Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terras aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terras aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terras aanleggen

Bestraten terras (halfrond met waaltjes)

Aanleggen halfrond terras met waaltjes grote ca 3 x 1,5 m. Ondergrond nu aarde met kiezels kan door mij uitgegraven worden tot gewenste diepte. Stenen en zand kunnen ook vooraf besteld worden. Tuin vrij toegankelijk.

Hardhouten terras en kunstgras aanleggen

Mijn tuin is 8,5 bij 6,5. Ik wil graag een hardhouten terras van 8,5 bij 3 en op het resterende stuk van 8,5 bij 3,5 wil ik kunstgras. Het deel waar het terras moet komen is nu bijna helemaal bestraat met tegels van 50 x 50 cm. Wellicht kan het terras daar op geplaatst worden. Hiervoor moet wel mijn jacuzzi verplaatst worden naar de open schuur achterin de tuin. Hiervoor moet de stroomkabel worden verlengd.

Terras aanleggen

20 M2 terras aanleggen met vierkante tegels. Ik wil graag een donkere tegels van 50 bij 50.

Vlonder in tuin aanleggen

Ik wil graag een vlonder terras laten leggen van 4x5 m, gelijkvloers .

Terras aanleggen

Ik wil een terras achter woning van ca 47 m2 aan laten leggen. Lijngoot ca 10 m1. Keramische tegels blauw-grijs 60x60. Rekening houden met ca 4 m1 snijwerk diamantzaag, stabilisatie zandbed en aanvoer 1 m3 nieuw zand. Wij zorgen voor afvoer zand en aansluiting lijngoot.

Aanleggen van nieuw gras en terras in tuin

Ons gras moet vervangen worden. Geëgaliseerd en nieuw gras. +/- 35m2. Tevens willen we achter in de tuin over de gehele breedte een terras. +/- 25m2 Tegels moeten nog uitgezocht worden. We doen dit graag in overleg.

4 terassen realiseren in onze tuin

Wij willen 3 kleine terrassen realiseren in de achtertuin en 1 in de voortuin. Op dit moment is de huidige bestrating weggehaald en kan het na het egaliseren direct worden gelegd. In de achtertuin willen wij cirkelvormige trasseren realiseren met kinderkoppen. In totaal gaat het om ongeveer 40m2. We would like to have terras area in our front- and back garden in total it is approximately 40-45 m2. This weekend we are going to order kinderkoppen (it will be either ‘kandla mix color’ or ‘courtstones’. We need expert who can lay down (aanleggen) these stones as soon as we have them.

Aanleggen Terras op Camping

De voorbij winterstormen hebben ons metalen tuinhuisje op Camping ’t Sluitgat nogal flink aangepakt waardoor het nodig is om een nieuw te voorzien. Dat tuinhuis moet op een vloer komen. Zou U een offerte kunnen maken vr de vloer aub? Het oude tuinhuis en de vloer waar het op staat zullen door ons worden afgebroken. De nieuwe vloer wordt een stuk groter – zie schets in bijlage, nl +- 8 x 4 m We zouden volgende tegel (of gelijkaardig alternatief) willen gebruiken: https://www.sierbestrating-nederland.nl/estetico-vlak-60x60-4-nature.html?gclid=EAIaIQobChMI3Ofp4sam6gIVzB0YCh1ZXACqEAQYAiABEgLs7_D_BwE De exacte afmetingen hangen dan natuurlijk af van de afmetingen van de tegel en de gebruikte voegbreedte maar 8 X 4 m zijn de min afmetingen. Er moet gestart worden in de hoek aangeduid door een pijl. De afstand tussen het huidige tuinhuis en de haag moet blijven zoals hij vandaag is (zie gearceerd deel). Er is ook een voedingskabel die een klein beetje zal moeten verlegd worden (+- 1 m)

Beschoeiing vervangen en terras herbestraten

Verwijderen en afvoeren oude beschoeiing en aanleggen nieuwe beschoeiing en bestaande terras ophogen en herbestraten met aanwezige bestrating en graag iets van worteldoek gebruiken. De waterrand is circa 5,20 meter breed en het terras meet circa 5,20 x 3,50 meter. Het hoogteverschil met het water is circa 50 cm. Het betreft een ondiepe sloot grenzend aan de achtertuin. Er is geen achterom.

Nieuw tuin aanleggen

Wij willen graag een nieuwe tuin aanleggen dat onderhoudsvrij is onze tuin is 50m2 5 meter breed en 10 meter diep met nog een schuur in deze afmeting. er is een bestaande tuin die willen we leeg halen. zelf. een nieuwe schutting zou moeten komen beton en hout. stukje vlonders (terras) 5x 4 stukje goeie kwaliteit grasmat 5*3 15m2 en daarna stuk tegel 60x60 5x3 15m2 hierin willen we ook licht aansluiting naar de tuin voor tuinverlichting en water en afvoer in de tuin bij 1 punt en dat is bij onze schuur .