Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een terrasje aanleggen en de tuin opknappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een terrasje aanleggen en de tuin opknappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een terrasje aanleggen en de tuin opknappen

Tuin leeghalen incl boom wortels verwijderen

1. Tuin bestaat uit (oude) steentjes looppad, korte rondomterras/ bordertjes met beplanting. In grond veel last van boomwortels, deze uitgraven en verwijderen. Afvoeren van het geheel. Voortuin is 6mtr breed x 5 mtr diep. 2. Nieuw zand aanbrengen. Looppad naar deur dmv ntb tegels 60x60. Voorzijde woning/raam terrasje ongeveer 3 mtr lengte x 2 mtr breedt aanleggen ntb tegels 60x60. Overige opvullen met ntb grind (?)

Een terrasje aanleggen en de tuin opknappen

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin kan renoveren. Het gaat het ophogen met zand en het bestraten van een terrasje van ongeveer 16 m2. Daarnaast dienen er nog wat planten(bakken) verwijderd en afgevoerd te worden.

Tuin renoveren

We willen onze tuin renoveren: grasveld groter maken, stronken verwijderen, gedeelte rond zwembad voorzien van nieuw hout of van tegels, dat door laten lopen naar links zodat daar een terrasje ontstaat. Tevens resterende terras aan voorzijde (na groter maken grasveld) voorzien van nieuwe tegels. En op de plaats waar nu nog 7 boompjes (coniferen? ) staan een moestuin aanleggen. De tuin is 400 m2 ongeveer.

Nieuwe tuin aanleggen

Wij hebben een nieuwbouwwoning. Wij hebben al planken om een terrasje te maken voor aan ons. Onze tuin is 11,20 diep en 5,10 breed. Daar moet dan nog een schuurtje van 3 bij 2,50 van afgerekend worden. Ons voor straatje is 3 meter diep wij willen voor de rest alleen soort beton tegels in de tuin. Aan de voorkant willen we ook alleen beton tegels, en dan aan de rand een grote plantenbak. Want wij hebben 3 leibomen.

Klein terras aanleggen van Waaltjes

Ik wil achter ons huis graag een terrasje laten leggen van 1,5 bij 5,5 meter. We hebben in de voortuin al stapels gebakken Waaltjes daarvoor liggen. De ondergrond moet ongeveer 10 cm worden opgehoogd. Er moet ook een rand om het terras komen, zodat de steentjes goed blijven liggen. We laten de klus hier graag even bekijken en horen dan wat de kosten zijn.

Terras- en tuinwerk

Terrasje aanleggen van 3 m2 Oogjes in muur en Draden spannen om 2 klimrozen te bevestigen Christusdoorn verwijderen en stronken wegfrezen Tegels voor terras zijn grotendeels aanwezig.

Tuin laten ophogen

Wij hebben een achtertuin van ongeveer 77 m². Wij willen daar ongeveer 35 m² laten ophogen, zodat we daar op een later moment gras en een terrasje kunnen gaan aanleggen. De tuin is nu erg ongelijk. Het zal nodig zijn om hier even te komen kijken, zodat er een inschatting kan worden gemaakt van de hoeveelheid aarde en zand die er nodig is. De tuin is alleen via de woning bereikbaar, er is geen achterom. Wij willen dit graag voor de zomer laten uitvoeren. We ontvangen graag uw offerte.

Achtertuin renoveren

In verband met onze gezondheid en leeftijd willen wij wat onderhoud aan onze achtertuin uitbesteden. De tuin is ongeveer 9 x 5 meter en we willen die laten herinrichten. Er moeten enkele oude bielzen worden afgevoerd en we willen ook 1 of 2 grote struiken laten verwijderen. We willen ook graag een terrasje laten aanleggen. Er zijn enkele lavendelplanten die vanuit de achtertuin naar de voortuin moeten worden overgezet. We maken graag een afspraak en ontvangen daarna uw offerte.

Tuin egaliseren en terrassen en paden aanleggen

De kleine tuin ligt braak en is ongeveer 4.80 x 9.10 meter. De tuin loopt wat af naar achter en naar opzij,hoekhuis, met hek afgesloten naar bestrating passage. We willen niet teveel kosten maken. We willen met bestaande aarde de tuin op 2 niveaus krijgen. Het hoogte verschil is afhankelijk van bestaande aarde, maar we schatten verschil van ongeveer 10 tot 20 cm. Tegen de achtergevel, 4.80 x 3 diep dient geëgaliseerd te worden en een terras aangelegd: de helft ongeveer 2.50 meter diep en de helft ongeveer 3.20 diep (kleine 14 m2) met in het midden een aansluiting ( een traptrede naar beneden) met hoofdpad (ongeveer 0.80 breed) naar achterterras. Gezien hoogte verloop willen we dan een iets verdiept pad naar een verdiept terrasje van ongeveer 3 meter x 2.50 meter (ongeveer 7.50 m2) achter in de tuin. Dit moet ook geëgaliseerd. Het pad dat deze twee terrassen verbindt loopt met een trede naar beneden. Op dit niveau willen we rechts en links enkele smalle paden (zelfde niveau als achterterrasje en hoofdpad) tussen enkele verhoogde plantenbedden (niveau terras achter huis): vanuit huis gezien links van het pad 4 stuks, ieder ongeveer 1.50 meter diep en breed voor het kweken van groenten en rechts twee wat grotere bedden van ieder ongeveer 1.50 diep bij 2.50 breed. We hebben bij Tuincentrum Osdorp tegels gezien (terracotta kleurige betontegels) die we mooi vinden en niet duur zijn. Daarmee zouden we graag zowel de terrassen, als de paden, en als dit kan de beschotting van de iets verhoogde groentenbedden aangelegd willen zien. Als de infra structuur er ligt graag in alle bedden 10 cm bemeste teelaarde (17 m2). De grond ziet er verder goed uit en is als toplaag vruchtbaar. Het beplanten van de tuin doen we zelf. Er ligt momenteel een terras achter de gevel van 4.80 breed en 2.50 diep van stoeptegels. Deze moeten verwijderd (dit kunnen we eventueel zelf).

Voor- en achtertuin laten aanleggen

Onze voortuin ophogen en hier en daar beplanting, terrasje vergroten, tegels/sierbestrating aanwezig. Achtertuin 115 m2 (13.50 diep x 8.50 meter breed). Bestraten met grote tegels, schuur + overkapping, borders en beplanten.