Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin aanleggen

Tuin afgraven, grond afvoeren en nieuwe tuin aanleggen

Ik wil graag mijn achtertuin laten afgraven de ruimte is ongeveer 6 bij 7 meter en een stuk van 3 bij 1, hier zitten nog een aantal wortels en stronken in, dit moet ongeveer 50 cm afgegraven worden. Waarna een deel van de tuin aangelegd moet worden De achtertuin is bereikbaar via een pad van iets meer van een meter breed waar een poort in zit, de huidige schutting mag er uit waardoor de tuin goed en makkelijk bereikbaar is vanaf het pad er achter.

Tuin renovatie

En tuin huis, nieuwe tegels, vlonder terras, elektriciteit aanleggen

Waterbron aanboren

Ik schrijf u namens mijn moeder zij Zou graag de tuin willen besproeien met grond water. De tuin is ongebeer 50 m2. Kunt u dit aanboren en aanleggen?

Waterput slaan of boren

Ik wil graag een waterpunt laten slaan en waterpomp aanleggen in particuliere tuin. Het dient om water te tappen. De tuin is in totaal 45 m2. De tuin is te bereiken via een achterom.

Onderhoudsvrije tuin aan laten leggen

Wij willen graag een nieuwe tuin laten aanleggen van 58,1 vierkante meter die onderhoudsvrij is, modern en toch met wat groen

Waterput slaan in tuin

Als buren willen wij graag een waterpunt laten slaan in een van onze tuinen. De tuin is makkelijk toegankelijk en we zorgen zelf voor het aanleggen van de waterpunt naar de tuinen. Totaal ca 1500 m2 tuin(en). Als er vragen zijn graag via mail ivm eventueel overleg met de buren.

Onderhoudsvrije achtertuin aanleggen

Ik zoek een vakman die mijn achtertuin kan voorzien van bestrating. Het gaat om 30 m2. De achtertuin moet deels worden afgegraven (afval etc afvoeren), opgehoogd, geëgaliseerd en bestraat worden. De tuin is bereikbaar per achterom. Er zijn nog geen tegels aanwezig.

Tuin betegelen

Mijn tuin is 37 vierkante meter en wil ook een perkje aanleggen. Huidige tegels verwijder ik zelf.

Waterput en grondwaterpomp laten aanleggen

Ik zou graag in mijn achtertuin (goed bereikbaar) een grondwaterput laten slaan/boren/maken voor het water geven van mijn tuin van ca. 1200 m2. Ik weet niet hoe diep het water in de grond zit. Tevens zou ik graag een pomp aanschaffen en laten installeren (niet aanwezig) om het water op te kunnen pompen. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte wat betreft de mogelijkheden en een prijsopgave.

Waterput met pomp in de tuin aanleggen

Ik wil mijn tuin kunnen besproeien. hiervoor wil ik een waterbron laten aanleggen. De tuin is 450 m2 groot. De waterput graag inclusief pomp.