Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terras en tuin renovatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terras en tuin renovatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terras en tuin renovatie

Complete tuin renoveren

Momenteel is is er veel verzakking. En ik wil de bomen en heg vervangen door schuttingen. Even op een rij Bomen en struiken vervangen door een schutting met de buren Een nieuwe tuin deur Verhogen van de tuin Geel gekleurde tegels vervangen (met grijze tegels die ik zal aanschaffen) Herinrichten van de tuin na de verhoging De huidige kraan lekt, deze vervangen of repareren Extra: een houten terras bij de ingang van de tuin voor klimop. Wat ik hierboven heb beschreven is alles wat aan vervanging toe is. Ik ontvang graag een offerte voor de werkzaamheden dat jullie kunnen uitvoeren. Zou je de offerte voor de het verwijderen en plaatsen van de schuttingen voor elke kant apart willen opnemen in de offerte. Dit wil ik met de buren bespreken.

Renovatie bestaande tuin

Ik wil graag mijn tuin van 60 m2 laten renoveren. De helft is betegeld, oude tegels moeten er uit worden gehaald. Het gaat dus om het aanleggen van een terras 6x3 met klinkers. Idee is om een hoog terras aan te leggen en de rest van de tuin op de hoogte van de schuur te laten. Hiervoor moet een deel van de tuin worden afgegraven. Daarnaast graag ook border bakken van 5 x1.20 meter aan beide zijden metselen. Bestraten overige delen met klinkers. Ook de tuin moet worden leeggehaald en de tuin moet geëgaliseerd worden. Wellicht wil ik ook nog twee struiken verplaatsen. De tuin is te bereiken via een smalle achterom.

Moestuin in achtertuin aanleggen

In sept verhuis ik naar een huis met een tuin (zie foto, zit ook nog een stukje terras tegen de woning aan). Ik overweeg de tuin helemaal om te gooien, omdat ik graag wil moestuinieren, evt met verhoogde moestuinbakken. Ik heb echter ook een dochtertje dus er moet ook wat speelruimte overblijven voor haar. Een pergola vind ik leuk. Ik vraag me af wat een dergelijke verbouwing zou kunnen gaan kosten (heel graag per mail indien mogelijk, per telefoon niet altijd goed bereikbaar).

Aanleggen terras

Wij willen graag een terras laten aanleggen ten behoeve van plaatsing nieuw tuinhuisje en opbouwzwembad. Zie bijgevoegde tekening Het terras zal zo'n 4,60 meter breed zijn en 12 meter lang. De tuin is iets aflopend dus er zal misschien iets opgehoogd moeten worden om een en ander waterpas te krijgen. Soort steen is afhankelijk van de totaalprijs.

Terras aanleggen

Ik wil achter in de tuin een terras laten aanleggen , grond moet gelijk worden gemaakt egaliseren, teras 8 x 2, Tegels leggen. De tegels mogen meegenomen worden in de offerte

Fris, onderhoudsvrij en betaalbare terras aanleggen

Tuin ~55 m2, heeft gezellig fris terras nodig aan aangrenzende tuindeur en nette achterkant. Wij hebben geen lol in tuinieren!!

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Wij willen graag een geheel nieuwe tuin aanleggen bij een nieuwbouwhuis. De tuin is 5x10m en er staat al een berging in van 2x3m. Wij willen graag veel gras, een terras (van steen of van hout) een overkapping voor een eettafel en evt een stukje groen van planten.

Aanleg tuin achterzijde

Wij willen graag de achtertuin opnieuw aanleggen over een oppervlakte van ~60 m2, met een terras van ong. 30 m2 (tegels van 0.6*0.6)

Bestrating en aanleg van borders

Onze tuin is 15.9 bij 12.5 m excl. terras van 3.5 bij 3.4 m, daarin moeten 2 borders aan de zijkanten komen: 1 x 1.60 bij 6.00 m ( 1 zijkant van 6.00 m ) en 1 x 1.85 bij 6.00 m ( 2 zijkanten van 6.00 m ). In het midden van de tuin komen 2 borders van 4.20 bij 1.80/2.40 m. De borders willen wij van stapelblokken strak antraciet. De tegels van smartton 60 x 60 x 4 cm. Weghalen doen wij zelf, dus het gaat om: het zandbed goed aantrillen, het leggen vand e tegels en het maken van de borders. Wij zijn opzoek naar een vakman die echt gespecialiseerd is in het leggen van tegels.

Terrassen realiseren in tuin

Mijn vrouw en ik willen onze tuin aanpakken. Deze is na de verbouwing leeg. O.a. willen we graag 2 kleine terrassen creëren, waarvan 1 licht verhoogd om de aansluiting huis/tuin te maken. 1 terras, de verhoogde, zal 5.10 m breed, bij 1.50 m worden, de andere zal 260 cm bij 450 cm worden. Wij hebben een lege tuin. Er is geen achterom aanwezig.