Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin aanleggen

Tuin ophogen voor een terras

Wij willen graag een deel van onze tuin ophogen en een terras aanleggen. Het zou opgehoogd moeten worden met 20 cm, de tegels zullen wij zelf uit gaan zoeken. De tuin loopt af en ligt nu lager dan de achterdeur. Er ligt nu donker zand, het moet natuurlijk ook geegaliseerd worden voordat de tegels gezet kunnen worden. Het gaat om een tuin van 3.5 x 5.5 meter.

Drainage tuin

Bij ons nieuwbouwhuis is de grond rondom al tot ongeveer 30 cm afgegraven. Graag wil ik een drainagebuis rondom aanleggen omdat wij een laag punt zijn in de omgeving. De woonoppervlakte is 88 m2. Het betreft een vrijstaande woning, goed toegankelijk.

Nieuwe tuin: nieuwe betegeling, gras plaatsen en beplanting

We willen graag een nieuwe achtertuin aanleggen waar we graag buiten willen zitten in de zomer en met een schuurtje voor onze fietsen en bbq. Op dit moment is het een grote tegelplaat. Graag deels betegeling (2/3 betegeld), deels gras (1/3 gras) en we willen in borders planten, zodat het hele jaar door iets bloeit. De tuin is ongeveer 30 m2. We halen alles er zelf uit. In maart willen we beginnen.

Tuin aanleggen

Ik wil in overleg nieuw tuinontwerp en aanleg daarvan. De tuin is ongeveer 65m2. Design simple houden. De tegels kunnen wat mij betreft hergebruikt worden. Aan het huis een stukje terras en achterin de tuin tegen de schuur aan ook een stukje. De rest kan gras. Links en rechts borders. Afhankelijk van de prijs ook nieuwe schutting. Dit is even wat ik snel heb bedacht, wat ik precies wil weet ik nog niet precies en wil ik ook overleggen.

Renovatie van tuin en aanleggen gras

In de voortuin zijn mijn tegels verzakt, deze wil ik ophogen. In de achtertuin wil ik bosjes en dergelijke weg hebben en daar gras hebben. De bosjes haal ik zelf weg. Mogelijk heb ik nog wat andere vraagjes over de tuin maar dit wil ik graag bespreken.

Complete tuin aanleggen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor de aanleg van een nieuwe tuin. De werkzaamheden zullen bestaan uit verwijderen van het huidige gazon, bestrating en andere planten. Daarna willen wij een tuin met kunstgras gecombineerd met bestrating. In de bijlage vind u een offerte van een concurrent. De prijzen zijn zwart gemaakt maar ik geloof dat u uit de offerte een beter idee krijgt van hetgeen er gedaan moet worden. Het totaal oppervlakte is te vinden in de bijlage. 1. Verwijderen en afvoeren grond 2. Leveren en plaatsen betonbanden 3. Leveren en aanbrengen menggranulaat 4. Leveren en leggen 60 x 60 tegels antraciet 5. Aantrillen/verdichten van de ondergrond 6. Egaliseren van de ondergrond 7. Druk verdelend doek leveren en plaatsen 8. Kunstgras leveren en plaatsen 9. Indien nodig verlijmen of plakken van de naden 10. Kwarts zand leveren en invegen 11. Schoon opleveren van de werkplek 12. Opleveren van de werkzaamheden met de klant 13. Juiste onderhoud tips voor jarenlang plezier 14. Overhandigen garantiecertificaat voor 10 jaar garantie op kleurechtheid en het niet loslaten van de vezels

Tuin ontwerpen en aanleggen

Ik wil mijn tuin laten verbouwen, ik wil de huidige stenen die er nu liggen uit halen. Vervolgens wil ik alles goed laten egaliseren op afschot leggen. in de nieuwe situatie is de bedoeling dat de tuin niet meer volledig bestraat is, dit wordt gedeeltelijk kunst of echt gras. Wie de tegels regelt ben ik nog niet helemaal over uit.

Tuin aanleggen van 7 bij 9

Wij moeten ons tuintje van 7 x 9 meter nog aanleggen en wij willen dat met 3x3 terrras en looppad langs de caravan van 100 of 120 cm breed en een looppad van schelpen en stapstenen een stuk kunstgras van 2 x 4 meter, dan nog een tuinhuisje erop van ongeveer 2 x 250cm. geen zware machines op camping, kleine wel.

Tuin aanleggen van 70 m2

We hebben een 70m2 tuin met achterom en willen die deze zomer graag vernieuwen. We willen graag een schuur van ongv 3x3m laten neer zetten in de tuin. de tuin moet worden betegeld, ook moet er een stukje kunstgras op komen, en een aantal hoge plantenbakken moeten in de tuin komen. wij willen beginnen vanaf begin juni.

Vervangen vlonder terras (verhoogd)

Bestaande situatie: verhoogd vlonderterras van ongeveer 16,5 vierkante meter in totaal (uitgevoerd met hardhouten panelen van 1x1 meter) in achtertuin tegen de gevel van het huis aan. De vlonders die zitten vastgeschroefd op balken die op hun beurt op stapeltjes stenen liggen. De kant die naar de tuin wijst is afgewerkt met dezelfde vlonders. Het terras is niet helemaal rechthoekig, tuin is ongeveer 7,75 m breed, en terras is voor een deel 2 meter breed en op ander deel 3 meter breed. Gewenste situatie: graag vervangen door composiet vlonder terras met composiet planken van het merk WoodComposiet vergrijsd bruin 15 cm breed ribbel. De huidige dragers (balken) zijn verrot en het systeem met de stapeltjes stenen werkt niet goed, dit dient allemaal vervangen te worden). Het terras moet verhoogd uitgevoerd worden omdat er hoogteverschil is tussen de tuin en het huis (30-40 cm). Dichtmaken van de open zijde van het terras dat je vanuit de tuin ziet zodat je niet in een 'donker gat' kijkt als je naar het huis toe kijkt vanaf de tuin. I.v.m. het hoogteverschil moet er in het terras een klein 'trapje' (1 trede) gerealiseerd worden, dat is ook aanwezig in de huidige situatie. Worteldoek ligt al onder het huidige terras en hoeft niet vervangen te worden. Verder: Afvoeren van oude vlonders + balken (stenen mogen eventueel blijven liggen als ze verder niet in de weg zitten van het aanleggen van het nieuwe terras). Wel afvoeren van ongeveer 1/2 kuub aan zakken zand die nog onder het terras liggen (tilwerk kan ik evt. zelf doen indien gewoon container voor de deur wordt gezet). Verplaatsen van 3 buiten-stopcontacten die al onder het huidige vlonderterras bevestigd zijn (kabel is lang genoeg... gaat alleen om het behouden van de stopcontacten). Extra: vervangen van een vierkant vlonderterrasje achterin de tuin van ongeveer 2,60 x 2,60 meter met dezelfde composiet planken. Daar liggen nu ook vlonderdelen van 1 x 1 meter die vast geschroefd zijn op terrastegels van (