Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terras en tuin renovatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terras en tuin renovatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terras en tuin renovatie

Tuin egaliseren en afgraven

We willen onze achtertuin (50 m2) laten egaliseren. 30 m2 willen we egaliseren om een terras te bouwen. Het terras maken we zelf. Het wordt een houten terras, mocht dar nog ophoog materiaal (zand of iets anders) voor nodig zijn laten we dit graag door de vakman regelen. 20 m2 moet worden uitgegraven en gevuld met tuinaarde. Tot en met 30 oktober zijn de achtertuin bereikbaar met een grafmachine. Daarna komt er schuttingen in de weg.

Tuin afgraven en egaliseren

In mijn nieuwe huis heb ik een tuin die vol staat met onkruid. En nog een paar losse tegels. Ik wil deze tuin helemaal laten afgraven, en voorbereiden op een terras. Tuin is ongeveer 35m2.

Tuin aanleggen, 3 terassen realiseren en verhogen

Wij willen onze voortuin (ca. 50 m2) en achtertuin (ca. 60 m2) graag opnieuw laten aanleggen. In de achtertuin willen wij graag 2 terrassen, in de voortuin 1 terras en verder heel veel groen. De voortuin is heel erg verzakt. Indien mogelijk willen wij daar alleen het terras verhoogd hebben en de rest laag houden zodat we een soort van parkidee kunnen creëren. Er is geen ontwerp aanwezig. Wij zijn opzoek naar een hovenier waarmee wij in gesprek kunnen gaan om een tekening te maken, de plannen concreet te bespreken en het uit te laten voeren

Tuin egaliseren, schutting plaatsen en terras aanleggen

Ik wil de tuin graag geëgaliseerd hebben en een nieuwe schutting aan 2 zijdes geplaatst hebben. Ik weet niet om hoeveel meter het gaat van de schutting, de tuin is denk ik 70 m2. De schutting moet voor de haag van de buren geplaatst worden. We halen de tegels zelf weg. Verder wil ik een stukje met gras, waar de speeltoestellen van de kinderen op kunnen staan. Hoe groot dit moet worden weet ik nog niet. We hebben graszaden. En ook een plek waar we lekker kunnen zitten/bbq'en en in de zomer het zwembad kwijt kunnen. Hoe groot dit moet worden weet ik ook nog niet.

Tuin egaliseren en bestraten

Graag laat ik onze tuin egaliseren om vervolgens een mooi terras met siertegels aan te leggen. Het terras moet voor 6-8 personen zijn. Achtertuin is circa 14 meter diep en 15 meter breed. Graag alles weghalen van beplanting en vijver. De oude materialen die nog bruikbaar zijn wil ik graag gebruiken, de rest moet weg. Graag wil ik een stuk voor de moestuin. Voor de rest wil ik alles betegelen.

Regenpijp aansluiten op regenton, terras herstellen en groen snoeien

Ik ben opzoek naar iemand die mij met meerdere klussen kan helpen. Zie foto: de regenpijp aansluiten op de regenton en een oplossing bedenken voor de natte kleigrond eromheen. Ik heb geen idee of grind bijvoorbeeld voldoen is, of dat iets anders nodig is. Dan is er bestrating dat hersteld moet worden. Er is een deel van de bestrating weggehaald, mogelijk dat grind daar een oplossing vormt? De afmetingen hiervan durf ik echt niet te zeggen, daar zou naar gekeken moeten worden. Ook is er een hoek van de tuin (3 x 4 meter) dat plantvrij gemaakt moet worden. De afvoerkosten graag apart op de offerte vermelden. Materiaal kosten ook graag apart vermelden.

Tuin uitgraven, schoeiing en verlaagd terras plaatsen

Graag laat ik mijn tuin 3 meter uitgraven en de schoeiing en verlaagd terras plaatsen over een breedte van 13 meter. Het betreft nieuwbouw, aan een ondiepe sloot. het is goed toegankelijk. De schoeiing aan waterkant reeds aanwezig. De grond graag ook afvoeren.

(Verticale) drainage realiseren

Ik ben in de tuin van het nieuwe eerste huis van mijn dochter bezig. Na de heftige regenval van de afgelopen dagen staat de tuin blank. Je kan er niet in staan. Ik dacht simpel met een grondboor door de kleilaag te gaan om verticale drainage te maken. Kansloze missie. De hele tuin is ongeveer 5 x 12 meter. Het meeste is betegelt. De borders die gedraineerd moeten worden zijn ongeveer 30 - 35 procent van de tuin. Tot een meter diep is het klei en ik kom niet dieper. Als verticaal niet mogelijk is, zou het horizontaal moeten. Dan zou een deel van het terras open moeten. Ik heb behoefte aan een goed advies op maat. Ze hoeft het niet te weten.

Afgraven en aanvullen van zand en onkruid verwijderen

Onze tuin (voor en achtertuin) aan de Hagenduin te Lelystad op sommige delen tbv terras en positie blokhut 10-15 cm afgraven en aanvullen met zand. Zoals u op de foto ziet is er veel onkruid gaan groeien tijdens de bouw deze zomer, welke deels verwijderd en afgevoerd moet worden om de bestrating goed te kunnen aanleggen. Aan de voorzijde gaat met splitplaat gewerkt worden en daar gaat het om de juiste diepte te krijgen voor de plaat en split. Totaal gaat het om ca. 272 m2. Ik heb meer foto's maar kan er helaas maar 1 uploaden.

Terras en tuin renovatie

Het betreft een aanleg terras, oprit met schutting, carport en aanleg gazon tuin met voetpad. Beide circa 100 m3. De omheining rond om het terras is stuk. De schutting zal ongeveer 30 meter zijn. materiaal in overleg. Enige voorkeur gaat uit naar steen, opgetrokken in houten panelen met fundering.

Partners

Partners van Casius