Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin aanleggen met gazon en groot terras? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin aanleggen met gazon en groot terras. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin aanleggen met gazon en groot terras

Tuin renoveren en bestraten

27 m2 terras aanleggen

Nieuwe tuin aanleggen

Aanleg tuin bij nieuwbouw woning. Grondwerk voor terrassen, oprit en beplanting wordt volledig voorbereid neergelegd vanuit bouwproject.

Vlonder met plankenvloer of vlondertegels aanleggen

Mijn tuin ligt aan het water. Zodoende moeten alle tuinmaterialen door mijn huis aangevoerd worden. Aangezien ik net alles netjes heb, kies ik voor een gedeeltelijke bedekking van mijn tuin met hout. Dan is het volgens mij( ik ben een leek) worteldoek, houten geraamte en planken of vlondertegels. Ook zou ik graag verlichting willen.

Waterput en waterbron in de tuin maken

Wij willen een waterpomp en waterbron laten aanleggen. Het water zit op 30 meter diepte. Graag een offerte inclusief de pomp.

Tuin opvullen, afvlakken en drainage aanleggen

Onze nieuwbouwwoning wordt bijna opgeleverd. De tuin van 12 bij 12 meter zal 50 cm opgehoogd moeten worden. Daarnaast is er nog een zijtuin van ongeveer 2 bij 20 meter en oprit wat ook opgehoogd dient te worden, Hierna dient alles afgevlakt moeten worden en een drainage aangelegd. Meerdere buren zijn ook op zoek naar een vakman voor deze werkzaamheden.

Inrit bestraten, achtertuin bestraten en beplanten

Inrit bestraten is +/- 20 m2. Een tuin +/- 100 m2 aanleggen/beplanten en bestraten. In de inrit en gedeelte tuin (40 m2 ) ligt ni grind wat afgevoerd of hergebruikt mag worden.. (nu ligt er te veel).

Tuin renoveren

Wij willen in het voorjaar of de zomer van 2018 onze achtertuin van ongeveer 80 m² laten renoveren. We hebben geen idee welke kosten dit meebrengt en zijn ons daarom aan het oriënteren. We vinden het nog te vroeg voor een bezoek aan huis, maar willen wel een prijsindicatie ontvangen op basis van de volgende gegevens: - onkruid verwijderen en misschien een stukje van de bovenlaag afgraven - tuin egaliseren - terras aanleggen met grote tegels en een looppad met kleinere tegels (totaal 50 m²) - graszoden plaatsen De tuin is vanaf een parkeerplaats bereikbaar via een poort. Graag ontvang ik uw prijsindicatie. Op basis daarvan zullen wij u wellicht uitnodigen voor een gesprek.

Renovatie van de tuin

Het betreft het verwijderen van 6 grote coniferen en het bewerken van de grond. Terrastegels (klinkers) verwijderen en opnieuw aanleggen met nieuwe tegels.

Complete tuin laten aanleggen

We hebben een oud huis gekocht en in anderhalf jaar tijd compleet opgeknapt. De tuin is nu aan de beurt. Hij is leeggehaald, maar verder is er niets gebeurd. Het is een stuk van 13 bij 13 meter. We willen graag een terras aan de achterpui en achterin de tuin tegen de muren aan ook een veranda. We willen gras, onderhoudsvriendelijke beplanting en een speelgedeelte voor onze dochter. Langs het huis willen we grind. Eventueel stapstenen door het gras naar meerdere delen van de tuin.

Tuin geheel opnieuw aanleggen met twee terrassen

Er wordt een stuk aan mijn huis gebouwd en als dat klaar is, wil ik in januari of februari de tuin laten vernieuwen. De tuin meet nu ongeveer 10 x 12 meter en daar gaat een stukje aanbouw vanaf. De tuin moet worden leeggehaald en geëgaliseerd. Daarna wil ik er een terras laten aanleggen van 5 x 5 meter en een tegelpad. Ik heb nog geen tegelmaat uitgezocht. Ook wil ik een gazon en een paar perken laten aanleggen. Ik wil een afspraak maken om de tuin even te bekijken. Ik kan dan mijn wensen bespreken en ontvang daarna graag uw offerte. Ik wil de klus omstreeks februari laten verzorgen.

Partners

Partners van Casius