Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe tuin aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe tuin aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe tuin aanleggen

Grondwater punt slaan, particulier

Ik wil graag een waterpunt laten slaan en waterpomp aanleggen in particuliere tuin. Het dient om water te tappen. De tuin is in totaal 45 m2. De tuin is te bereiken via een achterom.

Waterput slaan in de achtertuin

Ik wil graag een waterbron voor mijn tuin laten aanleggen. Mijn tuin is 200 m2. Ik heb geen idee van de diepte van het grondwater, volgens mij is het normaal 12 meter. Er is een pad waar ik hem wil hebben, ik wil hem in de achtertuin naast de schuur hebben zodat ik die pomp in de schuur hebben.

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

We would like to renovate the current garden to a maintenance-free garden. Front and backgarden. For backgarden: We want to change the tiles in the garden and remove the current plants. Make a plant bed in the corner. Build a veranda next to the house. For front garden, we want to have a green wall and bikeshed. The size of front garden is about 24 m2, and backgarden is about 50 m2

Bestraten terras (halfrond met waaltjes)

Aanleggen halfrond terras met waaltjes grote ca 3 x 1,5 m. Ondergrond nu aarde met kiezels kan door mij uitgegraven worden tot gewenste diepte. Stenen en zand kunnen ook vooraf besteld worden. Tuin vrij toegankelijk.

Hardhouten terras en kunstgras aanleggen

Mijn tuin is 8,5 bij 6,5. Ik wil graag een hardhouten terras van 8,5 bij 3 en op het resterende stuk van 8,5 bij 3,5 wil ik kunstgras. Het deel waar het terras moet komen is nu bijna helemaal bestraat met tegels van 50 x 50 cm. Wellicht kan het terras daar op geplaatst worden. Hiervoor moet wel mijn jacuzzi verplaatst worden naar de open schuur achterin de tuin. Hiervoor moet de stroomkabel worden verlengd.

Nieuwe tuin aanleggen

Voor ons nieuwbouwhuis willen we een tuin laten aanleggen. De tuin is ongeveer 65 m2 (5.4 x 12 m), waarin al een schuurtje staat van ongeveer 9 m2. De eerste paar meter bij het huis willen we bestraat hebben. Aan de zijkanten willen we een paar borders met planten (evt verhoogd) (10-15 m2) en een stukje gras (10-15 m2) De rest mag bestraat worden.

Tuin renoveren

Wij willen graag een nieuwe tuin late aanleggen van 49 m2 die onderhoudsvrij is. Tegels hebben we al. De volgende zaken moeten nog gebeuren: eruit halen/afvoer grond, zand om op te hogen, cement, lijm voor cement en tegels leggen.

Robotmaaier installatie

Wij hebben een grote tuin met veel perkjes en gras circa 4000 m2 , we zoeken met spoed iemand die voor ons het permeteedraad kan aanleggen aangezien we geen contact meer krijgen met het bedrijf die dat gisteren voor ons zou doen. Graag zsm !!

Vlonder in tuin aanleggen

Ik wil graag een vlonder terras laten leggen van 4x5 m, gelijkvloers .

Een achtertuin ophogen en renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. De tuin is flink verzakt en dient opgehoogd te worden. Het gaat om het ophogen, opnieuw bestraten (met de huidige klinkers) en verhoogde plantenbakken aanleggen. De tuin is 50 m2 en bereikbaar per achterom.