Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven

Grond afgraven en afvoeren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het uitgraven van grond en het afvoeren er van een tuin t.b.v een uitbouw. Het gaat een oppervlakte van om 40 m2 met een diepte van 800 mm. Aan de voorzijde is er een oprit, de schutting wordt weggehaald dus de ruimte is perfect bereikbaar.

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Wij zouden graag een put in de tuin laten maken voor het beregenen van de tuin (800 m2) en het vullen van het zwembad (28 m3). Het gaat alleen om de put. De beregeningsinstallatie leggen we zelf aan. Wat zijn de mogelijkheden? En wat zijn de kosten?

Oprit en tuin extra paden bestraten en terras uitbreiden

Wij willen enkele extra paden laten bestraten in onze tuin. Het terras uitbreiden (er liggen nu cobblestones, maar er moeten meerdere gelegd worden). De oprit waar nu wit grind op ligt, willen we ook bestraten met cobblestones. De tuin is rond de 800 m2.

Waterbron in de tuin maken

Ik wil graag een waterput laten slaan/boren in mijn tuin van 800 m2. Is omsloten door een schutting maar heb een doorgang van ± 1.80 meter breed.

Tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven

Onlangs is onze tuin uitgeruimd. Nu zitten we met een berglandschap en hebben veel last van achtergebleven wortels en onvruchtbare grond. Graag willen we met u en in overleg met de tuinarchitect de tuin opnieuw vorm geven. Oppervlakte ca. 800 m2. Er moet vooral worden gelegaliseerd, wortels en struiken , ophogen en verlagen.

Tuin onderhoud, bomen, struiken en onkruid verwijderen en afvoeren

Tuin onderhoud : Alles snoeien, ongeveer 3/4 bomen, struiken en onkruid verwijderen. Vuil meenemen en afvoeren. Vrijstaand perceel van 800 m2, maar ik durf niet te zeggen hoe groot de tuin is. De achtertuin is via een poort die iets breder is dan een huisdeur te bereiken.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik wil een puntstuk laten staan voor het beregenen van mijn tuin van 800 m2.

Waterbron inclusief pomp realiseren in een achtertuin

Ik zoek een hovenier die een waterbron inclusief pomp kan realiseren. De pomp moet een tuin van 800 m2 kunnen voorzien van water. De tuin is erg goed bereikbaar.

Een grote tuin egaliseren, bestraten en graszoden aanleggen

Ik zoek een hovenier die een grote tuin kan renoveren. De tuin is 800 m2. We zien graag graszoden en terrassen terug in de tuin. Het gaat ook om afgraven, ophogen en egaliseren. Ik bespreek graag met de hovenier wat de mogelijkheden zijn.

Waterput boren in de achtertuin

Voor het beregenen van onze tuin, wil ik graag een waterbron laten boren/pulsen. Omringende percelen hebben hun waterbron allemaal op 14+ meter. De oppervlakte van de tuin is 800 m2. De tuin is achterom goed te bereiken en er is plaats voor boren/ machines. Graag ontvang ik een offerte voor het boren/ pulsen van de waterbron en het plaatsen van de filterleiding.

Partners

Partners van Casius