven wordt en afgevoerd. Ook moeten er nieuw zand in natuurlijk en tegels erin. Graag zouden we willen weten hoeveel het gaat kosten om zoiets te kunnen doen.

Tuin afgraven en afvoeren

Onze tuin willen wij graag ca 20 cm opgraven en al het troep daarbij afgevoerd hebben

Tuin afgraven en afvoeren

Op 28 april wordt er een nieuwe schutting met overkapping geplaatst. Nu moet de pachysandra verwijderd worden. Het gaat om twee stukken de eerste is 2 bij 4 meter. En die andere is meter bij een meter. De tuin begrenst aan de weg, hierdoor makkelijk bereikbaar.

Tuin aanleggen

76 vierkante meter grond afgraven, grond afvoeren, verzanden en bestraten.

Afgraven, afvoeren en zand erop

Ik heb een tuin 60m2 die afgegraven moet worden.. 10/15cm.. En zand erop Op welke termijn zou dit kunnen? En wat zijn de totaal kosten hiervan? Mvg