Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trampoline ingraven? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trampoline ingraven. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trampoline ingraven

Trampoline ingraven

Graag wil ik de trampoline van mijn dochter laten ingraven en het zwarte zand laten afvoeren. De trampoline is langwerpig en ongeveer 3,5 meter lang.

Trampoline ingraven in de tuin

Het ingraven van een trampoline van 305 cm doorsnede. Aan de randen 25 cm diep en in het midden wat dieper. Inclusief het afvoeren van de grond, ik schat 2 kuub. De werkplek is met een minigraver bereikbaar. De tuindeur is het smalste deel, brandgang is 1,50 meter breed.

Aanleg van bestrating, grind en gras

Aanleg van oprit met grind voor auto 75 m2. Ondergrond klaar maken. Grindmatten aanleggen. Grind storten. Zijkanten voorzien van opsluitbanden. Terras voorzijde 20 m2 bestraten (steen = 20 x 5.) 2x Terras achterzijde 20 m2 + 15 m2 (steen = 20 x 5). Grasleggen 40 m2 en ingraven trampoline.

Trampoline laten ingraven

Graag willen wij een trampoline met een doorsnee van 240 centimeter laten ingraven. Staat nu op het gras en dat gras wordt uiteindelijk vervangen door kunstgras. Al de vakman zelf het kunstgras erbij kan leggen dan mag hij dat meenemen in zijn offerte.

Tuin voor achter verbouwen

Graag zou ik offerte krijgen voor het ombouwen van onze voor en achtertuin: Voortuin is ongeveer 120 m2, nog een strook langs het huis van ca 20 m2 en achter is het totaal 160 m2. Leeghalen en egaliseren/afgraven Laurierhaag van 24 meter en 180-200 cm hoog. Ingraven en opzetten trampoline 200 m2 graszoden leggen terras en paden 50 m2 grijze betontegel 60x60 aanvullen met bestaande koppelstenen. Totaal straatwerk 72 m2. Verhoogde border met aan de zichtkant 20 meter stapelstenen x3 hoog. Pop up sproeiers. Planten groter formaat steeneik. Ik ben benieuwd naar jullie offerte. Graag zou ik de posten met losse prijzen zijn. Alvast bedankt. Groeten,

Trampoline in de tuin laten ingraven

Wij willen graag een gat in de tuin laten graven voor een trampoline van 3 meter doorsnede. Hierbij dient tevens de grond afgevoerd te worden. De werkplek is goed bereikbaar.

Tuin renoveren

Graag willen wij de volgende werkzaamheden in de tuin laten uitvoeren: - De grote boom rooien, huis hoogte verwijderen en houtzagen voor eigen gebruik. - Slopen tuinhuisje. - Tegels verwijderen, ongeveer 60 m2 - Beplanting verwijderen, ongeveer 5 m2 struiken, heggen - Tuin afgraven - Terras bestraten, 60 m2 - Tuin egaliseren en grasmatten aanleggen, ongeveer 110 m2 - Ingraven trampoline. De tuin is bereikbaar via een poortdeur van 1.20 bij 2 meter.

Trampoline ingraven

Wij willen in de achtertuin een trampoline laten ingraven met een doorsnede van 366 cm. Tuin is enkele bereikbaar door poort met de afmeting van een normale deur. Dus groot materieel is niet mogelijk.

Trampoline in de tuin in laten graven

Ik wil een ronde trampoline van 3,8 meter laten ingraven in de achtertuin met zeil tegen onkruid. Graag aarde afvoeren. Tuin is bereikbaar voor kleine graaf machine (doorgang is ongeveer een meter).

Trampoline laten ingraven

Ik wil graag een Berg Champion 270 cm trampoline laten ingraven in de achtertuin. Achtertuin is bereikbaar via zijkant van het huis en momenteel ligt er kunstgras.