Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trampoline in de tuin laten ingraven? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trampoline in de tuin laten ingraven. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trampoline in de tuin laten ingraven

Tuin voor achter verbouwen

Graag zou ik offerte krijgen voor het ombouwen van onze voor en achtertuin: Voortuin is ongeveer 120 m2, nog een strook langs het huis van ca 20 m2 en achter is het totaal 160 m2. Leeghalen en egaliseren/afgraven Laurierhaag van 24 meter en 180-200 cm hoog. Ingraven en opzetten trampoline 200 m2 graszoden leggen terras en paden 50 m2 grijze betontegel 60x60 aanvullen met bestaande koppelstenen. Totaal straatwerk 72 m2. Verhoogde border met aan de zichtkant 20 meter stapelstenen x3 hoog. Pop up sproeiers. Planten groter formaat steeneik. Ik ben benieuwd naar jullie offerte. Graag zou ik de posten met losse prijzen zijn. Alvast bedankt. Groeten,

Trampoline in de tuin laten ingraven

Wij willen graag een gat in de tuin laten graven voor een trampoline van 3 meter doorsnede. Hierbij dient tevens de grond afgevoerd te worden. De werkplek is goed bereikbaar.

Tuin renoveren

Graag willen wij de volgende werkzaamheden in de tuin laten uitvoeren: - De grote boom rooien, huis hoogte verwijderen en houtzagen voor eigen gebruik. - Slopen tuinhuisje. - Tegels verwijderen, ongeveer 60 m2 - Beplanting verwijderen, ongeveer 5 m2 struiken, heggen - Tuin afgraven - Terras bestraten, 60 m2 - Tuin egaliseren en grasmatten aanleggen, ongeveer 110 m2 - Ingraven trampoline. De tuin is bereikbaar via een poortdeur van 1.20 bij 2 meter.

Trampoline ingraven

Wij willen in de achtertuin een trampoline laten ingraven met een doorsnede van 366 cm. Tuin is enkele bereikbaar door poort met de afmeting van een normale deur. Dus groot materieel is niet mogelijk.

Volledige tuinrenovatie

Wij zijn momenteel naar een nieuwe woning aan het kijken waarbij de tuin in zijn totaliteit moet worden vernieuwd. Onze wensen zijn een strakke tuin met een comfortabele, overdekte relax hoek. Een ingegraven trampoline, een klein tuinspeelhuisje. Terras voor tuintafel om lekker aan te kunnen eten. Ruimte om in de zomer een zwembad op te kunnen zetten. Totaal dient een chique en gezellige uitstraling te hebben, onderhoudsvriendelijk te zijn (we hebben geen groene vingers) en voorkant bij de garage ook een nettere aanblik geven. Foto's zitten in de verkoopbrochure bijgesloten. Helaas kan ik die niet laden omdat het geen foto is maar PDF en ik kan maar 1 foto laden dus ik hoor graag hoe ik de rest van de foto's jullie kant op kan laten komen voor een offerte.

Tuin leeghalen en opknappen

Wij hebben een tuin van 15.50 meter diep en 5.40 meter breed. Alles wat erin staat moet eruit, tegels, gras en een tuinhuisje. We willen graag een terras aansluitend aan het huis van grijze betontegels, dan een gedeelte kunstgras met daarin een ingegraven trampoline, opgevolgd door opnieuw dezelfde betontegels aan de achterkant van de tuin. Hier zouden we graag een berging willen met een overkapping waar we een lounge gedeelte willen met een buitenkeuken. Er is een achterom aanwezig.

Nieuwe tuin aanleggen

Grondwerk, egaliseren, bestraten (stenen), kunstgras (60% vd tuin). Inbouw trampoline. Gedeeltelijk schuttingwerk, moestuin op sta hoogte kind, wat beplanting. Oppervlakte: 80m2. Meeste beplanting en alle straattegels zijn reeds verwijdert.

Trampoline in de tuin in laten graven

Ik wil een ronde trampoline van 3,8 meter laten ingraven in de achtertuin met zeil tegen onkruid. Graag aarde afvoeren. Tuin is bereikbaar voor kleine graaf machine (doorgang is ongeveer een meter).

Tuin ontwerpen en aanleggen

Wij hebben een tussenwoning gekocht en zijn net verhuisd. Er is daar een achtertuin van 5 x 8 meter met een carport en een schuur. Er is nu een terras en veel groen en gras. Wij willen graag een ontwerp voor de tuin laten maken en dat laten uitvoeren. We willen meer ruimte op het terras en grotere tegels. In een hoek van de tuin willen wij een rechthoekige trampoline laten ingraven. We willen verder wat groene hoekjes. U heeft veel vrijheid bij het ontwerp. Gebruik van innovatieve materialen wordt gewaardeerd. We maken graag een afspraak zodat u een indruk krijgt van de tuin. Ook kunt u foto's zien op Funda.

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Graag zouden we een offerte ontvangen voor onze achtertuin. Er moeten nieuwe schuttingen worden geplaatst en een overkapping bij de containers tot de schuur is een wens. Deze moet gedeeltelijk worden opgehoogd en geheel met bestrating een een deel kunstgras worden aangelegd. Wel zouden we een stuk border willen voor beplanting en een stukje voor een moestuin. Alleen de bomen en trampoline zouden we willen behouden. Om de bomen en trampoline een stuk kunstgras. Rechtsachter zouden we graag de lounche-set plaatsen op het terras en voor bij de schuifpui de eetset. Alvast bedankt voor uw reactie. Jeroen