Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe tuin aanlegggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe tuin aanlegggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe tuin aanlegggen

Nieuwe tuin aanlegggen

Graag willen wij een nieuwe tuin aan laten leggen. De tuin is 60 m2 (5 x 12 meter). Gaat om de tuin afgraven nieuw wit zand erin en bestraten. Eventueel ook een nieuwe hout beton schutting en 2 verhoogde borders. Ook een overkapping van 3 x 3 meter achter in de tuin zouden wij willen laten plaatsen.

Japanse tuin aanlegggen

Wij willen onze achtertuin van 90 m² graag laten veranderen in een Japanse oase. Momenteel ligt er bestrating, die wij zelf kunnen verwijderen en afvoeren. Ook moet er wat zwarte aarde worden verwijderd en geel zand worden aangevoerd. Wij zijn beiden bouwkundig tekenaar en kunnen een ontwerp visualiseren. De aanleg moet voldoen aan enkele voorwaarden. Er moet een 'waterval' worden gemaakt, uitmondend in een vijver. We willen er ook een paviljoen in. Als laatste voorwaarde willen wij een typisch Japanse beplanting laten plaatsen. Wij nodigen bedrijven graag uit om de tuin te beoordelen en ons te adviseren. Wij willen het werk in overleg laten uitvoeren, maar hebben een voorkeur voor de korte termijn, zodat we er nog deze zomer van kunnen genieten.