Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin aanleggen nieuwbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin aanleggen nieuwbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin aanleggen nieuwbouw

Tuin aanleggen, 3 terassen realiseren en verhogen

Wij willen onze voortuin (ca. 50 m2) en achtertuin (ca. 60 m2) graag opnieuw laten aanleggen. In de achtertuin willen wij graag 2 terrassen, in de voortuin 1 terras en verder heel veel groen. De voortuin is heel erg verzakt. Indien mogelijk willen wij daar alleen het terras verhoogd hebben en de rest laag houden zodat we een soort van parkidee kunnen creëren. Er is geen ontwerp aanwezig. Wij zijn opzoek naar een hovenier waarmee wij in gesprek kunnen gaan om een tekening te maken, de plannen concreet te bespreken en het uit te laten voeren

Voortuin aanleggen

Ik ben opzoek naar iemand die onze voortuin kan aanleggen. De voortuin is 7 x 4,5 meter. Deze willen we zoals op de foto. De tuin graven we zelf af, er moet dan nog wel opgehoogd moeten worden. Graag ontvangen we een offerte.

Gazon afgraven en afvoeren, mogelijk ook bestraten en kunstgras aanleggen

Mijn tuin (van een huurhuis) wil ik afgraven, omdat het gras niet goed groeit op de slechte (nieuwbouw-) bouwgrond. Het ligt er nu een jaar. Circa 90 m2 moet worden afgegraven en afgevoerd. Er is een tuinpoort aanwezig, wel ongeveer 50 meter van de straat af. Aan de zijkant naast het hekwerk ligt de straat een meter lager. Het hek ligt naast een fietspad. Mogelijk wil ik dan een deel van het oude gras bestraten, en op circa 60 m2 gras of kunstgras aanleggen. Ik wil graag advies over wat het geschiktst is en wat elke mogelijkheid mij zou kosten. Ik kan later foto sturen.

Tuin bestraten en houten terrasje aanleggen

Ik wil graag de tuin egaliseren een en mooi houten terrasje aanleggen van circa 40 m2. De andere helft van de tuin wil ik misschien met nieuwe tegels laten leggen, maar dat durf ik nog niet te zeggen. De oude tegels graag afvoeren. Er is een achterom aanwezig.

Tuin egaliseren, schutting plaatsen en terras aanleggen

Ik wil de tuin graag geëgaliseerd hebben en een nieuwe schutting aan 2 zijdes geplaatst hebben. Ik weet niet om hoeveel meter het gaat van de schutting, de tuin is denk ik 70 m2. De schutting moet voor de haag van de buren geplaatst worden. We halen de tegels zelf weg. Verder wil ik een stukje met gras, waar de speeltoestellen van de kinderen op kunnen staan. Hoe groot dit moet worden weet ik nog niet. We hebben graszaden. En ook een plek waar we lekker kunnen zitten/bbq'en en in de zomer het zwembad kwijt kunnen. Hoe groot dit moet worden weet ik ook nog niet.

Boom verwijderen en bamboe + tuin ophogen. Bestraten + kunstgras leggen, schutting plaatsen

Grag laat ik 67 m2 aan tuin/bestrating leeghalen. Er zitten een paar kleine boompjes in, er is een stukje met kiezelsteentjes, een grote boom en wat bamboe. De boom en bamboe weghalen is ongeveer 6 m2. Er is geen vergunning nodig hiervoor. Graag willen we dan alles egaliseren en ophogen. We willen ongeveer 50 m2 aan gecoate betontegels aanleggen en ongeveer 20 m2 aan kunstgras aanleggen. Verder 12 meter aan schutting plaatsen en een tuindeur. De huidige schutting graag weghalen en direct afvoeren. Graag al het oude materiaal direct afvoeren.

Tuinaanleg van nieuwbouwtuin

Voor onze nieuwbouw woning willen We de tuin laten aanleggen. Dit gaat om afgraven van ongeveer 10 cm en afvoeren van de grond. Dan zou het opgehoogd moeten worden met zand en geëgaliseerd en dan zou het volledig betegelt moeten worden met 60 x 60 cm tegels en banden voor aan de zijkant. Het gaat om een stuk van 38 m2. Aan de achterkant is een tuinpoort. Wat zouden hier de kosten van zijn?

Afgraven en aanvullen van zand en onkruid verwijderen

Onze tuin (voor en achtertuin) aan de Hagenduin te Lelystad op sommige delen tbv terras en positie blokhut 10-15 cm afgraven en aanvullen met zand. Zoals u op de foto ziet is er veel onkruid gaan groeien tijdens de bouw deze zomer, welke deels verwijderd en afgevoerd moet worden om de bestrating goed te kunnen aanleggen. Aan de voorzijde gaat met splitplaat gewerkt worden en daar gaat het om de juiste diepte te krijgen voor de plaat en split. Totaal gaat het om ca. 272 m2. Ik heb meer foto's maar kan er helaas maar 1 uploaden.

Tuin terras en pad aanleggen en grasveld, schutting en tuinontwerp

We willen onze tuin (8 bij 15 meter) in ons nieuwe huis opnieuw aanleggen. Het merendeel hebben we reeds gesaneerd. Er moet een boomstronk verwijderd worden en nog een laurier. Vervolgens zouden we graag een terras en pad willen hebben en een grasveld. Als het tot de mogelijkheden behoort, hoop ik dat jullie ook ideeën hebben voor een schutting

Vijver aanleggen

Wij willen graag een KOI vijver in de tuin van 4 x 1,5 x 1,5 m die ca. 50 cm boven het maaiveld ligt. Stevige constructie is wenselijk Poort van een meter breed is de enige doorgang naar de tuin. Graag willen wij een richtprijs hiervoor ontvangen. Ook wanneer jullie daar eventueel tijd voor zouden hebben. Een filter en pomp hebben we zelf al. Als u nog meer informatie nodig heeft dan hoor ik het graag.

Partners

Partners van Casius