Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe tuin aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe tuin aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe tuin aanleggen

Tuin onderhoud abonnement

Vorig jaar hebben we onze tuin laten aanleggen. We willen deze graag laten onderhouden (1 à 2 keer per jaar), met name vorm snoei van heesters en sierperen en bemesting. De tuin is 120 m2.

tuin aanleggen (nieuwbouw huis)

Ik wil graag een tuin , grondwerk, terras , bestratingen verhoogde borders aanleggen. Het bouwgrond wat er nu nog ligt zal moet worden afgevoerd. Oppervlakte van de tuin is ongeveer 180 m 2

Renovatie van de tuin

Bestaande tuin van 120 m2 opnieuw bestraten met bestaande tegel, en een looppad aanleggen van de achterdeur naar de achterpoort, 1 blauwspak en 2 dennenbomen bomen inclusief wortels verwijderen, 3 nieuwe schuttingen plaatsen waarvan twee met loopdeur, palen plaatsen voor schaduwdoek en borders of bloembakken aanleggen. De schutting wordt eventueel gedeeld met de buren, dus een gesplistse.

Border aanleggen

In onze achtertuin willen we graag een border voor planten laten aanleggen. 50 cm hoog. 10m lang ongeveer. Materiaal in overleg. Het materiaal moet via het huis gebeuren. De tuin is op dit moment leeg.

Egaliseren en bestraten van een tuin en schutting plaatsen

Mijn tuin moet eerst geëgaliseerd worden, daarna wil ik graag gedeelte bestraten en gedeelte kunstgras aanleggen. En een schutting plaatsen met een deur ongeveer 7 meter aan 1 kant, en een poort van 1 meter ongeveer schutting van 1 meter, met een hoogte van 1,80 meter. Ongeveer 35m2 oppervlakte van de tuin.

Tuin ontwerpen en aanleggen

Ik wil graag een tuin van 24 m2 ontwerpen en aanleggen. Houten vlonders, pergola, een of twee kleine boompjes en planten. Ik ontvang graag een offerte.

Puntstuk voor water tuin besproeien

Ik wil graag een offerte voor het aanleggen van een puntstuk, inclusief pomp voor de besproeiing van onze tuin van ca 75 m2. De situatie is goed te bereiken.

Boom verwijderen

Ten eerste een beoordeling over het moeten verwijderen ja/nee. Hij staat echt tegen de aanbouw van de buren en er zitten nu al scheuren in deze muren. Ook gaan de wortels helemaal tot onder onze eigen aanbouw en komen ze in de tuin omhoog waardoor een tuin aanleggen erg lastig is. Boom verwijderen, afvoeren en wortels verwijderen. Kapvergunning is nog niet aangevraagd. Tuin is bereikbaar via het huis

Aanleggen kunstgras achtertuin

Ik ben op zoek naar een hovenier die kunstgras in mijn tuin kan aanleggen. Betreft circa 25 m², momenteel bestraat - het verwijderen van de tegels door vakman/mij in overleg. Kunstgrasmatten zijn al aanwezig.

Waterbron slaan of boren in de achtertuin

Voor tuin beregening zou ik graag een bron installatie willen laten aanleggen. Betreft percel oppervlakte van 950 m2 Zal gaan om: - boring - pomp - verdeler voor 3 secties - regeling