Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin afgraven? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin afgraven. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin afgraven

Tuin nieuwbouwwoning afgraven en wit zand storten

De tuin van onze nieuwbouwwoning afgraven en voorzien van witzand voor aanleggen van bestrating. Gaat om ongeveer een tuin van 5 bij 7.

Afgraven en afvoeren grond 10-16 tuinen 50m2 per tuin

Wij gaan in oktober naar onze nieuwbouw woning in Vlaardingen (Hooglede) en in totaal zijn dit 16 woningen ( weet niet of iedereen meedoet ). Inschatting m2 per tuin 50 m2. Graag ook eventueel meerprijs storten zand. Zou ook m2 bestraten willen ontvangen wie weet.....

Tuin egaliseren

Ik wil graag mijn tuin deels afgraven en egaliseren tbv tegels, deels egaliseren tbv nieuw gras, deels bestaand pad herstellen en aanvullen. Ik denk dat n goede offerte alleen mogelijk is na locatiebezoek. Werkzaamheden zijn nogal divers. De tegels heb ik al aangeschaft en afvoeren van het oude materiaal doe ik zelf.

Het afgraven en egaliseren van een tuin van 470 m2

Ik wil de tuin laten afgraven en egaliseren van ongeveer 470 m² de hoogte varieert van 10 cm tot 3 cm. Oost-west achter het huis is 288 m² daar moet het meest van af. Zuid west naast het huis is 60m² daar alleen de grasmat af snijd en egaliseert. Zuid West, West Oost en Noord Oost, zeg maar rond de vijver ook daar alleen de grasmat af snijd en egaliseert. De grond en de grasmatten hoeven niet afgevoerd te worden deze kunnen we bij de buurman kwijt. De stenen plaats naast het tuinhuis moet 150 cm naar zuid west verplaats worden (opgeschoven) De kas kan eventueel aan de kant gezet worden tot na de werkzaamheden kan maar 1 foto mee sturen?

Gedeeltelijk renoveren van achtertuin

Ik zoek een hovenier voor het gedeeltelijk laten renoveren van mijn achtertuin (hoek). De afmeting van het stuk tuin waar het om gaat is 5,50 x 9 meter. De tuin is bereikbaar via de steeg welke 1.10 meter breed is. Het betreft: - verwijderen en afvoeren van schutting, - verwijderen en afvoeren van bielzen, - afgraven en afvoeren van aarde en gedeeltelijk aarde met grint, aanvoeren schoon zand, - het ophogen van zand voor de bestrating, - aanleggen van bestrating en schutting.

Tuin afgraven, struiken verwijderen en vullen met zand

Ik wil mijn tuin leeg graven en vullen met zand om later te bestraten. De tuin heeft nu heel veel laag groen en onkruid en een bamboe plant, ook moeten er een 6 tal stronken uit de tuin. Aan de achterkant van de tuin is aan de buitenkant een klein stukje gemeente grond. Er is geen poort aanwezig, maar als er eerst van buitenaf de struik weggehaald wordt, kan er zo binnengekomen worden. De afmeting van de tuin is ongeveer 6 x 8 cm. Ik schat dat er ongeveer 20 cm afgegraven moet worden. Graag alles laten afvoeren door de vakman.

Afgraven tuinen

Tuin afgraven voor en achter bij in totaal 5 huizen. Tuin is achter +- 8,5 mtr lang en 5,7 mtr breed. De schuur moet hier nog vanaf. Sommige tuinen zijn korter ivm grotere uitbouw. Voortuin is +- 2 mtr lang en 5,7 mtr breed. Volledig uitgraven 20-30 cm en opvullen met goed zand.

Afgraven tuin en aanbrengen afschot ter verbetering watermanagement tuin

Onze tuin is helaas bij aanleg van het huis nooit afgegraven, waardoor deze nog een toplaag bevat van klei/kleiige leem met een zeer lage waterdoorlatendheid. Daarnaast is in het verleden een vlonder op de tuin gelegd, waardoor de tuin niet meer af loopt richting de brandgang met waterput aan het einde van de tuin. Dit leidt regelmatig tot het blank staan van de tuin. Het betreft een tuin van ongeveer 50 m2, welke half betegeld is. De vraag is om de bovenste laag af te graven (ongeveer 30-50 cm), grindkoffers/sleuven te plaatsen ter verbetering infiltratie en de tuin vervolgens aan te vullen tot een goed aflopen egaal geheel met gedeeltelijk terras en gedeeltelijk grond borders. Wat zou het kosten om deze werkzaamheden uit te voeren, inclusief afvoeren grond, huidige tegels (ongeveer 30m2) en het houten vlonder? Indien we eenzelfde hoeveelheid tegels terug willen brengen in de tuin, wat zijn de kosten dan voor het aanleggen, uitgaande van tegels van ongeveer €40 per vierkante meter?

Boomwortels verwijderen en tuin laten afgraven

Er moeten 3 boomstronken en 5 struikstronken worden verwijderd met een stobbenfrees. Daarna moet de tuin van 5.20 mtr bij 17 mtr worden afgegraven en afgevoerd. inclusief alle bestrating die er nu ligt.

Tuin afgraven en vullen met zand (10 woningen)

I.v.m. een nieuwbouwproject in Zwaanshoek willen wij met in totaal 10 woningen (1 huizenblok) onze tuinen laten afgraven, afvoeren en ophogen, zodat er tegels, gras etc. op kunnen. De totale oppervlakte van de 10 tuinen exclusief de schuren is ongeveer 590m2 (zie ook bijgevoegde foto v/d tuinen; we gaan nog met de buren samen zitten om de maten scherper te krijgen). Kunt u op basis van deze informatie alvast een offerte doen? Uiteraard zijn we als huizenblok ook benieuwd of jullie een mooie korting kunnen aanbieden? Wij zien uw antwoord tegemoet,

Partners

Partners van Casius