Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe tuin aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe tuin aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe tuin aanleggen

Verwijderen bestaande tuin en aanleggen nieuwe tuin

Onze tuin is ongeveer 16 meter diep en 5 meter breed. Deze is nu geheel bestraat met kunstgras. Dit alles moet er uit. Tuin moet opgehoogd, met nieuwe stenen bestraten, echt gras erin en bakken met beplanting. En een nieuwe schutting aan 1 kant. Bijgevoegd foto van de huidige situatie.

Voor- en achtertuin renoveren: vlonder realiseren, hekje metselen of plaatsen, fietshok draaien

Graag laat ik mijn voor- en achtertuin egaliseren en een terras aanleggen. Achtertuin: achterin moet een vlonder komen van ongeveer 3 bij 5.30 m, hier gaat het tuinhuis gaat nog van af, maar ik durf niet te zeggen hoe groot deze is. Er ligt momenteel nog een deel tegels. Deze kan ik zelf weghalen, maar ik laat ze wel graag afvoeren door u. Voortuin: Graag laat ik het fietshok een kwartslag draaien. Deze staat links voor in de tuin en is van hout. Deze is ongeveer 1.80 bij 80 cm. Verder laat ik graag een nieuw muurtje of hekje plaatsen (ongeveer 5 meter) op de grens van de tuin aan de voorkant. Er staat nu een verrot tuinhekje die weg moet. Deze graag afvoeren. Ik kan het los schroeven, maar de palen zitten heel diep in de grond en deze krijg ik er zelf niet uit, dus deze graag weghalen. twijfel of gemetseld of hekje. Ik zou graag het materiaal uitzoeken, maar wie het regelt kan van mij in overleg. Graag contact via mail!

Herinrichten van bestaande achtertuin

Herinrichten bestaande achtertuin (op het zuiden), opnieuw aanleggen terras en pad naar schuur, aanleggen waterdoorlatende kunstgrasmat (ca. 3 x 5 meter), verschillende struiken en planten borders. Dat alles onder het mom van een onderhoudsarme tuin waarin tevens 2 bestaande catalpa's zijn geïntegreerd. De catalpa's hebben een goede snoeibeurt nodig om hen weer in vorm te krijgen. De tuin is 80 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwe voortuin aanleggen

We willen een nieuwe voortuin en zijn benieuwd naar de prijs. We zaten te denken aan paar looptegels naar de voordeur met grind eromheen. De rest betegeld met mooie grote stenen en een planten bak in het midden gemaakt van stenen. En recht van de deur ook nog iets van plantenbakken. ( het boompje is er al uit) Wie de oude tegels af gaat voeren is in overleg, de tuin is makkelijk te bereiken en totaal 22 m2. Graag ontvangen wij een richtprijs inclusief materiaal + aanleg, en afvoeren van de oude stenen.

Aanleg drainage en tuin voor nieuwbouwwoning Rotterdam

Gaarne advies en egaliseren tuin van nieuwbouwwoning ter voorbereiding tuintegels aanleggen + drainage aanleggen (rondom woning). Verwachte oplevering woning maart/april 2020. Drainagebuis aansluiten op hwa afvoer aan rand kavel). Voor egaliseren kan het zijn dat er ofwel zand moet worden afgevoerd OF zand bij moet (dat kunnen wij zelf niet zo goed inschatten). Opdracht eventueel in combinatie met tuintegels, tegels oprit, grind, gras en beplanting. E.e.a. in overleg. Meer informatie met tekeningen aan te leveren.

Drainage achter garage aanleggen

Achter onze garage loopt het water niet goed af, waardoor er vocht in de muren optrekt. Graag willen we hier een drainagebuis langs leggen en moet de bestaande regenpijp iets verlengd/verlegd woeden zodat het water goed kan weglopen de tuin in. De garage is ongeveer 12 m diep.

Terras en tuinaanleg van 200 m2 rondom chalet

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het aanleggen van een tuin van 200 m2 waarop een chalet staat van 11,5 bij 4 meter. Graag de prijs incl. hekje rondom het perceel en een tuinhuisje. Rest is vrije insteek als er maar een terras bij zit.

Tuin aanleggen

Wij willen graag een nieuwe tuin aan laten leggen. Plus tegels, kunstgras, een overkapping en stroom. De foto die erbij zit hebben we al laten ontwerpen dat is ook onze tuin. Graag zouden we de prijs bij u weten.

Leeghalen en bestraten voortuin

Wij willen graag onze voortuin leeg laten halen en opnieuw aanleggen. Er liggen nu stenen en planten, deze moeten verwijderd en afgevoerd worden, en we willen er nieuwe stenen in planten in hebben. De tuin is 160 m2. Graag een offerte.

Voortuin herontwerpen en aanleggen

~ 18 m2 voortuin op het noorden (max 2 m diepe tuin over lengte van voorgevel tot aan oprit) waar nu rijtje portugese laurieren staat (~1.50 m hoog) en tussen deze laurieren en voorgevel nu mn zand ligt (eerder lag hier grind, dit heb ik laten weghalen ivm wens tot bestrate oprit...is inmiddels gebeurd). graag ontvang ik een mogelijk plaatje van hoe het mini tuintje zou kunnen worden (ik doe verder niets met deze voortuin ruimte).

Partners

Partners van Casius