Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin opnieuw aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin opnieuw aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin opnieuw aanleggen

Aanleg drainage en tuin voor nieuwbouwwoning Rotterdam

Gaarne advies en egaliseren tuin van nieuwbouwwoning ter voorbereiding tuintegels aanleggen + drainage aanleggen (rondom woning). Verwachte oplevering woning maart/april 2020. Drainagebuis aansluiten op hwa afvoer aan rand kavel). Voor egaliseren kan het zijn dat er ofwel zand moet worden afgevoerd OF zand bij moet (dat kunnen wij zelf niet zo goed inschatten). Opdracht eventueel in combinatie met tuintegels, tegels oprit, grind, gras en beplanting. E.e.a. in overleg. Meer informatie met tekeningen aan te leveren.

Drainage achter garage aanleggen

Achter onze garage loopt het water niet goed af, waardoor er vocht in de muren optrekt. Graag willen we hier een drainagebuis langs leggen en moet de bestaande regenpijp iets verlengd/verlegd woeden zodat het water goed kan weglopen de tuin in. De garage is ongeveer 12 m diep.

Terras en tuinaanleg van 200 m2 rondom chalet

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het aanleggen van een tuin van 200 m2 waarop een chalet staat van 11,5 bij 4 meter. Graag de prijs incl. hekje rondom het perceel en een tuinhuisje. Rest is vrije insteek als er maar een terras bij zit.

Tuin aanleggen

Wij willen graag een nieuwe tuin aan laten leggen. Plus tegels, kunstgras, een overkapping en stroom. De foto die erbij zit hebben we al laten ontwerpen dat is ook onze tuin. Graag zouden we de prijs bij u weten.

Leeghalen en bestraten voortuin

Wij willen graag onze voortuin leeg laten halen en opnieuw aanleggen. Er liggen nu stenen en planten, deze moeten verwijderd en afgevoerd worden, en we willen er nieuwe stenen in planten in hebben. De tuin is 160 m2. Graag een offerte.

Voortuin herontwerpen en aanleggen

~ 18 m2 voortuin op het noorden (max 2 m diepe tuin over lengte van voorgevel tot aan oprit) waar nu rijtje portugese laurieren staat (~1.50 m hoog) en tussen deze laurieren en voorgevel nu mn zand ligt (eerder lag hier grind, dit heb ik laten weghalen ivm wens tot bestrate oprit...is inmiddels gebeurd). graag ontvang ik een mogelijk plaatje van hoe het mini tuintje zou kunnen worden (ik doe verder niets met deze voortuin ruimte).

nieuwbouw huis, tuin ophogen en aanleggen

Wat is uw inschatting om onze tuin op te hogen, ongeveer 36 m3 ophoogzand en 55 m3 tuinaarde. Naast bestrating, terras, oprit, afwatering, etc aanleggen. Dus helemaal compleet. De ondergrond is ruim 1,5meter zand. Ik heb zelfgemaakte concept tuintekening en situatietekening toegevoegd. Alles is goed bereikbaar. Ik zie graag uw reactie tegemoet. De tegels / klinkers gaan wij zelf aanschaffen wel zien wij graag de kosten voor het ophoogzand en tuinaarde terug in de offerte.

Tuin aanleggen

Tuin deels afgraven, egaliseren en mooi terras aanleggen. Ik wil graag een Grote van de tuin is ongeveer 10 mtr lang en 5,70 breed.

Totale aanpassing tuin

Ik wil mijn achtertuin aanpassen (er moet een trampoline in, en daardoor veranderd er wel meer). Ik wil graag een offerte of een goede indicatie van de kosten voor het veranderen van de achter tuin. Het bijgeleverde plaatje is de gewenste nieuwe situatie. De tuin is ongeveer 10 m x 5,5 m. Wat moet er gebeuren: - huidige bestrating weghalen - evt weghalen van een vaste openhaard (aan de aanbouw van de buren), in goed overleg met de buren en door een aannemer die ook het dak van de buren dan in orde kan maken) - evt in overleg (indien nodig) weghalen van 1 kleine boom als de wortels op de plek van de trampoline zitten - afvoeren oude stenen en oude toplaag grond - aanleggen pad naar achteren en terras (grotere tegels dan er nu liggen) - ingraven en plaatsen trampoline - aanleggen kunstgras of echt gras (in overleg) - aanleg border (in overleg wat er in moet komen, waaronder een kleine olijfboom die verplaatst moet worden). Ik hoor graag of je zo een indicatie kunt geven of dat je op kort termijn een keer kunt langs komen.

Tuinfundering rechttrekken, ophogen, betegelen en elektriciteit aanleggen

Mijn tuin is ongeveer 60 m2. De fundering is aan de achterzijde gezakt en moet rechtgezet worden. Schutting staat aan de achterzijde ook schuin. Deze zal eruit gehaald moeten worden en nadat de tuin weer is aangelegd opnieuw worden teruggezet. De tuin moet verder ongeveer 10 cm opgehoogd worden en betegeld. Tevens wil ik graag elektriciteit aangelegd hebben. Ik zorg zelf voor tegels en zal ook zorgen dat de huidige tegels worden verwijderd.

Partners

Partners van Casius