Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestaande terras vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestaande terras vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestaande terras vervangen

Houten vlonder op het terras aanleggen

Wij willen graag een deel van het gazon vervangen door hardhouten vlonders van Bankirai of Massaranduba hardhout. Hierbij dient het bestaand gazon en ondergrond afgevoerd te worden. Het vlonder terras bestaat uit planken van 145 mm breed en 3000 mm lang. De totale oppervlak is 8 x 3 meter, maar daar gaat een bloemenbak, 2,23 x 2,23 meter, vanaf. Deze bloemenbak moet van links naar rechts van de tuin verplaatst worden.

Ontwerp voor kleine tuin

Al zoekend naar iemand die ons kan helpen bij het ontwerpen van onze tuin kwam ik bij u terecht. Ik heb een tuin van circa 6 x 10,5 meter bij een oud huis (in Delft). Jarenlang veel plezier van gehad maar nu wil ik de bestrating vervangen en daarmee eigenlijk kijken of we de indeling van tuin helemaal eens kunnen veranderen. Veel zelf getekend en bedacht maar ik kom er niet uit. De wensen zijn misschien ook wel tegenstrijdig. Zo veel mogelijk groen, maar wel een grote tafel kwijt kunnen af en graag een stukje gras et cetera. Ik ben in eerste instantie niet op zoek naar een heel duur ontwerp tot in de puntjes uitgewerkt, omdat ik eerst ideeën wil opdoen dus ik zoek eigenlijk iemand die (even) meedenkt wat nou handig is. Terras recht of scheef of rond, diagonale lijnen of niet, hoe moet het zitje achterin et cetera. Natuurlijk ben ik bereid daarvoor te betalen, maar niet de hoofdprijs als het even kan. De vraag is of u ons hierbij kunt adviseren en wat u dan kunt leveren en tegen welke kosten. We kunnen een afspraak maken als u het zelf wilt zien maar ik kan u eventueel ook foto's en een plattegrond van de huidige situatie sturen, dit is mogelijk kostenbesparend . Indien u op korte termijn hiervoor beschikbaar bent hoor ik dat graag.

Tuin opknappen

De achtertuin van 5 bij 5 meter willen wij graag opknappen. Er zullen 3 houten schuttingsdelen, inclusief houten palen vervangen moeten worden. Verder hebben wij een terras wat ik met 1.50 bij 2.50 meter wil vergroten. De border van 80 cm diep en 4 meter lang moeten worden voorzien van beplanting. De tuin is bereikbaar via de schuur achter in de tuin.

Renovatie van een tuin

Ik wil graag een afspraak maken om de renovatie te bespreken. Gaat om het plaatsen van een nieuwe schutting plaatsen, tuin afgraven in verband met onkruid en eventueel vervangen van terras. Plus verwijderen planten. Gaat om ongeveer 75 vierkante meter.

Schutting, houten borders, houten terras en bestrating vervangen

Ik wil graag een (de wit geschilderde) schutting vervangen, twee houten borders vervangen, een houten verhoogd terras vervangen of verwijderen en de tuin ophogen met zand en bestraten. De tuin is ongeveer 8 bij 15 meter.

Houten terras op dak maken

De woning is net aangekocht. en nu is het moment om het 6 hoekige dakterras aan te pakkenen er een fraaie lounge hoek van te maken. Er zitten momenteel losliggende tegels op het terras, deze wil ik vervangen voor houten vlonders. De oppervlakte van het terras is ongeveer 11 meter. Graag advies na bezichtiging.

Composiet vervangen door keramische tegels

Momenteel hebben wij een terras van composietplanken. Deze willen we vervangen door keramische tegels met hout design. Het terras heeft globaal de vorm van een rechthoekige driehoek en heeft een oppervlakte van 20-25 m2. Het oude terras dient te worden opgebroken en afgevoerd, svp opnemen als stelpost, wellicht dat we dit zelf kunnen/willen doen. Vervolgens dient de ondergrond, momenteel gewoon zand/tuinaarde, dusdanig verstevigd te worden dat er dikke keramische tegels, 30 x 120 x 4 cm, gelegd kunnen worden. Aangezien het terras 5-10 cm hoger is dan de rest van de tuin dient het geheel omsloten te worden met betonnen banden op de korte kanten en een natuurstenen band op de lange kant. Zoals op de foto te zien is ligt het huidige terras om 3 bomen heen. Het is de bedoeling dat het nieuwe terras op 40-50 cm van de stammen begint en dus niet door gelegd wordt tot aan de heg. Er is geen achterom! Af- en aanvoer dient te geschieden door de bijkeuken en de garage.

Nieuwe tegels en kunstgras op dakterras leggen

Ik zou graag een deel van tegels op mijn dakterras vervangen. Circa 50 m2. Daarnaast nog een stukje kunstgras leggen van 16 m2. En een deel van het terras met een Douglashout bedekken ca 30 m2. Wat kunt u mij bieden?

Tuin renovatie

Totale oppervlakte ongeveer 197 m2. Hiervan 36 m2 tuin, 70 m2 gazon, 90 m2 bestrating. De gehele tuin inclusief gazon en bestrating moet ongeveer 15 cm opgehoogd worden waarbij er een afloop is naar de openbare weg aan voor, zij en achterzijde. De huidige indeling blijft zo veel mogelijk gehandhaafd. Huidige beplanting moet zoveel mogelijk gehandhaafd worden. Bestratingsmateriaal aan voorzijde bestaande uit ongeveer 37 m2 koppelstones moet vervangen worden door nieuw materiaal. Hiervoor wordt gedacht aan beton tegels welke geschikt zijn voor een oprit. Huidige opsluiting met waalformaat stenen moet vervangen worden door opsluitbanden. Het huidige verloop met bogen aan de zijkanten moet aan één zijde zoveel mogelijk gehandhaafd worden i.v.m. manoeuvreren met aan zijkant gestalde caravan. De in dit deel aanwezige drainage put moet gehandhaafd worden. Bestratingsmateriaal terras aan achterzijde ongeveer 14 m2 bestaande uit siergrindtegels 40 x 40 cm worden mogelijk vervangen door een 60 x 60 cm siertegel welke nog niet uitgezocht is. Opsluiting aan zijkanten met aanwezige bandpalisades. Opsluiting aan tuinzijde met nieuwe opsluitbanden. Bestratingsmateriaal aan de zijkant bestaande uit betontegels 60 x 40 cm en 30 x 30 cm wordt opnieuw gebruikt. Hierbij moeten een paar kapotte tegels vervangen worden. Aan zijkant tegen hek moet een nieuwe opsluiting aangebracht worden i.v.m. ontstaan hoogteverschil. Aan de zijkant staat een schuurtje waar de bestrating onder door loopt. In overleg kan dit schuurtje voorafgaand aan de werkzaamheden iets omhoog gezet worden op een paar blokken. In het gazon bevindt zich een gemetselde stenen voet voor een droogmolen. Indien mogelijk moet deze gehandhaafd worden. In overleg kan deze voorafgaand aan de werkzaamheden verwijderd worden. De uit te voeren werkzaamheden bestaan uit alles wat nodig is om de complete tuin inclusief bestrating op te hogen.

Houten terras vervangen

Graag het bestaande terras vervangen voor een nieuwe. We hebben een terras van 15 meter lengte en iets meer dan 2 meter diepte. Er staan aan weerzijden (kopse kant) grote plantenbakken en deels over de lengte ook, daardoor zal er minder hout nodig zijn dan het totaal oppervlak van het terras. Ik schat ongeveer 3 á 4 vierkante meter minder. Misschien kunnen we de nu (al 17 jr) liggende platen zelf uitbreken, dat is niet al te moeilijk en de ondergrond goed schoonmaken alvorens de nieuwe planken gelegd worden. Het is goed toegankelijk, maar het is wel op de vijfde etage. Er is een lift aanwezig. Graag duurzaam materiaal, hier wil ik ook advies over.