Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin opnieuw aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin opnieuw aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin opnieuw aanleggen

Tuinrenovatie

Wij willen graag nieuwe tuin aanleggen van 40 m2. Alles wat er nu ligt, mogen jullie leeghalen. Ik wil graag stenen laten leggen, dus eventueel moet er ook nog egalisatie komen en zand. Stenen wil ik graag in overleg doen, maar wel geregeld door de vakman.

Tuin bestraten

Wij willen graag een onderhoudsvrije tuin laten aanleggen van ongeveer 60m2. Liefst zoveel mogelijk antraciet tegels en een overkapping. De huidige situatie is vooral gras en onkruid, dit mag weggehaald worden door de vakman, eventueel een foto is aanwezig.

Nieuwe tuin aanleggen

Ik heb een woning gekocht in Nederhorst den Berg en wil mijn tuin van 419 m2 opnieuw laten bestraten en een nieuwe composiet vlonder aan laten leggen (100 m2). We hebben nu kleine klinkers, we willen graag advies of we deze kunnen behouden of het beter is om iets anders te nemen. We willen namelijk een onderhoudsvriendelijke tuin. Zou u een vrijblijvende offerte voor mij kunnen opmaken? Is het mogelijk om op 4 juni te komen kijken? We wonen er nog niet namelijk, maar dan zijn we er toevallig. Rond juli willen we dan beginnen.

Renovatie bestaande tuin

Ik wil graag mijn tuin van 60 m2 laten renoveren. De helft is betegeld, oude tegels moeten er uit worden gehaald. Het gaat dus om het aanleggen van een terras 6x3 met klinkers. Idee is om een hoog terras aan te leggen en de rest van de tuin op de hoogte van de schuur te laten. Hiervoor moet een deel van de tuin worden afgegraven. Daarnaast graag ook border bakken van 5 x1.20 meter aan beide zijden metselen. Bestraten overige delen met klinkers. Ook de tuin moet worden leeggehaald en de tuin moet geëgaliseerd worden. Wellicht wil ik ook nog twee struiken verplaatsen. De tuin is te bereiken via een smalle achterom.

Waterbron of waterput laten slaan

Graag zou ik in mijn tuin van ongeveer 300 m2 een waterput laten aanleggen met pomp. Graag ontvang ik hier een offerte voor. Ik heb een zijpoort. Het hangt ervan af wat voor voertuig erdoorheen moet of dit past of niet. Mijn idee is het om de put in de voortuin plaatsen en het doortrekken naar achteren, ik wil namelijk voor voor en achteren gebruiken. Het gaat om het plaatsen van de waterput en pomp eraan vast maken. Irrigatie doen wij zelf.

Moestuin in achtertuin aanleggen

In sept verhuis ik naar een huis met een tuin (zie foto, zit ook nog een stukje terras tegen de woning aan). Ik overweeg de tuin helemaal om te gooien, omdat ik graag wil moestuinieren, evt met verhoogde moestuinbakken. Ik heb echter ook een dochtertje dus er moet ook wat speelruimte overblijven voor haar. Een pergola vind ik leuk. Ik vraag me af wat een dergelijke verbouwing zou kunnen gaan kosten (heel graag per mail indien mogelijk, per telefoon niet altijd goed bereikbaar).

Aanleggen terras

Wij willen graag een terras laten aanleggen ten behoeve van plaatsing nieuw tuinhuisje en opbouwzwembad. Zie bijgevoegde tekening Het terras zal zo'n 4,60 meter breed zijn en 12 meter lang. De tuin is iets aflopend dus er zal misschien iets opgehoogd moeten worden om een en ander waterpas te krijgen. Soort steen is afhankelijk van de totaalprijs.

Beregening systeem en waterbron aanleggen

Wij zijn van plan om een beregening systeem voor onze tuin aan te leggen en dus op zoek naar een bedrijf dat dit kan doen. De tuin is ongeveer 400 M2 groot. Willen graag weten wat dit gaat kosten.

Terras aanleggen

Ik wil achter in de tuin een terras laten aanleggen , grond moet gelijk worden gemaakt egaliseren, teras 8 x 2, Tegels leggen. De tegels mogen meegenomen worden in de offerte

Waterput laten slaan of boren

Ik zou voor de beregening van mijn tuin een waterput willen laten aanleggen. Perceel ligt op zandgrond, diepte zal rond 45 meter liggen. Tuin is aangelegd en 800 m2. Plek is lastig te bereiken.