Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin van 300m2 ophogen egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin van 300m2 ophogen egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin van 300m2 ophogen egaliseren

Tuin van 300m2 ophogen / egaliseren

Bij onze nieuwbouwwoning dient de grond allereerst ongeveer 25 cm opgehoogd te worden, en geëgaliseerd. Het gaat om ongeveer 300 m2. De woning is goed bereikbaar, ook voor het grootste gereedschap

Het ontwerpen van een tuin en het uitvoeren hiervan

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. Het gaat om de volgende zaken: 1. Tuinontwerp - Creeren van Privacy en het weghalen van inkijken - Veel groen - Klein terras 2. Grote overige punten die hoogstwaarschijnlijk moeten gebeuren - Nieuwe schutting/haag - Terras aanleggen - Pergola (boven het terras) - Potentieel tuinhuis/veranda - Planten van bomen en dergelijk De totale tuin is ongeveer 300M2 groot. Echter hoef enkel de achtertuin aangepakt te worden, wat ongeveer neer komt op 240M2.

Waterput slaan of pulsen

Wij willen een waterbron in onze tuin (+-300m2) aanleggen. De tuin is al aangelegd. Irrigatiesysteem kan ik zelf aanleggen. Dus het gaat om het boren/pulsen inclusief afvoer van evt. rommel. Graag ontvang ik advies over de locatie van de put en over welke pomp geschikt is. Daarnaast wil ik een offerte met beschrijving van de kosten en werkzaamheden. Werkzaamheden kunnen in overleg van start. Als u telefonisch contact opneemt dan graag niet met een afgeschermd nummer.

Tuin egaliseren, bestraten en grasmatten aanleggen

Ik wil een tuin (300m2) deels laten bestraten (100m2). Levering tegels en soort in overleg. Huidige situatie betreft zandgrond dat egalisatie nodig heeft. Overige deel moet bedekt worden met graszoden.

Waterbron slaan

Ik zou graag voor het beregenen van mijn tuin een put laten aanleggen. De tuin is 300m2. Ik zou een bronpomp van 96mm doorsnede willen plaatsen.

Graszoden vervangen

Ik wil in mijn tuin de graszoden verwijderen, grond egaliseren, bemesten en nieuwe graszoden erin 300m2.

Tuinrenovatie

300m2 achtertuin. Gehele tuin ophogen en bestraten van 80m2 terras. Eventueel afvoeren van puin. De rest wordt gras en leggen we zelf aan. Stenen zijn al gekocht.

Tuin winterklaar maken

Wij zoeken iemand die allerlei hovenierswerkzaamheden kan verrichten, zoals het snoeien van bomen, struiken en planten winterklaar maken en onkruid verwijderen. Tuin met border en bak kruiden en terras. De tuin 250- 300m2.

tuinveranderingen

Een grondige verbetering van de grond in mijn tuin. Daar gaat het in eerste instantie om. We willen vervolgens ook graag de tuin veranderen. Ongeveer 300m2 grasveld. Tuin bestaat voornamelijk uit gras en dan enige struiken. Eerst de grondkwaliteit verbetern. Tweetal terrassen aanleggen. Dus heel tuinplan maken en uitvoeren.

Nieuwbouwwoning project Hendrik Ido ...

Nieuwbouwwoning project Hendrik Ido Ambacht. Tuin (ongeveer 300m2) moet nog geheel worden aangelegd. Sleuteloverdracht 1e week juni. De bedoeling is de tuin in 2 fasen aan te leggen; in juni de terassen, enige beplanting, de afscheiding en het gras, In het najaar de overige beplanting.