Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trampoline in de tuin laten ingraven? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trampoline in de tuin laten ingraven. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trampoline in de tuin laten ingraven

Trampoline ingraven in de tuin

Ik wil graag een ingegraven trampoline voor de Zorgboerderij waar ik werk. De tuin is 17 bij 16 meter. Van de tuin is een gedeelte waar andere speeltoestellen staan en appelbomen. Ook staat er op het grasveld al een trampoline maar deze wil ik graag inruilen voor een ingegraven trampoline. Deze trampoline is 430 cm en staat vrij van alle speeltoestellen. Naast de trampoline staan grote bomen (op de foto te zien) en is het voor de veiligheid beter om de ingegraven trampoline twee meter hiervandaan komt. De nieuwe ingegraven trampoline die ik hiervoor wil gebruiken is ook 430 cm.

Trampoline in de tuin laten ingraven

Een trampoline van 380 cm laten ingraven. Diameter van het gat is dan dus een stukje kleiner. Zeg ongeveer 320/330 cm. Max diepte is 75 cm. Randen zijn minder diep, er moet dus een kom worden gegraven. Graag ontvang ik een prijsopgave incl. Afvoeren van de grond en terugplaatsen van een opsluitband om de rest van tegels. Toegang tot tuin kan via garage en bijkeuken. Normale deurbreedte. Tuin is groot genoeg voor manoeuvreren met de graafmachine. Trampoline komt op plek van de jacuzzi, de tegels zullen voordien zijn verwijderd. Vrij opp. Beschikbaar voor de trampoline is ongeveer 22 m2. In overleg te bepalen waar de trampoline precies moet komen.

Gras vervangen en trampoline ingraven

Graag willen wij een offerte voor 30 m2 gras aanleggen in een redelijk schaduwrijke tuin. Graag het oude gras afvoeren. Ook willen wij graag in deze 30 m2 een trampoline ingegraven hebben. Hoop voldoende informatie te hebben gegeven voor een offerte.

Kunstgras aanleggen

Ik wil kunstgras aanleggen. Het oude gazon verwijderen we zelf. Het gaat om 65 m2 kunstgras. In de tuin is ook een trampoline aanwezig. De tuin is via de schuur te bereiken en de doorgang is 80 cm.

Tuin afgraven, ophogen en aanpassen

Onze tuin moet een stukje afgegraven worden en nieuw zand er weer op plaatsen. Onze tuin ligt lager dan de rest. Rondom de straat zijn wadi's, echter blijft onze tuin te nat. Ook willen wij terrassen verplaatsen en een verdiepte plek voor een trampoline. Het betreft een achter- en zij tuin van 150 m2 ongeveer. Er is een achterom.

Tuin volgens een tuinontwerp aanleggen

Tuin van 7.20 meter breed en 7.80 meter diep. Hier staat tevens een schuur op van 2 bij 4 meter. Daarbij hebben we een strook tuin aan de zijkant van het huis, waar onze tweede poort zit zodat je ook via de voorkant de tuin in kan. Deze is 10 meter lang en 1.50 meter breed. We hebben een tuinontwerp en ontvangen graag offerte voor het aanleggen. Bestrating van 2.80 meter diep en 7.20 meter breed + strook naast huis. Kunstgras wat zacht moet zijn en zo min mogelijk onderhoud. 3.20 meter diep en 7.20 meter breed. Dan is er nog een strook van 3 bij 2 meter naast de schuur over en we twijfelen hier over tegels vs kunstgras. Verder willen we 4 tot 6 linde leibomen, een trampoline ingegraven en een kleine moestuin. Offerte mag excl schuttingen en excl prijs van trampoline zelf. Foto van ontwerp hebben we nog niet binnen. Het is een nieuwbouw woning, er ligt hier enkel zand maar nog niet hetgene waar op de tuin kan komen. Ik hoor graag uw prijsofferte.

Trampoline ingraven in de tuin

Het ingraven van een trampoline van 305 cm doorsnede. Aan de randen 25 cm diep en in het midden wat dieper. Inclusief het afvoeren van de grond, ik schat 2 kuub. De werkplek is met een minigraver bereikbaar. De tuindeur is het smalste deel, brandgang is 1,50 meter breed.

Tuin voor achter verbouwen

Graag zou ik offerte krijgen voor het ombouwen van onze voor en achtertuin: Voortuin is ongeveer 120 m2, nog een strook langs het huis van ca 20 m2 en achter is het totaal 160 m2. Leeghalen en egaliseren/afgraven Laurierhaag van 24 meter en 180-200 cm hoog. Ingraven en opzetten trampoline 200 m2 graszoden leggen terras en paden 50 m2 grijze betontegel 60x60 aanvullen met bestaande koppelstenen. Totaal straatwerk 72 m2. Verhoogde border met aan de zichtkant 20 meter stapelstenen x3 hoog. Pop up sproeiers. Planten groter formaat steeneik. Ik ben benieuwd naar jullie offerte. Graag zou ik de posten met losse prijzen zijn. Alvast bedankt. Groeten,

Trampoline in de tuin laten ingraven

Wij willen graag een gat in de tuin laten graven voor een trampoline van 3 meter doorsnede. Hierbij dient tevens de grond afgevoerd te worden. De werkplek is goed bereikbaar.

Tuin renoveren

Graag willen wij de volgende werkzaamheden in de tuin laten uitvoeren: - De grote boom rooien, huis hoogte verwijderen en houtzagen voor eigen gebruik. - Slopen tuinhuisje. - Tegels verwijderen, ongeveer 60 m2 - Beplanting verwijderen, ongeveer 5 m2 struiken, heggen - Tuin afgraven - Terras bestraten, 60 m2 - Tuin egaliseren en grasmatten aanleggen, ongeveer 110 m2 - Ingraven trampoline. De tuin is bereikbaar via een poortdeur van 1.20 bij 2 meter.