Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestaande terras vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestaande terras vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestaande terras vervangen

Bestaande terras vervangen

Betonnen vloer afvoeren en nieuw terras met natuursteen aanleggen met afschot en warm/koude brug goot. Terras 28 vierkante meter. Schuine op en af paadjes voor kliko het is een verhoogt terras.

Betontegels en een houten terras vervangen

Betontegels 50/50 60 m2 en een houten terras van 11 m2 wat vervangen moet worden.

Houten terras vervangen

Wij wonen in Loosdrecht aan de Rading in het bos en ons Douglas houten terras is ruim 13 jaar oud. Omdat we in het bos wonen is het verouderingsproces van ons terras sneller gegaan dan normaal en is het aan vervanging toe. We zijn op zoek naar een (grove) prijsopgaaf. Hierbij de details: Oppervlak: Ongeveer 55 m2 in een L-vorm om ons huis aangelegd. Lengte 12 meter en breedte 7 meter. Houtsoort: Douglas houten planken 25 mm dik, 21 cm breed. Circa 2-3 mm ruimte tussen de planken. Inclusief onderliggende draagbalken. Ongeveer 7 x 5 cm. Schroeven: RVS Spax. Bereikbaarheid: Aanhanger kan voor de deur worden geparkeerd. Toegankelijkheid via schuurdeur. Gaarne het oude terras afvoeren (mooi stookhout?). We horen graag wat u hiervoor rekent.

Houten terras vervangen

Ons houten terras van 3.60 meter x 7.30 meter is deels verrot en moet vervangen worden door een niet gladde composiet variant. De ondergrond is vlak en het terras is ongeveer 30 cm verhoogd. De oude planken en liggers moeten vervangen worden. De woning ligt in Giethoorn, ongeveer 150 meter van de parkeerplaats.

Aanleg houten terras

Wij willen ons huidige stenen terras vervangen voor een houten terras. Het terras heeft een oppervlakte van circa 20 vierkante meter. De voorkeur gaat uit naar Bankirai hout, maar we staan ook open voor andere, duurzame soorten.

Houten terras leggen

Het stenen terras wil ik graag laten vervangen voor een terras met teakhouten planken. Deze planken mogen over het huidige terras heen gelegd worden. De afmeting is ongeveer 6 meter bij 2,5 meter.

Achtertuin ophogen en renoveren

Wij wonen in een jaren '30 tussenwoning met een achtertuin op het zuiden van 20 meter diep. Die tuin is alleen via de woning te bereiken, er is geen achterom. De tuin is verzakt en er zijn delen die af en toe onder water staan. Er is hier veengrond. We hebben een plan gemaakt voor de aanpak van deze tuin en in bijgevoegd document uitvoerig beschreven. We willen de tuin ophogen, een nieuwe tuinafscheiding, bomen rooien, het gazon vervangen, een terras laten ophogen en herbestraten en nog diverse zaken. We laten de tuin hier graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte. Ik stel mij voor dat wij samen met de buren een erfafscheiding kiezen en kopen en dat uw bedrijf de overige materialen levert. We zien graag dat de tuin voor de volgende zomer gereed is.

Terras van houten planken vervangen

We hebben een terras op de begane grond, met houten planken. Eronder is wat vuil opgehoopt en er blijft water staan. Idee is om de houten planken voor iets anders te vervangen, eronder een lek dichten en goed nalopen en goede afwatering te maken, door middel van bijvoorbeeld drainage tegels of een goede epoxy laag. vakman is verantwoordelijk voor het materiaal en de afvoer van het afval.

Gardenrenovation and -redesigning

In mij tuin heb ik 180 m2 gras. Graag zou ik dit willen laten vervangen. Het oude gras dient te worden verwijderd, de grond gelijk gemaakt en nieuw gras geplaatst. Als alles juist verloopt dan wil ik eventueel het terras van 40 m2 ook aanpakken. I have a garden of 180 m2 and a terrace of 40 m2. I would like to seek professional gardeners services to renovate my garden (repavement of terrace probably). I would like to have new lawn for the garden, and also to level the ground to the height of the terrace. I would be grateful for a quotation to compare the price with other service providers.

Tuin op laten knappen met terras en speelgazon

Graag een offerte opstellen voor onze tuin ( 60m2): - onkruid weg laten halen - paar planten verwijderen - speelgazon laten plaatsen - rechtsachter in de hoek van de tuin terrastegels (4m2) laten plaatsen - de grijze terrastegels vervangen (15m2)