Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe tuin aanleggen bestraten en beschutten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe tuin aanleggen bestraten en beschutten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe tuin aanleggen bestraten en beschutten

Tuin inrichten en aanleggen

Hoi, wij hebben een kleine tuin van zo'n 25m2. We willen meer schaduw creëren, bv door een pergola, andere planten/boompje. Ook bestrating aanpassen zodat er meer plek komt voor planten. Ben benieuwd of jullie hiermee kunnen helpen en wat de kosten ongeveer zijn.

Voor- en achtertuin aanleggen

Voor en achtertuin opnieuw aanleggen. Oude tegels eruit. Nieuw tegels en overkapping achtertuin grenzend aan deur naar de tuin. De achtertuin is 5,10 meter breed en 8 meter lang, en de voortuin is 15 bij 1 meter. Verdere details op aanvraag.

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Wij willen graag een onderhoudsvrije tuin laten aanleggen van ca 38 m2. Inclusief nieuwe schutting rechts en achter. Zie foto. Wij hebben momenteel tegels, een stuk border en een schuurtje achter dat nu deels schutting is. het schuurtje moet weg, deze is ongeveer 1 m breed en er moet dus een nieuwe schutting voor in de plaats komen, dit gaat om ongeveer 5 m schutting. En aan de rechterzijde moet een nieuwe schutting komen van ongeveer 7 m. De border aan de rechterzijde mag blijven, er staan ook planten die mogen blijven staan, maar de grond is vrij arm en daarom weten wij niet of het beter is om deze weg te halen. Het hoeft in ieder geval niet verhoogt te worden. Wat zijn de kosten voor het verwijderen van de huidige tuin?

Ontwerp en aanleg nieuwe tuin

Het gaat om een stadstuin in Amsterdam Oost van 40m2 op het noorden (veel vocht en schaduw) waar we een stukje terras (vlonder of stenen) willen laten aanleggen (nu verzakte tegels) en oud kunstgras willen vervangen door zoden of nieuw kunstgras (met drainage?). Rondom nieuwe planten, zoveel mogelijk groen en bloei, bestand tegen 2 peuters.Verzoek om overleg en offerte voor ontwerp en aanleg.

Bestaande tuin herinrichten

Geachte heer/mevrouw, We hebben een huis gekocht met tuin. Nu enkel tegels erin, maar vooral kunstgras. Flink wat verzakkingen. We zouden graag de tuin egaal qua hoogte aanleggen (deels bestraat, deels gras, planten/bloemen optioneel, loungegedeelte optioneel). Hiernaast hebben een strook tuin aan voorkant huis) welke we willen fatsoeneren. Tuin achter betreft +/- 65 m2 (inschatting). Locatie is toegankelijk om de klus uit te voeren. Graag zouden we de opties bespreken, we zijn op zoek naar iemand die aan huis offerte kan opstellen. Ik hoor graag of dit een mogelijkheid is!

Ontwerpen en aanleggen van een tuin

Ik heb een nieuw chalet laten plaatsen en wil mijn tuin aan laten leggen. Er mag alleen gewerkt worden met inheemse planten en er moet een tuinafscheiding komen van heg of hekwerk met klimop (het moet een groene afscheiding zijn). Er zijn nog meerdere eisen waar het aan moet voldoen, dat bespreek ik graag met u door. De afmetingen durf ik echt niet te zeggen, ik hoop dat iemand langs zou kunnen komen. Ik zou een deel met terras willen, voor de deuren van de chalet, denk aan composiet tegels, een oprit voor de auto, een pad naar een schuur die in maart komt. Verder denk ik aan een prieel. Ideeën zijn zeer welkom.

Onderhoudsvrije tuin met schuur en afdak

Wij willen graag een overkapping aanleggen in onze achtertuin (die 115 m2 is). Achterin de tuin is nu een grasveld, die willen we inruilen voor een schuur met daaraan vast een veranda overpakking.( l-vorming). Bijgaand heb ik het kadaster toegevoegd. We willen graag mooie grote tegels en plantenbakken. In totaal gaat het om 36 m2. Ik bespreek graag de exacte uitvoering met de vakman.

Tuin aanleggen

Oppervlakte is 46 m². We willen keramische tegels van 60×60×2cm en enkele bloembakken van betonelementen. 12 m houten schotten in beton.

Tuinontwerp maken en tuin aanleggen

Ik wil een tuin opnieuw laten aanleggen. Het gaat om +/- 50 m2. Ik wil graag advies en iemand die meedenkt hoe de tuin kan worden aangelegd, dus graag ook een tuintekening maken. Alles zou eruit moeten worden gehaald, maar kost mij dit teveel dan kan ik dit zelf doen. Ik wil graag voor de zomer het project uitgevoerd hebben.

Achtertuin vernieuwen: leeg halen, ontwerp tuin maken, schutting plaatsen

Ik wil graag mijn achtertuin vernieuwen, het gaat om: - leeghalen huidige tuin, incl schutting - ontwerp maken nieuwe tuin - nieuwe schutting plaatsen (Douglas) - drainage al aanwezig, alleen opnieuw aansluiten - opnieuw bestraten op basis ontwerp - Beplanting doen we zelf. - Elektriciteit aanleggen doen we zelf. oppervlakte? De schutting aan de linkerkant is 9 m. De schutting aan de achterzijde is 8,5 m. Rechter stuk vanuit het huis is rond 3.80 m. Voor de totale oppervlakte moet er links nog 2 m bij gerekend worden voor de garage. Breedte huis is 6 m. Er zijn geen poorten. Locatie toegankelijk? Er is een garage, materiaal kan hier doorheen naar de tuin worden gebracht.

Partners

Partners van Casius