Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Trampoline ingraven? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: trampoline ingraven. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: trampoline ingraven

Trampoline ingraven

Ik wil een trampoline van 3 meter doorsnede laten ingraven. Onder de poten langs de rand moet het ongeveer 20 cm diep worden en daarna schuin aflopend naar het midden, diep genoeg om goed te kunnen springen. De rand binnenin afwerken met een houten border. En eventueel leggen van worteldoek. Onze poort richting de tuin is 1 meter breed.

Trampoline ingraven

We willen graag de trampoline laten ingraven. Met een diameter van 3 meter en een diepte van 1 meter. De achtertuin is goed bereikbaar. De vakman dient de opgegraven grond mee te nemen.

Trampoline ingraven in de tuin

Ik wil graag een ingegraven trampoline voor de Zorgboerderij waar ik werk. De tuin is 17 bij 16 meter. Van de tuin is een gedeelte waar andere speeltoestellen staan en appelbomen. Ook staat er op het grasveld al een trampoline maar deze wil ik graag inruilen voor een ingegraven trampoline. Deze trampoline is 430 cm en staat vrij van alle speeltoestellen. Naast de trampoline staan grote bomen (op de foto te zien) en is het voor de veiligheid beter om de ingegraven trampoline twee meter hiervandaan komt. De nieuwe ingegraven trampoline die ik hiervoor wil gebruiken is ook 430 cm.

Trampoline in de tuin laten ingraven

Een trampoline van 380 cm laten ingraven. Diameter van het gat is dan dus een stukje kleiner. Zeg ongeveer 320/330 cm. Max diepte is 75 cm. Randen zijn minder diep, er moet dus een kom worden gegraven. Graag ontvang ik een prijsopgave incl. Afvoeren van de grond en terugplaatsen van een opsluitband om de rest van tegels. Toegang tot tuin kan via garage en bijkeuken. Normale deurbreedte. Tuin is groot genoeg voor manoeuvreren met de graafmachine. Trampoline komt op plek van de jacuzzi, de tegels zullen voordien zijn verwijderd. Vrij opp. Beschikbaar voor de trampoline is ongeveer 22 m2. In overleg te bepalen waar de trampoline precies moet komen.

Gras vervangen en trampoline ingraven

Graag willen wij een offerte voor 30 m2 gras aanleggen in een redelijk schaduwrijke tuin. Graag het oude gras afvoeren. Ook willen wij graag in deze 30 m2 een trampoline ingegraven hebben. Hoop voldoende informatie te hebben gegeven voor een offerte.

Trampoline ingraven

Graag wil ik de trampoline van mijn dochter laten ingraven en het zwarte zand laten afvoeren. De trampoline is langwerpig en ongeveer 3,5 meter lang.

Trampoline ingraven in de tuin

Het ingraven van een trampoline van 305 cm doorsnede. Aan de randen 25 cm diep en in het midden wat dieper. Inclusief het afvoeren van de grond, ik schat 2 kuub. De werkplek is met een minigraver bereikbaar. De tuindeur is het smalste deel, brandgang is 1,50 meter breed.

Aanleg van bestrating, grind en gras

Aanleg van oprit met grind voor auto 75 m2. Ondergrond klaar maken. Grindmatten aanleggen. Grind storten. Zijkanten voorzien van opsluitbanden. Terras voorzijde 20 m2 bestraten (steen = 20 x 5.) 2x Terras achterzijde 20 m2 + 15 m2 (steen = 20 x 5). Grasleggen 40 m2 en ingraven trampoline.

Trampoline laten ingraven

Graag willen wij een trampoline met een doorsnee van 240 centimeter laten ingraven. Staat nu op het gras en dat gras wordt uiteindelijk vervangen door kunstgras. Al de vakman zelf het kunstgras erbij kan leggen dan mag hij dat meenemen in zijn offerte.

Tuin voor achter verbouwen

Graag zou ik offerte krijgen voor het ombouwen van onze voor en achtertuin: Voortuin is ongeveer 120 m2, nog een strook langs het huis van ca 20 m2 en achter is het totaal 160 m2. Leeghalen en egaliseren/afgraven Laurierhaag van 24 meter en 180-200 cm hoog. Ingraven en opzetten trampoline 200 m2 graszoden leggen terras en paden 50 m2 grijze betontegel 60x60 aanvullen met bestaande koppelstenen. Totaal straatwerk 72 m2. Verhoogde border met aan de zichtkant 20 meter stapelstenen x3 hoog. Pop up sproeiers. Planten groter formaat steeneik. Ik ben benieuwd naar jullie offerte. Graag zou ik de posten met losse prijzen zijn. Alvast bedankt. Groeten,